Selamlar.. Evet biraz seçim kampanyası gibi olduğunun farkındayım ama seni seven insana ne vaat edebilirsin mesela? 🤔 Bakalım kimin gönlü bol, kiminkinde akrep var 😜😄 Keyifli günler..
Beni vaat ile sevecek kimseye hiçbir şey vaat edemem. Beni ben olduğum için sevsin, çıkarlarına uyduğum ya da etimden sütümden faydalandığı için değil.
Hiç bir şey vaat etmem. Ben benim. Beni ben olduğum için sevecek kadın.
Seçim mi yapıyoruz? Oy mu kullanacağız?
Yarına bile çıkmaya senedimiz olmayan şu 3 günlük dünyada insanlar, özellikle kadınlar kalp kırmamayı öğrenmeli. Hoş, bunu söylesem de eşek eşekliğinden vazgeçer mi?
İlişkilerin temeli önce beğeni, sonra saygı ve tanıdıkça oluşan güvendir...
Bunları birileri öğretmeden herkes öğrensin.
Vaadim maadim yok benim. Nasihatim var Allah'ın denyolarına!
Bir vaat ile beni sevmesini ve yanımda olmasını istemem şahsen.
Benim yanımda olacak insan beni ben olduğum için, doğal olduğum için sevmeli. Benden kendi bir beklentisi varsa bununda adı aşk olmaz. Bir insan birine aşık olurken onun doğallığına kendi öz yapısına aşık olur. O yüzden beni ben olarak kabul edecek biri varsa zaten yanımda olur o kişi...
Saygı, sevgi, sadakat, anlayış, empati, hoşgörü, ilgi ve alaka, tutku ve arzu dışında sırasıyla şunlar:
Güzel şarkılar, güzel müzikler, güzel kitaplar, güzel hikayeler, güzel filmler, daha güzel filmler, güzel diziler, hoş tatiller, sakin ve durgun anlar. Bonus olarak kekler, pastalar, tatlılar ve tuzlular.
Gel ey sevgili İstersen yar ol gel İstersen yara Ne gönlümün derdini sor bana Ne sararan yüzümü sor Ey gönlümün sol yarısı Aklıma koydum seni aklım almadı Kalbime koydum seni sana doymadım Arşımın aşkı yar Aşk sandığın kadar değil yandığın kadar!
Ben yanmayi vaad ettim benimle yanacak varsa hodri meydan 😂
Aşık olursam eğer; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Sahiplenirim ve çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olur, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. İmkanlarım ölçüsünde ihtiyaçlarını karşılamasına destek olurum. Naz ve tribini belli sınırda göğüslerim. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem.
Gönlüm bol Ama gerçekten hiçbir vaat vermem günün ne getireceğini hiç kimse bilemez Ben iletişime bakıyorum karşılıklı uyum tutku varsa yemin ediyorum o kadına her şeyi alırım
beni sevene vaatim olmaz eğer karşılıklıysa bende onu seviyorsam olur vaadlerim ancak ait kalabilirim olur bu da söz senden başka kimseyi gözüm görmeyecek tek sen
Vaat konusunda maddiyat işin içinde olursa iş karşılıklı çikar ilişkisine döner diye düşünüyorum fakat manevi olarak ona her şeyini veririm hayatım onun :)
beni sevene kilo almayı vaat ediyorum çok güzel kakaolu kek yaparım :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beni seven değil, karşılıklı ahiretlik olma utkusunun olduğu bir iletişimde, onu O'nun emaneti görmek gerekir. Aşk ise gizde gizli, güzeldir. Gerisi teferruat...
Dört saat ön sevişmeli 108 pozisyonlu orgazm garantili geceler 😃
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
-Klozetin kapağını kaldırırım çişimi yaparken -Çoraplarımı kaybetmem ve sağa sola atmam -Mutfakta yardım ederim -Ter kokmam temiz gezerim -Hediye alırım -Önemli günleri kutlarım -Supriz yaparım