Bakıyorsun önüne gelene yürümüş
Çoğu da full makyaj, mini etek, gogs show kizlar... siz ne sevmeyi bilirsiniz ne sevilmeyi, kalbiniz başka yerinizde atıyor çünkü.
Bakıyorsun önüne gelene yürümüş
Çoğu da full makyaj, mini etek, gogs show kizlar... siz ne sevmeyi bilirsiniz ne sevilmeyi, kalbiniz başka yerinizde atıyor çünkü.
Merhaba.
Şunu söyleyeyim : Cinselliğe olan açlıktan gelir bu tamamen insan oğlu pis nefislidir yanında olanın kıymetini bilmez daha fazlasını, göz koyar tanımak anlamak değil beraber olduğu insanı mesele bedenine dokunmak kendini tatmin etmek onun etinden faydalanmaktır niyet elbette genelleme, yapmak yanlış olur fakat maalesef çoğunluğa göre değerlendirme yaparsak ortaya çıkan tablo bu yönde.
Diğer sorunuza cevaben : İnsanız severek güzelleşir sevilerek güç buluruz ama günümüz itibariyle temiz niyetli insan bulmak oldukça, zor bu demek değil ki umudumuzu yitirelim öyle değil nefes aldığımız sürece umut var demektir sadece sabrımızı koruyarak esas bir duruşla dik durarak yaşamaya devam edeceğiz sonuçta beş parmağın beşi bir değil üstelik yanlış insanlar doğru olanı bulmak, için birer öğretmendir ümitsizliğe kapılmayın şu hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk ne varsa biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu karamsar olmayın aksine geçmişe bir sünger çekerek, sil baştan yapıp yeniden başlayın olumsuz düşünceler ile ise enerjinizi tüketmeyin böylece yaşama sevincinizi öldürmemiş olursunuz.
Abicim senin isin gücün yok mu 10 paragraf yaziyon her soruya
Okunmuyor soylim de emeğine yazik
Cevap
10Cevap
Bütün erkeklere diyosan böyle bişeyi hakkıma giriyosun ve ben helal etmiyorum bi çok kızla cinsellik konuşmadığım için konuşmayı sonlandırdım
Genelleme yapmasak mı
Niye..
Bütün kadınlar aynı olmadıkları gibi bütün erkekler de aynı değillerdir de ondan. Bazı şeyler cinsiyet meselesi değildir insanlık meselesidir. Burada bazı kadınları da görüyoruz...
Niye ki daha güzel. birini görünce onu düşünmüyorum msnz
Birini güzel bulabilirim çünkü güzeldir veya bana güzel geliyor olabilir ama bu başkasına olan sevgimi öldürmez.
Herkese yürümekten başka şansları yok ne yapsınlar
Herkes için aynısı değil
Aynen hemen altımıza alip tadına bakmak istiyoruz
Çünkü değmiyorsunuz.
Bu ne kadarlık ilişkin
Yoo o nerden çıktı
alakası yok knk inan bana
Bos yapiyosun
Çünkü aşk s*çtı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?