Ben burdaki hepsinden içmişimdir hatta haftada 3838373 kez kafasından uydurduğu tarifle punch yapan biri olarak içmediğim içecek kalmadı diyebilirim dolaylı yoldan
Ama illede fuse team illede fuse team off
Berkan Kimdi La Dersem Kesin Nefret Edicen Benden O Yüzden Berkana Selamlar Diyim En İyisi
bak aklıma müko bi fikir geldi şimdi bidane karpuzlu fuze tea al sonra yarısını bi sürahiye dök sonra içine şaraptan tut ne bulduysan dök + elmalı ya da limonlu volim de dök tadını beyenmezsin ama kafasına bayılacaksın berkan hani hep uyuyan bi arkadaş vardı ya o
Ben bi soru attım az önce sonra süper soru seçildi soruda met konusmam disinda bi sorun yok bende hemen güncelleme attım sonra ilk kez gördüm adamlar sorumu degil guncellememi ucurdular komplo diye yorumladim bu beni az kudurtmak icin uygulanan bi taktik mi isyan edemiyorum cunku Şu an https://imgyukle.com/i/nFV3ly
Kudurtmak için olduğunu sanmıyorum ama genel olarak güncelleme kaldırma olayi yeni geldiyse o biraz hafifletilmiş ceza gibi neyse neyse hiç tüm narkotik şubeyi toplicak bi güncelleme atacak havamda değilim yoksa affetmezdim 💅🏻😌
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bakiim nasıl aşıksın diyom beğenmezsem el bombası atıyom
Ben bakim nasi asiksin dedim tek acimlik fotograf atip yalniz ac demis sence acim mı
Heralde resmimi falan cizdi 🥰🥰🥰
Bence kandilin kuylu olsun yazıp fofosunu addıı
Bugün kandilmiş belki kandil simidi takmıştır
Offf hatırlatma
Ne atmış sölemedin Jdkdjckf
herkes duyar simdi ayib
Kulaama söyle
Bana kulak deme
Gülesim geliyo
Sen kulaanı yırtsalar güler misin ayib
Yemediğime dua etsin ama sus kahkaha atiyorum olay aklima geldikce ellerime saglik allahim mdsokfodkfowjriekroekrkekekekfkd
Ha bide yeseydin kandil simidi niyetine fkdkkdkddfkfkf yazık ya japonla yapıştırsaydın
Valla şu an kulağı sarılı ama biz barıstık yoksa mutlaka yerdim biliyosun cmskdmekfkekekekediewoe
Ucundan azcık yeseydin ya barışmanızın şerefine mxkkdk
Onu bidahaki kavgada yaparım çok toxic bi ilişkimiz var zaten benim ziyafet yakindir mckdmfldlfk
Bi daahaki kavga ne zaman jxxks acıktım ya
Yemeği yeni yaptık gel
Beni çileden çıkardığı vakit
Ne yaptınız ne var menüde
Geçen karpuzlu soğuk çayımı içti diye sandalyeler havada uçuşuyodu mesela
Kesin yakında çilekden çıkcan
Ve ben bugün karpuzlu soğuk çay aldım arkadaşlar
Kan davası sebebi resmenn
Makarna desem gülersin ama cmekdmskek makarna var abi
Ben de şeftalili aldım
Seni karpuzlu konusunda zevk sahibi yapıcam
Lipton içen gaydir bu arada Türkiye sınırları için konuşuyorum
Makarna severim nerdeyse her gün yiyom bugün yememiştim iyi oldu oldupu
La bi lipton bide fuse tea var başka çay barsa getir oralardan
Dandirik dandirik şeyler var burdada işte bi fark yok ama fuse tea içmeyen erkek bilmiyorum abi erkek derken bi utandım şimdi
Fuse tea allahim askim benim likir likir
Liptonu köyden yeni gelenler ve akpliler içiyo çok ciddiyin
Benim bi seyleri kisisellestirme ve abartma seviyesi
Karpuzluyu kim içiyo
Limonluyu berkan da çok seviyo
Ordaa daa güzwlleri vardır sen görmemişsindir
Burdaki fuse tealar se çok kötü en güzel snapple
Ben burdaki hepsinden içmişimdir hatta haftada 3838373 kez kafasından uydurduğu tarifle punch yapan biri olarak içmediğim içecek kalmadı diyebilirim dolaylı yoldan
Ama illede fuse team illede fuse team off
Berkan
Kimdi
La
Dersem
Kesin
Nefret
Edicen
Benden
O
Yüzden
Berkana
Selamlar
Diyim
En
İyisi
İhihigi
bak aklıma müko bi fikir geldi şimdi bidane karpuzlu fuze tea al sonra yarısını bi sürahiye dök sonra içine şaraptan tut ne bulduysan dök + elmalı ya da limonlu volim de dök tadını beyenmezsin ama kafasına bayılacaksın
berkan hani hep uyuyan bi arkadaş vardı ya o
Şarap sadece sek güzel oluyo
Hatırladım yakın arkadaşındı
o zaman vodka, viski falan dök vide bolca volim
he oydu
Alkol bilgisi alabilir miyiz şuraya cmsksmfkelwofoso ah çocuğum ah
Ben yapiyorum bi şeyler dert etme bigün gel yaptıklarımdan ikram edeyim bekleriz
Benim alkol almam kola iyidir buzz gibi ohh
Olur olur gelirim italyaya yolum düşerse
Ben kola sevmiyorum ya gereksiz şişiriyo tat olarakta hiç aradığım bi tat değil ama ondanda ikram edebiliriz ev arkadasim iciyo
Beypazarı iç ardından şişkinliini alır
Kola aliim o halde ben
La ev arkadaşının kulağına alkol dökseydin mikrobu alırdı
Beypazarını en son ne zaman içtik hey gidi günler be genclik yillari (en fazla 15 gün olmustur)
Çok sükür ayık gezmesekte ayyas değiliz kızı hastaneye götürdük direk
Benim parmağım sıkışmıştı şişesine ben de işte 1 hafta önce filan içtim
Ama acıyı unutsun diye bol bol içirdim yalan yok
Senin eskidende parmağın sıkışıyodu galiba yanlıs hatırlamıyosam
Kız kulanın kesildiibe şüjretsin bence
He ya sorusunu sorduydum
100 kere dedim biri yazınca telefonumu elimden çekme diye
Manitin yazınca atlamasaydı o da yaniii
Vururken 💅🏻💅🏻 pahalı bilekliğime takilip küpesi kulağını yırttı iste 💅🏻💅🏻 biz mi istedik 💅🏻🥰🇹🇷 zengin olmayi 😍😋☹☹ basa bela 😘😘🥵💛🐤🐇🐶
Boşa dememişler zenginin bilekliği züürdün kulaanı yararmış diye🦍
Buna 388383 saat gülmem gerek
Bizim atasözleri iste💅🏻🥰😌
atalarımız boşa konuşmamış cCc🐺cCc
Lan sezgiiin
Gel bisi anlatcam snaa
Geldim anlat
Ben bi soru attım az önce sonra süper soru seçildi soruda met konusmam disinda bi sorun yok bende hemen güncelleme attım sonra ilk kez gördüm adamlar sorumu degil guncellememi ucurdular komplo diye yorumladim bu beni az kudurtmak icin uygulanan bi taktik mi isyan edemiyorum cunku Şu an https://imgyukle.com/i/nFV3ly
Biri seni kudurtmak için kaldırmış güncellemeyi ben olsam yeni güncelleeme ile disa atardım
Kudurtmak için olduğunu sanmıyorum ama genel olarak güncelleme kaldırma olayi yeni geldiyse o biraz hafifletilmiş ceza gibi neyse neyse hiç tüm narkotik şubeyi toplicak bi güncelleme atacak havamda değilim yoksa affetmezdim 💅🏻😌
O olay yeni geldi ya soru kalksın diye çok mardinli serseriye bağlayan oluyodu :d bide bugün kandil ya günah diye de yapmışlardır
Sorum kalkmayacak kadar güzel ama bu insanların segmentinde degil o yüzden kaldırmamaları benide sasirtiyo malsf kandil sonrasi kaldirma bekliyorum
Senin soruların artık edepli ondan kalkmıyo bence bide aktiflik azaldı o yüzden amdinler falan göz yumuyo
Aktiflik azaldığı için eğlenemiyorum malsf görüslerim bile kalkmıyo
Ben de soru sormaz oldum nerdeyse bu site ölmüüş ölmüüşşş
Kaldır dersen kaldırırım ama sövmen lazım kdkdd
Kaldırılcak görüşte atmıyorumki galiba paslanmısız paslanmıs
Sen olmasan kapamıstım simdiye
Paslandık valla ya
a... na.. k... m06 yı kullanmıyon dimi
Ney
eski hesabını yani başında küfür var diye sansürledim
Özelden yz canım sansursuz 🤙🏻🤙🏻🤙🏻😋
Ulan dmdkdkslsjskskwkskskssjs
Engele atıyorum daha dün biri gecenin birinde aradı slak
Araaasanndaaaa benii cok gec😎😎
hic umursamiyorum he he asiksin diyip geciyorum birde arkasindan manyakmi ne diyip geciyorum
Unutamamış mı seni
Ben unutulmaz bi insanim
Güzel ama bak başına dert oluyor
Bende kendime aşığim normaldir diyom 💅
Hau ab diyorum
kendinden ayrılttırmasaydın derim
Ben de kendime aşığım
O senin sorunun diyorum.
Exim yok
nabim
Görüldü.
Exten next olmaz hadi başka kapıya diyorum