Evet arkadaslar. Bende hosbuldum…
evliligimi kurtarmak icin onlarca caba gösterdim ama galiba artik bitmesi mi gerekiyor?
esim bana karsi sanki soguk ve artik oda istemiyo aramizdaki buzlar ericek gibi degil. Cok yipraniyoruz ikimizde. Fakat kopamiyoruz da.
cok yol denedik ama olmuyo gibi kavgalarimiz cogaldi esim sabah cikiyo gece geliyo hafta sonu arkadaslariyla cikiyo sabaha kadar eve gelmiyo üstelik beni bile merak etmiyo cocugumuz yok ben cocuk istiyorum evet ama ondan pek emin de degilim. Kafam cok karisik ve önümü göremiyorum rabbime siginiyorum ama inanin ki öyle bir cikmazdayim ki artik kafayi yicem.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle öncelikle psikologtan destek alın, eşinle konuş ve terapi deneyin, sorunların üzerine gidin
Bu teklifi sundum ama kabul etmiyo kabul ettigi noktada da tamam yapariz diyo üstünü kapatiyo
Yani birçok nedenden dolayı böyle davranıyor olabilir, heyecanını kaybettiyse tekrar heyecan katabilirsin, farklı biri ol, dikkatini çek
Ah benim denediklerimi yaptiklarimi baskasi yapsa belkide yarardi ama yapmadigim hic bisy kalmadi akliniza gelicek herseyi yaptim ama nafile
Bir başkasını hayatına almış olabilir mi? Hiç takip ediyor musunuz?
Yok hayir yani takip de ettim teste de soktum ama asla öyle bisy yok eminim
Aklıma bir tek büyü geliyor o zaman, hiçbir şey sebebsiz olmaz ya, var bir sorun ama ne acaba
Evet o benimde aklima geldi fakat güvenipde kimseye sorup sorusturamadim
Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah, başka diyecek brişey bulamadım
🤣 bende iste
Psikologum ulaşabilirsiniz
Ayrıl canım benim seni haketmeyen bir adama bir de kendini ödülolrak sunup cocuk mu yapacaksın?
Kaç yıllık evlisin ve sebp benim ilşki oturalı 2 ay oldu 5 yıllık evliyim
5 yildir evliyim.
Aile sorunlari cok yasadik. Istenmeyen gelindim hala öyle haksizliklara ugradm 3 yildir görüsmüyoruz sebepsiz aslinda bilmiyorum cinsellik bitti 1 yil sonra esim cok degisti o degisince haliyle bende degistim beni istemedi artik böyle gözüne batiyo gibi düsman gözlerle bakiyo ama konusunca da sevdigini belirtiyo
Ayrılmak için bir çok sebeb ama oturup konuştunuz mu destek alındınız mı biz ne zaman sorunları biriktirmeyip anında söylemye karar verdik öule çözüldü ama benım prensip şu ailemin hiçbir bireyi eşimden önemli değil buna kızım dahil
Bende öyle düsünüyorum konustukta desteklede konustuk fakat esim anlamak istemiyo eskiden beni kaybetme korkusu yasayan adam gitsin diye gözüme bakar oldu
Peki bıktıracak şey yaptın mı ya da dolduran emin olun aşarsınız bunlar aşılacak şeyler biz daha kötü idik çocuk ta varmış yazık
Cocuk yok bizde aile sorunu yasadik bu yani görüsmüyoruz ama bilmiyorm iste
Çocuk yok ise mutlu değilsen milleti dinleme içinden geleni yap dünyanın sonu değil ya bu zmanda kendini düşüneceksin fedakar olmayacaksn kaybeden sen olursun
Cok dogru ama seviyorum
O zmana kurtarmaya bakacaksın işin nasıl bir neyi sever neyi sevmez tekrar nasıl kazanabilirsin ona bakacaksın yarın az çok söz et burada elimden geleni yaparım az çok anlarım
Direk gaza getiren olmuş sakın soğuk olmak ihanet etmek değildir diğeri ben neler yaşadım derken eminim evli bile değil bak bir yuva kolay kurulmuyor ama lütfenn bunu yaparken kendinden çok ödün vermeden yap
İhanete uğradığın o kadar belli ki
Yok öyle bisy eminim
Kaç yıllık evlisin
Soruyu sordun ama yok musun? Cevaplar konusunda kendinden korkuyor gibisin.
5
Bende evliyim. Neler yaşadığımı tahmin edemezsin. Konuşmak isterim. Eklersen.
Korkmuyorm caresizim
Anlıyorum seni
Bekliyorum
orada mısın
Ne diyebilirim
Takip eder misin
Lütfen
Heyyy
Susmak yerine konuşsak olay çözülecek
Ordaysan tepki ver bari
Çok kötüsün
Anlarsın o zaman