Güncellemeler
+1 yıl
İnsan dokunmadan görmeden de sevebilirmis gerçek aşk bu demek onu görmeden sevdim değer verdim ve çok ağlamıştım önceden bir şekilde beraber oluruz yine demi mesafe var ama yinede bir umut var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bı insan bı insanı görmedende sever. cemal Süreyya diyor ya dokunulmasada görülmesede Kalpte yer verilir bazısına. Nedensiz
İşte bu tam bizi anlatıyor onu görmeden sevdim ve aşığım doğrusu dokunmadan görmeden sevdim onu işte
Bende aynısını yaşadım 😊
Çünkü
Ama keşke oda sevse beni gerçek hayatta onu görmeyi çok isterim
Aynı ben var karşımda sandım çok değişik😄
Cidden 1 senedirki seviyorum aşığım tek hayalim onla olmak ve kavuşmak her gün dua ediyorum bunun için
Şen bensin bence🙄😂
Başka
Bencede ama keşke oda sevseydi bu hisler çok masumca
Sevmedi hiç bir zaman beni inşallah her şey gönlünce olur sever seni
Oda beni sevmedi
Ya kıyamam çok zor
Keşke sevseydi
Keşke
Sever 4. ayım ve aramazdaki sevgi bir gram azalmadı
Helal olsun bende 1 senedirki seviyorum benimde sevgimde azalma olmadı insan görmediği birini de seviyormuş işte
Uzaktan sevmediyseniz birini hiç sevdim demeyin
Cemal Süreya ~
Çok doğru bir söz evetbu beni anlatıyor uzaktan sevdim onu
Seneye yanına gidicem üniversite okuyucam bir yandan sen milletin düşüncelerini boş ver çocuk sana aşık yani sonuçta devam
Bizde seneye üniversitede olucaz. Bu arada bana aşık mı? Sevmediğini söylemişti
Nasıl yani?
Beni sevmediğini söyledi ama seviyor olabilirmi
Sevmediğini nasıl söyler ki sbshansvsfjwbsgs
Kendi dedi :(
Bilmiyorum kankaa
Ciddimi gerçekten
Cidden 1 sene oldu zaten
Sor tekrar cidden sevmiyorsa artık seni boş ver kendi kaybeder kanka
Hep sordum her zaman sevmiyorum dedi ama ben seviyorum işte sadece sevdim başka bişi yapmadım
Sen başkasını sevemem diceksin şimdi ama daha kimleri tanicaksın oyuzden üzülme fazla daha iyileri bile girer hayatına
Başkalarıyla iyi olmak değil sadece onunla iyi olmak istiyorum
Valla değmez kanka
Neden gerçek sevenin değeri bilinmez onu hiç görmeden sevdim masumca temiz duygularla gerçekten ama neden sevipte kıymetimi bilmedi
Yaaa daha anlatırım da saat 1 oldu yarın erken kalkıcam knk
Tamam
Kanka ben şimdi erkeğim ama cidden ağladım bayaa sevdiğim kız için şu an onunla birlikteyim mesafe ilişkisi ama çok aşığız birbirmize bir şekilde hallolur sen dert etme
Bende çok ağladım ah be kiymetim bilinmedi her seferinde kızdı bana insan dayanamıyor çok aşığım bende geri olmak istiyorum onla sadece
Ne diyim kanka hayırlısı olur inşallah ben nedesem yararı yok zaten zamanla olucak her şey mecbur sabretmek lazım
Kanka 1 senedirki sabrediyorum ben
Olmuyor bazen knk belki ilgini azaltırsan döner hiç belli olmaz bazı şeylerin gidince kıymeti biliniyor
Ben çok çabaladım ama her seferinde seviyorum diye ezdi beni başka erkek bul dedi ama ben yapamam onu sevdiğim için
Hmm bilmiyorum kanka senin durum sıkıntılı bayaa çocuğun gözü zaten dışarıda gibi hayır gelmez boş ver
Aynen beni sevmiyor zaten ama keşke değerimi anlasa da dönse
Kanka keşke de bazen olmuyor işte unutamicaksin belki ama acısı zamanla geçiyor cidden
Doğru evet ama halada dua ediyorum geri birleşelim diye
İnşallah kanka umarım birleşirsiniz ama dediğim gibi olmazsada hayat devam ediyor yoluna bak pişman olmaz
Olma.
Sen bile kavuşmuşsun ne mutlu umarım bizde kavuşuruz Sever beni
İnşallah kanka senin gibi benim gibi seven fazla kalmadı zaten ben sadece onun mutluluğunu istiyorum ama şimdiki nesil sadece cinsellik için ilişki yapıyor
Bende gerçekten sadece onla mutlu olmak istemiştim ve onu gerçekten sevebilicek insan benim kiymetim bilinmedi sonrada kızlar sevmeyi bilmiyorlar diyorlar sevenede şans vermiyorlar
Valla senin durumunuda anlıyorum oyuzden yazmaya çalıştım
Teşekkür ederim🥺
Zor yani hayırlısı olsun diyim
Yani aşk işleri zor
Aynen öyle son 1 yılım hep o cümleyi kurmakla gecti knk
Dimj kanka sen canını fazla sıkma savaşmaya devam et ama olmazsada kabullen hakkımda hayırlısı olsun de devam et hayata
Peki
Bende kaçar geç oldu iyice sana hayatta başarılar inşallah her şey isteğin gibi olur iyi geceler
Yatmadan dua ederim size hadi yine iyisin msmskdjsjkshdjs
Olabilir açıkcası ben şu an birisinden hoşlanıyorum.
Bende onu seviyorum
Güveniyorsan ve olacağını düşünüyorsan mücadele et tabiki.
Hala bir umut var diye düşünüyorum
Sever ama karşı taraf severse hüsrana uğramaz aynı şey benim başıma geldi karşı tarafı asla görmedim ama aramızdakş bağ farklıydı aşık olmuştum o da aynı şeyleri söyleyip duruyordu meğersem yalanmış dikkatli olmak lazım
Yalan olmasa keşke sevse gerçekten bana yeter
Umarım her şey gönlünce olur
Teşekkürler
Olmayan birini nasil seviyonya
Görmeden sevdim onu gerçek hayatta fotolardan falan atiyorduk birbirimize ilk defa böyle sevdim birisini
Bu hisler çok güzel gerçekten ama karşında ki de severse eger ama sevmiyo o
Hayatım saçmalama istersen.
bence büyük hata olur
Öyle bir hata yaptım maalesef.
IMkansiz gibi
Seviyorum hiç görmedim ilk defa aşık oldum
Ilk ask ise oyle hissedebilirsin normaldir hic asik olmadin nedir bilmiyorsun ondan normaldir diyroum
Böyle daha iyi ben ondan başkasını sevemem
Tabi sen bilirsin biz karisamayiz senin hayatin ama imkansiz gibi. Sen kendini asik saniyorsun ama ileride o gider ask dedigin sey icinden gider
Bu hislerim hiç bir zaman bitmicek
Simdilik oyle geliyor sana ileride belli olur merak etme
1 sene oldu seveli zaten olursa sadece onla olmak istiyorum ben gerçekten seviyorum
Kac yasindasin
18 yasindayim
OOOOOOOOO daha 18. Dur daha ne kadar ask yasayacaksin.
Simdi diyeceksin ya ben ondan baskasini istemem diye ama cok yasadim ben onun icin sana da aynisini diyorum onu unutup daha cok asklar yasayacaksin
Kimseyi onun yerine koyamam benim sevgim hep sürecek ona karsi
Daha toysun ama yine de umidim olmasada oyle diyorsan oyle olsun diyeyim ne diyeyim baska
Onun yasi kac?
Oda 18
Biliyormu
Evet sevdiğimi biliyor
Yazik neyle harciyorsunuz zamaninizi. Okuyorsundur git okuluna onune bak birak aski falan daha yasin kucuk. Ben 41 yasindayim bak sevgilileri falan biraktim simdi okuyorum kendime okuluma zaman ayarladim