Sizin için nasıl bir sebep el kaldırmaya neden olur?
Cvplari görelim 🍁
Cvplari görelim 🍁
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorunun iğrençliği mide bulandırıcı. "Nasıl bir sebep el kaldırmaya neden olur"muş bak bak bak kafaya bak, rezilce. Hiçbir sebep karşındakine el kaldırmaya sebep olamaz. İçinizdeki vahşi yaratığı mübah göstermek için neden aramanız kendi aptallığınız.
Ben sadece el kaldırmak ile ilgi soru sordum, cinayet ile soru sorsaydim bilmiyorum ne dicektiniz,,
ne var ki benim üslubum , terbiyem size cvp vermeye yetmez,,,
Cinayet diyerek "el kaldırmayı" hafif ve normal gösteren biri zaten bana cevap bile veremez. Vizyonu yetmez.
Haklısınız terbiyesizce bir vizyona sahip değilim,, ama bu konuda siz kendinizi geliştirmiş görünüyorsunuz...
ahahahahha yazık kafana şiddetten keyif alıyor bir de acınacak haline güldüm kusura bak 😂🤣
Şiddet uygulamayı ve görmeyi savunuyor ya şaka gibi o kadar şiddet görmüşsün ki beyin hücrelerin yok olmuş. Bir de bana laf soktuğunu filan sanıyor ahhahshhsahahs her kelimesinde rezil olduğunu farkında bile olmadan. Bugünde sana acıdım hayatım gerçekten yazık.
Sizin yaptığınız yorumlara bakılırsa gulmeniz normal,, zaten başka da bişey beklenilemezdi sizden...
Sergilediginiz usulübunuzden sonra acıma hissinizin olduğunu da gördük , ...
Rezillikse her kelimem,, cvp vermeye lutfunda bulununan siz bu rezilliğe iştirak etmiş olmuyor musunuz...
Yoksa sözde vizyonunuzu mu sergiliyorsunuz...
Her cümlesi ile karşısındaki kişi rencide eden siz şiddet uygulamamis oluyorsunuz,,
Kendini geliştirmiş ve vizyon sahibi, edep sahibi siz bna cvp verebilirmisiniz, ve verdiğiniz cvp da eğer mümkünse edep ve haya yi gorebilirmiyiz ...
Ay birde destan yazmış sanki okumaya zahmet edicem jsjsjsjdjjjs Senin gibi şiddet kölesinin sözleri umurumda değil. Git dayak filan ye bu kadar zevk alıyorsan seni zorla koruyacak değilim hhahaajhaha.
Sözde şiddet karşıtı ve beni koruduğunu düşünen kişi!..
İyiki destanimi okuma zahmetinde bulunmadin , zira ne yazdığımı anliyabilirsin nede cvp verebilirsin,, çünkü o zekâ ya sahip olmadığın aşikar...
İstersen daha fazla beni ciddiye alıp da cvp verme zahmetinde bulunma, senin daha iyi olur...
Ensesinden tutup, sokağa atmak tercih sebebi.
Kimseyi öfke güdecek kadar değerli görmem, birini dövmek bile ona değer vermektir.
Bensizlikle cezalandırıp, hayatımdan def etmek evladır.
Cevap
17Cevap
Kafanı duvara vururum, gene kadona el kaldırmam.
Çocukken anaokulumda kızlar vururmuş bana. Ben de bunusöylerdim annemlere. "E sen de vur" demişler. "Kızlara el kallmaz demiştiniz" demişim. Böyle yetiştirildik biz.
Kaldırmam ama onunda beni sürekli dürtmemesi gerekli kadınlarda böyle bir durum var bilirsiniz şdlgşd bağırısınız sonra siz suçlu olursunuz lkhflkhflk
Hiç kaldırmadım. Kalkarsa o elim kırarım bir daha kalkmasın diye.
saçma triplere girer
, bana tokat falan atmaya çalışırsa döverim.
Aldatırsa bi yokat atar sonra boşarım. Yoksa vurmam
Ben asla bir bayana vurmadım her ne olursa olsun aslada vurmam yani
Yatakta vururum oda ikimizin tercihine göre zevk alıyorsa zevk çıkaracak şekilde onun dışında el kaldırmam
Asla öyle bişe söz konusu değil
Kaldırmadım kaldırmam
kaldırırım çakarım gelişine düzgün dursun 🤪😀😀😀
Aldatırsa döve döve öldürürüm
Çok yanlış bir şey yaparsa anca
Asla
hayır
Penisimi kaldırırım
Kadina el kalkarmi
Hayır asla
Başka şey kaldırırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?