Selam arkadaşlar, ben dershaneye gidiyorum ve sınıfımda bi çocuk var tahminime göre bu çocuk benden hoşlanıyo olabilir ama ben tamamen yanlışta anlamış olabilirim, neyse dün sınıfta biraz garip ni olay yaşanmıştı ve bugünde ben dershaneye girerken sınıfımda pek samimi olmadigim ve sadece selam verdiğim bi kız benden instagramimi istedi ve instagramımı çok aradığını ama bulamadığını söyledi, bende verdim ama kız bana istek atmamış ve dersaneden eve gelince de beklemiştim ama yine atmamış, unuttu mu bilmiyorum ama beni takip etmek için isteseydi eğer takip isteğini çoktan gönderirdi diye düşünüyorum, neyse bi kaç teneffüs sonra arkadaşlarımla teneffüs çıkmıştık ondan sonra sınıfa girince benim instagramımı isteyen kız ve benden hoşlanan çocuk yan yana ve bana bakıp garip bi şekilde gülümsüyorlardı, sanki bi şey öğrenmişsiniz de onun heyecanıyla gülümsersiniz ya aynı o şekildeydi, neden böyle olduğumu anlamadım. Sizce neler oluyo?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anlamı yoktur bazıları kız görümü bakar
Hm olay belli ya çoçuk hoşlaniyo olabilir o kiz sormasini istemiştir buyuk ihtimalle kendisi istiyememiştir sana bakarak gulum seneleri varsa zaten belli gibi fazla yuz goz olma derim nasil insan neyin peşinde sevgili işleri seversen gerçek aşk olmaz hayal olur anca çikarsin belki 1 ay 2 ay sonra geri ayrilirisn bu işler boyle gerçek aşk anlinda yazili hiç yanliş anlama kararlarini iyi ver guzel akillisinda yanliş anlama beni.
Aslında bana bakarak gülümsemeyi ama bana bakıyo ben ona bakmadığım zamanlar, ben ona bakınca ise reflex olrak direk kafamı ceviriyorum ve sonra pişman oluyorum
Şoyle diyim aşik olan birisi surekli bakar guler saçma hareketler yapar ama sizin ki gençlik hayali tabi Bende gencim ama Bi kere denddım şansimi olmadi lise 3 gun çiktik hiç sevgilim olmadi bahtm mi kapali ne Anlamadim gitti valla o belli eder zaten sert bakıyorsa başka bir şey olabilir gulerek bakıyorsa aşiktir normal bakıyorsa komik buldugu bir şey olabilir akilli duşunmek lazim
Yanliş anlama ayni olay benzer benimde vardi kiz surekli bana bakardi gulerdi bana yanima otururdu elini filan deyirirdi bende dedim kendimce aşk mi olduki acaba sonra ben konuşuyorduk bişey diyecem dedim açildim kiza kabuk etmedi biraz konuşmadık ben onlara gittiğimde yine ayni hareketi yapardi bir gun yine oturdu yanima karşima geç dedi beraber ders yaptik yardim ettim ayagima dokundu sonra ayni yerdeniz filan dedi kabul etmedi hiç Anlamadim dalga mi geçiyor dedim kendimce hayal kuruyordum sonra bıdaha yuzume bakmadi işte ssenki de oyle olmasi da yanliş anlama
Ayni seyler hemen hemen benimde başima geldi acaba biz mi fazla anlam yüklüyoruzz bilemedim şimdi.
Bende bilemedim, ama instagramımı isteyip istek göndermemesi çok düşündürdü birde o bana bakışları, acaba diyorum ben yanlış bir davranış veya komik bir davranış mı yaptım diye düşündüm bilemiyorum
Senle o kadar samimi degilse neden instani istedi sebebini sorsaydın yaa hala da sorabilirsin
Ama cevabı eminim daha yakın olmak için olurdu veya bi şey bulurdu bilmiyorum
Daha yakin olmak istese Instagram iletisime geççegine seni her zaaman görme firsati var
Gelsin yanına konuşsun
Evet ya sonuçta aynı sınıftayız benimde kafam karıştı
Ee yani düşününce kafanin karismasina bile gerek yok instayı isteyip gelip konusmuyorsa bile saçma 😅
Benim instagramımı bide çocuğun kendisi istemedi sınıfımızda ki bi kız istedi o da zaten istedi ama istek atmadı dediğim gibi ya hiçbir şey anlamadım
Diyorum ki acaba çocuğa farkında olmadan çok mu baktım
Tamam