Acil cevap verin lutfen. Bunu soylemek suc mu simdi?

Simdi erkek arkadaşım ile ayrıldık ama sorun şu ki bana dönmek isteyip ben istemeyince simdi beni suçluyor. Söyle ki ben daha önce evlenip ayrıldım sevgilim bekar ve benden yaş olarak küçük. Biz kavga ettik ayrıldık çünkü beni en küçük olayda ararsan engellerim diye tehdit ediyordu. Ayrılma aşamasında bunun bi akrabası (kadin) bana onun ailesinin beni istemeyeceğini yani üstü kapalı sanki ben çocuğa kendimi zorla veriyormusum gibi imana bulundu bende benim de hayatıma alabileceğim düzgün başka insanlar elbette var ama ben onu sevdiğim için kimseyi tercih etmiyorum ondan da yanımda olmasını bekliyorum dedim. Şimdi bu erkek arkadaşım teee ayrılma aşamasında ettiğim bu laf yüzünden beni suçlayıp demek birileri var demek hemen ona gittin gibi şeyler söylüyor hayatımda biri yok ama beni böyle suçlayıp zaten ben de seni istemem artık diyor 😅 dönmek isteyen o ama neyse. Yani bir de ayrılır ayrılmaz karı kız li hatta eski evli sevgilisini ekleyen o simdi bana çamur atıyor delirmek üzereyim suçlu hissettirmeye çalışıyor kendimi ve hatalarını kabul etmiyor.

Acil cevap verin lutfen. Bunu soylemek suc mu simdi?