Çocuk beni nude için kullandi önceler öyle biri değildi dini inancimi falan hepsine şaşiriyordu sonradan ne oldusa konu cinselliğe döndü nude falan istemeye başladi sevdiğine nasil inanmiştimsa güvendim yani gerçekten sevdiğine uzak mesafe ilişkisiydi bu arada. Ve bende içimde kalan soruyu sormak istiyorum. Mesaj şu arkadaşlar böyle yazmak istiyorum:
Ben bir şey sorucam senden, ne sorun olursa sora bilirsin denişdin.
Ne zaman yoldan çikarmak niyetine düştün? Ne zaman dedin bu kizi kullanirim? En başindan öyle değildin, doğru her kes seven erkek israr etmezdi niyeti buymuş, sana geliş sebebi buymuş dedi de kafama takiliyor ara bir sanada sorim dedim sonradan nude falan istemeye çaliştin, benim bi haraketim yüzündenmi dedin bu kiz akilsizdir? Yoksa en başindan niyetin bumuydu nudemiydi? Hani Allaha inanmami falan kiskanan biriydin önceler noldu da birini dininden ayiricak kadar gözün döndü , Malum ilişkiye başliyicam yarin bir gün güvenmemek inanmamak ayrida hatam nerdeyse orayi düzeltiyim senin yaptiklarini başkalarida yapmasin bana
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zinaya yaklaşmayın o kötü şeydir kızlara söyleyin edebini ve hayasını korusun temiz kadınlar temiz erkeklere temiz erkekler temiz kadınlara’dır.
Biliyorum yusuf gibi olamadim şeytana kandim
Evlilik gibi şu an düşünceniz var mı?
Hayir böyle gireceğim ilişki yarabandi olur kimseye zarar veremem bir kaç sene sonra
Bolca tövbe ediniz temiz dinine düşkün ahiretlik evlilik zor gibi gözüküyor tabi tövbeniz kabul olursa bir şey diyemem
Bende ondan korkuyorum Allah affetmicek beni
Harama bulaşan mutlu olamaz zina eden mutlu olamaz siz hayırlı bir eşi kendi elinizle itmissiniz ne deyim 28 yaşındayım zinam dahi olmadı namazlarımı kılarım ahiretlik evlilik istedigim icin çok seçiciyim bu konuda
Benim karşimdakida bakir birisiydi bende bakireydim evleniceğimize umut etdiğim için böyle hata yaptim şimdiye kadar hiç yapmadim
Ben cinsel yönden demedim zaten seni Allah’ın emaneti görecek biriyle seni cennete götürecek birini seçmen gerekirken bu hatan seni ahiretini de zora sokmuş
İnanin bana öyle biriydi namaz kiliyordu ne bilim ailesi düzgündü nasil kandim bilmiyorum cidden
Mesleği varmıydı askerlik sıkıntısı varmıydı en önemlisi koca olabilecek yükümlülükleri varmıydı?
Değdimi ahiretini yakmaya?
Allah'a inanmani kıskanıyor muydu
Ben sana söyleyim bak işte bu cümleden anlamaliydin böyle olacağını
Haklisiniz galiba teşekkür ederim
Rica ederim
Çok saçma bir cümle ne demek Allah'tan kıskanıyordu seni nasıl anlamadın yalan söylediğini
Öyle değil yani o kadar çok bağlisinki dinine seni bazen Allahada kiskaniyorum diyordu
İşte bende onu diyorum çok saçma yani Allah'tan kıskanmak nasıl oluyor haşa
Hainmiş işte anlamamişim
Anlayacaksın bunlar hep tecrübe
Haklisiniz
Eleman manipile etmiş seni sadece nude için gelmiş zaten o yüzden boş ver bidaha bulaşma bidaha manipile olursun sen
Yok bulaşmam teşekkür ederim rahatlatdiğiniz için 🙏
Yok duruma sinirlendim ya kusura bakma sana böyle davranılmasına nasıl izin verirsin bundan sonra kimseye nude felan atma şimdi diyeceksin ki sen kimsin mk haklısın
Yok haklisiniz zaten tüm suç bende aptal gibi kanmamliydimda insan aşık olunca gözü kör oluyor işte
boş ver bir daha soru sorma iletişime de geçme sen acı çekersin :(
Biliyorum eve haklisiniz
Bir kere yazsan devamı gelir en iyisi hiç yazmamak, Allah karşına daha hayırlı bir adam çıkarsın.
İnşAllah teşekkür ederim güzel sözünüz için
Rica ederim
Sanki başına silah dayadı istemesen atmazsın ateş olmayan yerden duman çıkmaz boş yapma
Ben istemeden yaptirdi yazmadim ama oraya güvendim gönderdim onda sorun yok sadece bu adam niye obje olarak gördü beni diyorum önceler öyle değildi
Azmış kudurmuş belli ki ergendir zaten her şey sende biter mesafeni ne kadar korursan o kadar uzak tutarsın kendinden bu tarz konularda her şey sende bitiyor
Ayrildi zaten nude için berabermiş böyle evlenicez öyle evlenicez yalan boş hepsi
Böyle yazıya gerek yok karaktersiz biriymiş, sende hatalarından ders al
Teşekkür ederim , haklisiniz
Rica ederim kanka
Bence soru sormak yerine saydır direk. Uzak mesafe ilişki falan normal geliyor artık nude için.
İçim dolu ama öyle biri değildim ben yoldan çikardi resmen , övüyordu sürekli çok akillison sen çok iyisin , her haraketimi dindar olmami her şeyi sürekli evlenilicek kizsin diyordu sonradan cinselliğe döndü konu, benim hatammi bu yoksa bu adam köprüyü geçene kadarmi beni öyle seviyordu
Senin hatan değil. Senin onu sevdiğini biliyor. Erkeklerin aklı hemen önündekini dönüyor kendilerini tatmin etmeni bekliyorlar. Seni istiyor ve sen yanında değilsin böyle düşün
Evet sonuna kadar buluşmak istedi en son ailene söyle diye israr etdikten sonra hevesi bitdi gitdi nudelerle yetindi yani
Ailene söylemeden de gelebilirdi. Öyle kimseyi söyleme ailene. Gerek yok bence
Ben söylemiştimde onun söylemesini isterken behaneler falan çekip gitdi
hatalarından ders al bi daha yapma sende
Göndermimmi yani mesaj?
gonderme o dönsun sana donerse
sen zevk aldın mı bu ısten
Evlenicez saniyordum ben utanirim böyle şeylerden o arsizlaştirdi zaten konusu açilincada değiştirmeye çalişirdim
utanırsın ılk oldugu ıcın ama zevk aldın mı ıste ne kadar ilerı goturdu senı
Sevişme konularina kadar
hımm sextıng yaptın o zmn sevısıyor gıbı sanal yaptıysan sende ıstmeıssındır
Görüntülü falan konuşmadik yapmam öyle bir şey sadece nude ve mesajlaşma , nude de değil sütyenli foto
hımm ders al bi daha atma sende eger sonrasında pısman olacaksan
Köpek gibi pişmanim
ılk ateslı konustugun erkek mı yas kac snn
Sen nasıl kandım ona kaç aylık sevgilindi?
1 sene 5 aylik 1 senelikken nude istemeye başladi yani 11 aylikken
Peki 5 ay boyunca hep istedimi nude sende attın mı hep?
5 ayda 5 kere istedi, önceler iki ayda bir defa istesede son aylarda sık sık istedi 5 defa gönderdim yani toplam
Yüzün görünüyor muydu nudelerde? ve komple ciplakmiydin
Yüzüm görünüyordu sadece sütyenli foto en açiği yani bir defada havluda foto göndermişdim ama açik yerim sadece omuzlarimdi
Kanka iyi kurtulmussun yemin ederim. peki yazışarak sanal seks yaptınız mi
O arada konuşuyordu bende yola veriyordum utandiğimdan yani evlenince şöyle yapicaz böyle yapicaz hafif hafif sevişiriz görüşünce falan böyle çok ileri gitmiyordu
Reelde elledimi size? Cidden sutyenli foto hiç bişey yine iyi kurtulmussun ondan şükürler sunki
Diyordu kendiside bu nude bile değil diye , buluşmadikki daha
İyi kanka için rahat olsun nude bile değil cidden. o yüzden boş ver güzel kardeşim daha fazlasını ister senden. başka bir sevgili bul kendine
Bu olaylarin travmasini atlatsam yapicam
Teşekkür ederim rahatlatdiğiniz için 🙏
Rica ederim kalbi temiz birisin. hangi sehirdesiniz
Azerbaycandanim ben , teşekkür ederim güzel sözünüz için 🙏
Konsuabilir miyiz can döngel instagram bu. yazarmisin senden ricam fake hesabim
YAZMAAA BEN OKUMAM BUNU MK
İçim doluydu rahatlatdilar sağolsunlar djjd
yazdın mı sakın böyle bi hata yaptım deme
Yok yok yüz kişiye sordum doğru olan cevabi aldim hepsi yazma dedi djfjjd
Yuzun belli miydi fotoda nasil nude attin
Sütyenli foto atdim sadece yüzüm belliydi ama
Gecmis olsun uzuldum en azindan sutyensiz atmamissin. Her hata bir tecrubedir. Gercekten seni seven ve deger birini bulman dilegiyle 🌹
Çok teşekkür ederim 🙏
Umarim ben de sevgimi ve askimi adayacagim birini bulurum
Kanka neden yapacaksın bunu
Rahatlamak istiyorum artik , soru var kafamda acaba benmi bir şey yaptimda çocuk cinsel obje olarak gördü diye önceler çok iyiydi , temizim falan dediğimde çok güzel karşiliyordu aklimi övüyordu sürekli , sonralar cinselliğe döndü konu
Bak bunu öğreniriz kolay ki... senin aklın karışmış biraz senle konuslm biz bi sana instaami versem yazar mısın bana bi
Evet çok güzel olur işteyim şu an internetim az eve gidiyim öyle yazicam çok teşekkür ederim size
Birsessizkisi
Tamam teşekkür ederim 🙏