Allah aşkına neden bir kişi bile yorum yapmıyor? Hoşlandığım biri vardı ve hoşlandığımı iki ay öncesinden beri biliyor, kendisinden bir karşılık da göremedim görüldü falan atıp duruyor
Bir şeyler yazmıştım geçende instadan ona ve silmemiş o mesajları çünkü ben üç gün önce akşam o gönderdiğim mesajları geri çekmiştim bu durumda da ona bildirim gidiyormuş meğer, o da yazdığı bir soru işareti vardı onu geri çekti anında, sonra ben de kusura bakma seninkini çekemediğim için kalmıştı, beni biraz rahatsız etti de kendi kendime konuşmuşum demiştim yine görüldü atmıştı
Ben de bugün gittim o son yazdıklarımı da geri alıp takip isteğimi geri çektim
niye yapmıştı acaba o geri çekmeyi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açık değil mi arkadaş istemiyor konuşmayı, bundan sonrası gurursuz insanların dünyası, bırak derim.
Neden engellemiyor o zaman? İlk başta telefondan açıldığımda engellemişti, instadan neden engellemiyor ve mesaj kısmını açık bırakıyor
Senin yaptiginin aynısını yapms ondan geri cekmis. Bence biraz ulaşılmaz ol kendni surkli mesaj atıp geri cekip hatırlatma hatta engelle illa kafasına takilacak ulasicsktir sana
Sanmıyorum canım benim takip isteğimi de geri çektim bulup da ulaşmaz bana. Ben şeyi anlamıyorum ben geri çekince ona bildirim gitmiş haliyle o geri çekince de bana geldi bunun olacağını biliyordu misilleme gibi niye geri çekmiş ki sil geç işte. O güne kadar silmemesi de saçma ya da bari engelle en başta mesajla açıldığımda telefondan engellemişti benim öyle bir düşüncem yok diyerek şimdi ise instadan engellemiyor görüldü atıp duruyor
Ben bu kızı zamanında engelledm akli basina gelmiyor lafdsn anlamiyor diye engellemio direk takmio görüldü atio daha napsn bence uzak dur. Bence genede iyi biriymis bu kiz nasi olsa beni seviyor diye seni kullanabilirdide duygularınla oynayip simdiki erkekler malum
Bence sen sal artk onu kendini üzme bosuna
Seninle konusmak istemedigi apacik ortada instadan engellememe sebebide artik biktigindandir daha oncede engellemis adam seni gene yakayı kurtaramams onun gözünden gurursuzsun Şu an dahada bu duruma devam etme bnce
Doğrudur olabilir ben de öyle düşündüm yani engelledin aklım kaldı demiştim bir defasında belki o yüzden yapıyordur da geri çekmesi çok saçmaydı misilleme gibi. Yok o beni kullanmaya bile tenezzül edecek bit tip değil zaten
Sana karşı bisey hissetmedi icin seninle konuşmak istemiyor
Neden engellemiyor o zaman? İlk başta telefondan açıldığımda engellemişti, instadan neden engellemiyor ve mesaj kısmını açık bırakıyor
Sana karşı bisey hissetseydi seninle konuşurdu senin sevgini anlardi sana karsi bisey hissetmiyo veya baskasinda gönlü var
Ben bana bir şey hissediyor mu diye sormadım hissetse herhalde konuşurdu biliyoruz biz de. Ben neden dengesiz davrandığını soruyorum. Başkasında gönlü falan olamaz gününü gün eden düşüp kalkan bir tip
Ozaman cesaretili olup gidip konusucaksın
Ben şeyi anlamıyorum ben geri çekince ona bildirim gitmiş haliyle o geri çekince de bana geldi bunun olacağını biliyordu misilleme gibi niye geri çekmiş ki sil geç işte. O güne kadar silmemesi de saçma ya da bari engelle en başta mesajla açıldığımda telefondan engellemişti benim öyle bir düşüncem yok diyerek şimdi ise instadan engellemiyor görüldü atıp durdu
Umrumuzda olmayan bir durum çünkü
Fikir aradığım için yardım amaçlı yorum istiyorum açık değil mi?
Ne bilelim anlayamdım ki zaten doğru düzgün
Ben şeyi anlamıyorum ben geri çekince ona bildirim gitmiş haliyle o geri çekince de bana geldi bunun olacağını biliyordu misilleme gibi niye geri çekmiş ki sil geç işte. O güne kadar silmemesi de saçma ya da bari engelle en başta mesajla açıldığımda telefondan engellemişti benim öyle bir düşüncem yok diyerek şimdi ise instadan engellemiyor görüldü atıp durdu
Yani takmıyorum seni umrumda değilsin diyor
Nee alaka geri çektiğinde bana bildirim geleceğini biliyor bu umursamayan hali mi?
Cok uzun kimse vaktini ayırmak istemiyor sorry.