Beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim?

bir bucuk yila yakindir tanisiyoruz hep arkadas olarak gordugumu soylerdim ama onun benden hoslandigini bilyordum bir gun onceki iliskisi ile ilgili kotu seyler soyledim onu unutmak icin beni kullaniyorsun dedim ve bir hafta kadar benimle konusmadi ki ben tamamen guven sorunlarimdan dolayi bu sekilde konusmustum. daha sonra onsuz yapamadigimi fark ettim ve deneyelim dedim. ilk 6-7 ay cok iyiydi ama sonra surekli kavga etmeye basladik ve ben psikolojik olarak iyi degildim ayrilalim dedim daha sonra tekrar baristik 2-3 ay sonra tekrar ayrildik tekrar baristik, bu olay 2021 araliktan 2022 marta kadar devam etti ve artik arkadaslari bana surekli kotu ithamlarda bulunuyorlardi isin icine onlarda giriyordu ve cidden cok moral bozucuydu. kendisi 2022 ocak aylarinda bir kizla tanismis ve bu kiz onu seviyormus ki kendisi zaten flortoz biriydi kavgalarimiz surekli bu sebepten oluyordu. ayri olsakta konusuyorduk arkadas olarak ve bir gun durduk yere mesajima cevap vermedi ve engelledi. bu kizla sevgili olmus, benim de o zaman konustugum biri vardi onunla cikmaya basladik. ikimiz de Şu an ikisinden ayrildik ve arkadas olarak konusmaya devam ediyoruz ama arkadastan kastim bazen flortoz konusuyor eski iliskimiz hakkinda ig gonderileri falan atiyor ama biz birbirimiz ile konusmadan yapamiyoruz ayrildigimizda falan dayanamiyoruz ve Şu an yine bir flortu var ama bana guzelim, bebegim gibi seyler soyluyor bunlar karsisinda hislerim iyice artiyor ve bunun olmasini istemiyorum cunku uzuluyorum hep, ne yaptiginin farkinda olmadigini dusunuyorum arkadaslarim seni cebinde tutuyor diyor ama bilmiyorum 😓 iki-uc gun once sesli mesaj atip duruyordum ders calisiyorum dinleyemem dedi tamam dinleme dedim bos seylere trip atiyorsun falan dedi ama benim aklimdan trip atmak gecmemisti bile trip atmadigimi soyledim acikladim kendimi tamam hadi ordan git yazdi ve cidden o kadar kirildim ki.. sonra ki gun gergindim ozur dilerim dedi sorun olmadigini soyledim ben hep zaten altta kalip ne kadar uzulsem de uzulmedim diyen tarafim ve o kadar yoruldum ki bu durumdan. bu seyin ask oldugunu dusunmuyorum baglilik, takinti? emin degilim. unutmak istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum konusmayalim desem onu da beceremiyorum, ne yapacagim?

Beni sevmeyen birini nasıl unutabilirim?