Güncellemeler
+1 yıl
Söylediğiniz güzel sözler için teşekkür ederim
Allah kat kat fazlasını verecektir
Bugün siz bana dua ettiniz
Yarında ben size edeceğim..🌼zaten ettimde 😊 bu güzel günde yapılması gereken insanların birbirine dualarda dileklerde bulunmasıdır bu site de bu na el verdiği için çok mutluyum.. güzel kalın..
Allah kat kat fazlasını verecektir
Bugün siz bana dua ettiniz
Yarında ben size edeceğim..🌼zaten ettimde 😊 bu güzel günde yapılması gereken insanların birbirine dualarda dileklerde bulunmasıdır bu site de bu na el verdiği için çok mutluyum.. güzel kalın..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hepimiz kötü şeyler yaşıyoruz ama dertler anlattıkça azalır. Eğer paylaşmak istiyorsan bir mesaj uzağındayım.
Teşekkür ederim zaten hep dua ediyorum namaz klyorum dua edersiniz çok memnun kalırım Allah gönlüne göre versin.. Allah razı olsun
Amin ederiz tabi ama üzme kendini nolursun inan hepsi geçiyor
İnşallah güzel insan teşekkür ederim 😢🌼🌼
Çok merak ettim seni neyin bu kadar üzdüğünü sende benim için dua edermisin
Çok ihtiyacım var
Allah hakkında hayırlısıni göstersin karşına hep hayırlı güzel haberler çıksın Allah dualarıni isteklerini kabul etsin inşallah dilerim..🌸🌼
İnşallah seninde arkadaşım bir daha gözünden yaş akmasın hep mutlu olasın hayatın güneş içinde esenlikle geçsin
Amin beyfendi inşallah her şey gönlümüzün dilediği gibi güzel olsun.. teşekkür ederim 😊🌸🌸
Ben teşekkür ederim ama dertleşmek istiyorum şeninle bu zor anında yanında olmak istiyorum
şu an çok uykuluyum düşünmeniz yeter zaten 🌼🌼
Peki tatlı rüyalar
İnşallah kötü şeyler geride kalır yep yeni sayfalar açılır güzel şeyler seni bulur.
Çok teşekkür ederim güzel insan Allah razı olsun hayatta her şey gönlünce olsun çok mutlu olmanı en içten dileklerimle istiyorum teşekkür ederim 😊🌸
İnşallah rabbim hakkında hayırlısı verir tüm sıkıntılarından kurtarsın
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum Allah dizinde dualarınızı dileklerinizi kabul etsin güzel bir gelecek versin inşallah 😊🌼🌸
Dizinde dualarınızı kabul etsin inşallah
Sizinde dualarınızı kabul etsin
Amiin sıkıntın özel değilse pylaşanilirsin
Çok teşekkür ederim ben dua ediyorum namaz kiliyorum artık daha iyiyim düşünmeniz yeter Allah dualarınızı kabul etsin inşallah teşekkür ederim 😊🌸
Çpk sevindim namazı bırakma yete elbet rabbim yardımcı olur ve hep hayırlısını iste
Çok teşekkür ederim beyfendi güzel gönlünüz her daim var olsun Allah razı olsun 🌸 evet herşeyin hayırlısı ni göstersin Allah ♥️
☺️☺️☺️🌺
Amin Allah seni doğruya yakin yanlışa uzak kılsın iyilere yakın kötülere uzak kılsın.
Teşekkür ederim güzel kalpli insan Allah güzel dualarıni eksik etmesin Allah hayırlı ömürler versin inşallah her şey gönlünüzce olsun dilerim 🌸♥️😊
Amin Allah razı olsun. Tüm hayırlı duaların kabul olsun 😌
Çok teşekkür ederim yaptığınız şey size kat kat geri dönecektir unutmayın çok teşekkür ederim size Allah hayırlı kapılar açsın mevlid kandiliniz kutlu olsun..
Teşekkür ederim seninde kandilin mübarek olsun güzel insan.. rabbim sana da hayırlı kapılar açsın kalbinin güzelliği daim olsun 😊
Amin inşallah sağlıklı güzel ömurler dilerim
İyi niyetiniz için teşekkür ederim size burdan bir tutam sevgi ve saygı gönderiyorum.😊🤲💐
Allah razı olsun teşekkür ederim tek dileğim hak eden böyle sen gibi güzel insanlar mutlu olsun. Teşekkür ederim tuttum kalbime koydum sevgi ve saygınızi kalbimde her daim kalacak çok teşekkür ederim. Ne derdin sıkıntın neye ihtiyacın olursa burdayım kardeşim kalbinin guzelligi ile beni ferahlattin.
Tüm duaların kabul olur inşallah
Amin çok teşekkür ederim çok kibarsiniz
Allah gönlünüze göre versin hayatta her şey gönlünüzce olsun inşallah 🌼🌸
Rica ederim. Rabimden ne isterseniz rabim onu nasip edecektir size. Hayırlı kandillr hayırlı sabahlar🤲🤲
Amin krlardesim
Teşekkür ederim
Ederim
Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸
Ederim sen de bize et
Tabiki
Anlastik o zaman
Allah razı olsun şimdiden 🌸
Senden de senden de
Amin amin 🌸🌸