3 yıl boyunca hiç buluşmadan herşeyi konuştuk sonra bana sevgili gözüyle bakamadigini söyledi ama bir türlüde bırakmadı peşimi. Sevgili olmam ama sensizde yapamam dedi ben bunu yok öyle bir dünya dedim engelledim biraz acısını çektim sonra görücü usulü evlendim eşimi de seviyorum. ASIL OLAYA GELİYORUM eşim bunun bulunduğu şehire atandı taşınırken vay be diye aklımdan geçirdim.. Sonra ben eşimin iş yerine ziyarete gittim birde ne göreyim eşimin iş yerinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyor 😯 görür görmez tanıdım oda beni tanıdı çünkü çok dikkatli baktı şaşırır gibi mimik yaptı. buluşmasakda görüntülü çok kez konuşmuştuk. Ses tonu bile aynı hiç değişmemiş. Sonra eşimle iş yerinden çıkarken arabamiz icin yolu açtı bahçe kapılarıni açtı yanindan arabayla geçerken bana çok dikkatli baktı yine. Napicam ben😐
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Mallllikkk yapmicaksin...
Aslaa bir hataya surukleme kendini..
Ne guzel evlenmissin. Esinide seviyosn.
Bu adam. simdi diyoki nasil olsa bu bana asikti ben bunu istemedim. Salladim.
Simdi gitsem gene dedigimi yapar bana asiktir bu. İstedigimi alirim kafasinda yaklascaktir. Kendini dusurme aslaaa
Yapmam korkum kendime guvenmedigimden değil. Korkum eşimin kulağına gitmesi.. insan stres oluyor aynı iş yerinde çalıştıklarini görünce
Yoo siz mal maal birinizi kesip goz goze gelmezseniz bi sorun olmaz. Akisina birakin.
Kulaginda bisi gitmez merak etme.
Sen kendine sahip ol yeter
Ya niye mal diyosun bana bişey yaptım gibi ne bu öfke. Yapmam diyorum işte iş yerine bile gitmeyi düşünmüyorum ama evde onların aynı yerde çalıştığını bilmek bile. beni stres eder. Eşime sevmedim burayı gidelim başka şehre dedim ama ne yazikki en az 5 sene kalmak zorundaymis
Sen buna takilma rahat ol. Sonucta sanal bir durumdu. Kafana takma bence.
Hemen karamsar olma. Gunun sokunu atlat daha iyi olcaksin.. mevzu yeni cunku
Yemeden içmeden kesildim kaç gündür boğazıma düğümleniyor yediklerim dalıp dalıp gidiyorum eşim duyarsa neler. olur diye kötü düşüncelere kapılıyorum
Sacmalama ya. Ne alaka simdi.
Ya herkesin sevgilisi olmus zamaninda. Ayrica sanal bir durum. Birde orada kapida guvenlik olan bu potaya giripte bisey citlatamaz. Yemez yani
İnşallah ya 😞
Sen rahat ol.
Yemez soyleyemez. Ne dicek karinla sevgiliydim sanaldami dicek. Kimse bu potaya girmez.. Erkekler heleki. Rahat ol sen
Hayır öyle demez ama oradaki arkadaşlarına söyler kulaktan kulağa yayılır diye korkuyorum
Ya ne alakaa.
Yayamazlar. Kapidaki bekci ya.
Ogretmrnin iki kelamina bakar sutlanmasi...
İnşallah işte korkunca olmadık şeyler düşünüyorum
Siz Sakin olun zamanında konuşmuşsunuz Kim bilir Eşinizin geçmişte neler yaptı haberiniz var mı Gerçi erkeklerin çoğunluğu bunu saklar ve gizler söylemek istemez Çünkü söylediklerinde kadının en ufacık hatasını gördüklerinde yüklenebilecekleri malzemeleri elinde olmaz Çünkü kendileri daha fazla hata yaptıkları için o sebeple erkekler bunu gizlemeyi tercih ederler Herkes zamanında birileriyle görüştü bu devirde görüşmeyen hiç kimsede yok bunu bilmeyen bir erkek zaten hayattan haberi olmayan erkektir Siz bu kısma takılmayın Bir şekilde hayat devam ediyor şöyle açık verirsiniz Siz bocalayıp kendi korkularınızı sürekli üst seviyeye çıkartıp tedirginlik korku hali endişeli bir yaşam haline kavuşursanız O zaman bir şeyleri ortaya kendiniz dökmüş olursunuz şu konuda emin olun öyle kolay kolay bu benim sevgilimdi Biz bununla görüşüyorduk diyemez oradaki Güvendik yemez Sonuçta Onun da kendine göre bir hayatı var ve aynı zamanda o şahsiyet Demek ki kendine göre orada bir hayatı vardı seninle görüşürken başka bir sevgilisi veya görüştüğü kadın vardı ki senin bir şekilde istemedi Çünkü sen ciddi bir ilişki istiyordun o buna yaklaşmadı yanaşmıyorsa kendi bir hayatı vardı O sebepten yanaşmadı yani burada Bunu söylemesinin hiçbir anlamı yok söylemeyecektir de Siz rahat olun
Çocuğun babası kocası değil, sevgilisi vakası.
Volum 134 Sahne 3
Sus be😃 vallahi bu durumdayim anlatınca komik duruyo ama ciddi bu durumdayım keşke troll olsa da bende okurken gülsem
bir şey yapman gerekmiyor. bakacaksın hayatına
Evet ama ya ordaki arkadaşlarına falan bak bu benm konuştuğum hatundu derse ya eşimin kulağına giderse eşim orada en yetkili kişi bide Allah'ım cok kötü bir durum olur eşim icin
düşünme bunları. her insanın geçmişi var. dert etme.
Ay inşallah bişey olmaz
Hikaye iyidi türk filmi gibi
aman gıcıklar ya taktılar hikaye diye🙂 nasl yazayım bu kadar olayı senarist miyim ben olanı yazdım işte çözümün varsa onu söyle
işin sonu cok iyi degil burdan bakınca
Deme be öyle korkutma
korkman için degil merak etme tehdit felan olmaz ama o bakışmalar sen gittikte artacak bence gitme bir daha
Hayır asla gitmicem. Ama onların aynı yerde çalıştığını düşününce içimi korku kaplıyor.
rahat olabilirsin sen bir daha gitmezsen zorda kalmadıgın sürece bir şey olmaz gidersen sanacak onun için gidiyorsun
Hicbirsey yapmicaksin tabiki.
Ya eşim duyarsa ya evliliğim tehlikeye girerse
İhanet time 😀 çok heyecanlı
Ay sus Allah korusun benm korkum bu değil eşime öyle bişey yapmam ama gidip. gelince hep gorecegim rahatsız olurum birde eşim duyarsa falan diye korkuyorum
Eşin nasıl duysun çok çok ilk fırsatta sana yanaşır sende sen kimsin terbiyesiz dersin oda benzettim der biter tüh boşa heyecan yaptım 🙄
B*k yanaşır iyi ki olmamış dedim içimden. Süründürdu beni asla dönüp bakmam evliyim benm için bir yabancı artık o
Ben farklı bir şey mi dedim 🙄
Hangi film bu.
Vallahi trol değil ya yemin ediyorum bu durumdayim
Dünya küçük
Bakcan eşine napcan