cok buyuk bi kavgadan aylar sonra tekrar yazmasi neyi gosterir
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seni unutumamıştır veya yalnızlıktandır (başkasını bulamamıştır).
ama cok buyuk kavga ettik ve ben asiri k@hpelik yaptim son olayda
Ne diyor? Geri mi dönmek istiyor?
Ya gerçekten boşta kalmıştır, ya da boşta kaldığı için seni özlemiştir.
Daha iyisini bulamamış
ya ben ona cok buyuk * yaptigim halde geri donuyosa?
Ne yaptığına göre değişir
k@hpelik
Ne yaptın işte ihanet mi
evwt arkadasiyla sevistim onu sevdigim halde
Seninle sevişmek istiyor ya da çok seviyor
sevistik zaten o zaman tek ihtimal cok sevdiginden mi
O çok zayıf ihtimal f*ck gibi devam etmek istiyor olabilir 🙄 onu severken arkadaşı ile sevişmeyi nasıl başardın
konustuk o konuyu bi daha acilmamak uzere o muhabbetlere girmiycegine soz verdi ozur diledi iki aydir konusmuyoruz o yuzden
Hala iki ihtimalde geçerliliğini koruyor
tamam acik konusucam hamile kaldim ve yasim kucuk o yuzden baya konu farkliliga gitti aramizdaki fb olayi cok buyudu en sonunda bu olaylar yasandi bunlardan sonra hayatimizda yokuz fb olarakda bi daha asla olamayiz ortada bi cocuk vardi cunku ve sonrasindan arkadasiyla sevismem olaylari degistirdi
Çocuk doğdumu
hayir tabiki resit degilim ailem bilmiyo dusurdum
O zaman büyük ihtimal hala fb olayına devam etmek istiyor herhangi bir risk yok ortada
hayir ya cidden asiri kotu oldu durum fb olmak istese coktan iki ay önce arkadasiyla sevistikten sonra yazardi sevmese trip atmazdi ama
İki aydır kimseyi bulamamış sa eğer veya senin kadar iyisini bulamamışsa neden sana geri dönmesin
cevresindeki kizlari biliyorum benim gibi cok var
O anlamda demedim cinsel anlamda kız çok olabilir ama seninle dah rahattır
mahallesinden degilim o yuzden olabilir mi
Mahallesinden değilsin hamile kalmışsın sorun çıkmamış halletmişsin ona hiç yok demiyorsun başını ağrıtmıyorsun daha ne olaması gerekir
ama mahallesinden herkes beni taniyo istesem herkese duyururum
Ama şimdiye kadar hiç duyurmamışsın buda ona rahatlık veriyor
bi bucuk iki yıldır köpek gibi asiktim sonradan o da sevdi ama arkadasiyla cikip * yaptim
k@hpelikk
beni kiskandirmaya falan calisiyodu trip atiyodu her kavgamizda o yazdi her zaman o yazdi gururlu biriyim iki yıldır toplasan 4-5 en fazla
Seninle cinsellik için birlikte oluyor gözünde öyle birisisin arkadaşına kıyak geçmiş gibi olmuş muhtemelen ona bir konuda çok kızdın intikam için arkadaşı ile oldun
arkadasiyla birlikte oldugumdan haberi yoktu haberi olunca sok olmus bi saat sonra baktigimda beni her yerden cikarmisti ve benimde arkadasimla cikmaya çalışarak benden intikam almaya çalıştı
Bence fb için daha iyisini bulamaz
Duygularını kenara bırakıp seks yapmak istiyor
olen cocugun hatrina yapmaz bence
Umrunda olmaz o kadar ince düşünceli birine benzemiyor sende duygu besleme sevişmek istiyorsan seviş hepsi bu
ama dusunuyo dusunmese umursamasa neden kizsin insan sevmediğine neden kizar
Arkadaşı ile yatmışsın o kadarda değil ama ne olursa olsun onun öptüğü dudakları arkadaşıda öpmüş
yatma degil yiyisme sadece daha oncede ciktim arkadasiyla ama hic boylr yapmadi
O belki yattın sanıyordu ama öpüşme de pek kabul edilmez
sevmese ilk gunden yazardi ama bence o amacla yaklasmaz ve sevmese neden bu kizsin istek attigimda silmis
Sahiplenmesi için sevmesine gerek yok seks yaptığı kızı erkek sahiplenir bir benimle olsun ister
ama simdk bak canim bana o amacla yazmam istese daha yakin tarihte yazardi bu kadar beklemezdi
gerci daha yazmadi falda yazicak diyo
🤣🤣 Dalga mı geçiyorsun 😀 abazalık vurmuşsa başa değerini anlamıştır
yani kiymetimk anladi
kafayi yedim ben saplantiliyim
Sen yaz o zaman canım seni çekiyor de
istek attim reddetmis resmen uçurumun kenarindan ilk adimi atmak gibi bi sey bu gururumu hice sayamam
O zaman yenisini bul çivi çiviyi söker
baskasinda hep onu ariyorum olmuyo kac iliski degistim
O zaman gururundan vazgeç ya da saplantıdan
ama istek attim reddetmis napicam
Mesaj atacaksın öv biraz senin gibi erkek tanımadım hiç birisi snein gibi değildi
is gercekten o kadar basit değil dile kolay cidden karsilikli cok hata yaptik adim bacım cikmisti mahalessinde ona ragmen nasilsin yazmisti hep o yazdi ben yazarsam isler daha kotu olucak
0rosbuy@
Nesi kötü olacak 😀 her Seksi seviyorsun diye ne olmuş
bana deger versin istiyorum dokunmaya kiyamasin derken dokunmaya doyamadigi oldum
Onu geçirmişsin artık onun için güzel bir cinsel ilişkisin değişmez bu
geri donusu yok mu hic
İmkansız gibi
ama ailem bizi parkta sarmas dolas basmisti o zaman engelledi uc ay konusmadik gene barismistik
Seninle ciddi olmak istemiyor sadede seks istiyor bu onu gösterir ki sende onu sağlamışsın belkide arkadaşı ile olmanı bahane etti başıma bela olmadan ayrılalım dedi
başina bela olmami istemiyosa niye yaziyo
Abazalık tan
diger kizlara niye yazmiyo
Yazmadığını nerden biliyosun belki onlar seks yapmıyor belki kötü yapıyor
bende iyi degilim ki o konuda cok masum sevdim onu bana sarılmayı bile o öğretti
Senin ilkin olduğu için bu kadar özel demekki birde sen ona hiç yok dememişsin bu ona güzel gelir ve sen zahmetsizsin
Özledim diyor
ama cok uzdu
Bende üzmüştüm
iki yildir mi yaptin
Nasıl yani
iki yildir kopegi gibiydim gel dese gelir git dese giderdim herkes deli gibi asik oldugumu biliyodu ama o surekli gel git yaptı kendinden emin olamadi
maalesef aynı ben çok pişman olmuştum
Keşke imkanım olsa tekrar
kopek oldun mu pesinde
Özelden konuşabilir miyiz
seni istediğini