Arkadaşlar beni kullanan eski sevgiliye son mesaj yazmak istiyorum , ayrilali bir ay oldu ama içimde kaliyor , yazmalimiyim?

Çocuk beni nude için kullandi önceler öyle biri değildi dini inancimi falan hepsine şaşiriyordu sonradan ne oldusa konu cinselliğe döndü nude falan istemeye başladi sevdiğine nasil inanmiştimsa güvendim yani gerçekten sevdiğine uzak mesafe ilişkisiydi bu arada. Ve bende içimde kalan soruyu sormak istiyorum. Mesaj şu arkadaşlar böyle yazmak istiyorum:

Ben bir şey sorucam senden, ne sorun olursa sora bilirsin denişdin.
Ne zaman yoldan çikarmak niyetine düştün? Ne zaman dedin bu kizi kullanirim? En başindan öyle değildin, doğru her kes seven erkek israr etmezdi niyeti buymuş, sana geliş sebebi buymuş dedi de kafama takiliyor ara bir sanada sorim dedim sonradan nude falan istemeye çaliştin, benim bi haraketim yüzündenmi dedin bu kiz akilsizdir? Yoksa en başindan niyetin bumuydu nudemiydi? Hani Allaha inanmami falan kiskanan biriydin önceler noldu da birini dininden ayiricak kadar gözün döndü , Malum ilişkiye başliyicam yarin bir gün güvenmemek inanmamak ayrida hatam nerdeyse orayi düzeltiyim senin yaptiklarini başkalarida yapmasin bana

Arkadaşlar beni kullanan eski sevgiliye son mesaj yazmak istiyorum , ayrilali bir ay oldu ama içimde kaliyor , yazmalimiyim?