Bir buçuk yıl önce iftiraya uğradım?

Biz küçük bir kasabada yaşıyoruz. Her Zaman çok çalışkan bir öğrenciydim. 18 yaşımda hayatım da ilk defa aşık oldum 6 ay boyunca sevgili kaldık rüya gibiydi. Köyde de her türlü kötü işe bulaşmış serseri bir çocuk vardı evliydi. Bana sürekli mesaj atardı bende engelledim onu her yerden. Bunu gururuna yediremeyip arkamdan lafımı yapmaya başlamış işte buluşuyormuşuz geziyormuşuz vs. Eski sevgilim bunları duymuş ve beni onu aldatmakla suçladı. Bende bunları öğrenince sinirden o serseri çocuğu bu iftirayı sen mi çıkarttın vs diye mesaj attım ve karısıda bu mesajı görmüş kocasını bu mesajları neden attığımı sormuş. Kocası da karısını dövmüş nedenini söylememiş. Karısı babasının evine gitti ve nedenini soranlara benimle konuşurken yakaladığını söylemiş. Bildiğiniz iftira gerçekmiş gibi oldu. Benim eski sevgilime de gelirse sıra oda en yakın arkadaşımla beni aldattığı için mana arıyormuş ayrılmak için yoksa oda adı gibi biliyormuş kimseyle aramda bir şey olmadığını. Tam bir buçuk yıl oldu. Bilgisayar mühendisliği kazandım şehir değiştirdim ama sanki herkes benim arkamdan konuşuyormuş gibi hissediyorum toparlanamıyorum bir türlü herkese bağıra bağıra ben iftiraya uğradım demek istiyorum diyemiyorum. Bana bir akıl verin ben ne yapayım.
Bir buçuk yıl önce iftiraya uğradım?