Güzel bir birliktelikte ayrılıkta kaliteli mi olur, ya da kaliteli insanların ayrılığımı kaliteli olur?

Güzel bir birliktelikte ayrılıkta kaliteli mi olur, ya da kaliteli insanların ayrılığımı kaliteli olur?

Bu sabah karşılaştığım bir durum beni oldukça sarstı. Üzüldüm..! Çift güzel bir birliktelik içerisinde devam ederken, bugün ayrıldıklarını öğrendim. Ancak ayrılmalarına değil, nasıl ayrıldıklarına üzüldüm..! Düne kadar göğsünde uyuttuğu, ellerini tuttuğu, kalbinin ait olduğu ve neredeyse tüm gün konuştuğu sevgilisi için ağza alınmayacak cümleler kullanıyordu. Özür dileyerek bir kaç örnek vermek istiyorum." K. a. ş. a. r olmasa benimle olmazdı, bugün benimle yarın başkasıyla olur. Kızların tamamı böyle." gibi cümlelerine tanık oldum. Arkadaş, düne kadar en namuslu kadın oydu, ayrılınca mı kötü oldu. Peki ya sen, o kadar mı karaktersizdin? Hiç mi sormadın, soruşturmadın? Karalama kampanyası başladı... Ancak tekrar yerin dibine koyduğu kız ile öğleye doğru barıştılar. Şimdi kim tostçu, kim k. a. ş. a. r? O kızın elini tutup, sevgilim diye gezdirebilecek misin? diye sorarlar adama 🙃