İki yıllık ilişkim di güven kırdım diye terketti affetmedi çok çabaladım bin pişman oldum ama yapamıyorum yanımdakiyle Yaşar kalbimdekiyle ölürüm diyip gitti yedi aydır hep acı cektim bı kez döndü tekrar deneyelim dedi ama yine olmuyor guvenemiyorum dedi iki gün önce nişanlanmiş dün gece haberini aldim resimleri gördüm Allah'ım bu nasıl bir acı 😔 ?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayırlısını dileyin. Belki böylesi çok acı ama ilerisi için en iyisi olabilir bilemezsiniz. Kalbinize ferahlık versin Rabbim.
Umarım sağol bacım.
Güvenini kıracak ne yaptın
Soğusun diye başka erkeklerle konuştuğumu gösterdim ona
Bu hatayı yaptıktan sonra çok sevdim o ilk günden aşık ti zaten bana o hatam onu yıkmıştı keşke ölseydim de yapmasaydim bu kadar acı çekmiş olduğunu düşünemez dim
Anlamadığım 2 yıllık ilişkinde adamı neden soğuttuğun oldu? 2 yıl boyunca onu sevmedin mi sonradan mı aklın basına geldi?
Konuştuğum da bı ay geçmişti hata yaptım hata yaptığım gün gitti geldi yine çok seviyordu hep derdi sensiz nefes alamıyorum boğuluyorum derdi sonra beraber devam ettik hiç hatamdan bahsetmedi hep içine atmış bi kaç kez terk ettim yine dönerdim ve yine affedersi en son ayrıldım uzun süre dönmedim ve döndüğümde yine de sevdiğini istediğini söyledi devam edelim dedi ama hiç ummadığım bir gün artkk dayanamıyorum hep unutmak istedim ama yapamıyorum diyip gitti öyle işte beş ay aradan o döndü bu sefer yine deneyelim olmazsa yolumuza bakarız dedi devam ettik yine yapamıyorum guvenemiyorum dedi bu hatan olmasaydı şu an seninle evliydik demişti içim çok yanıyor gerçekten ve şimdi başkasıyla nişanlandı
Nişanlandıysa onu sana tercih etmis zaten erkek kafasında bitirmiş seni sadece belki bilmiyorum onunlada konuşuyordu sonra hersey kesin oluncada gitmis olabilir
Hayır beni sevdiğini halada hissediyorum evet bitirmişti çoktan vazgeçmişti benden hayatına baktı işte
Eski sevgisini seviyordur diye düşünüyorum çünkü sevseydi hayatına bakacak gücü bulamaz sana dönerdi sen gözünde üzgünüm ama bitmişsin
Biliyorum bunu bitirmişti zaten vazgeçmiş ti biliyorum ama içinde birazcık sevgim vardır
Sen bununla cinsellik yaşamış mıydın
Hiç görmedik birbirimizi tam o noktaya geldik isteme olacaktı askerdi ama o adam gitti başka bı adama dönüştü
Peki nedir bu ısrarın yani 2 yıl boyunca uzaktan görüştünüz konuştunuz her şeyi paylaştınız ama bir türlü adam gelmedi çünkü niye gelmedi biliyor musun adamın zaten hayatında birisi vardı adam hayatında olan insanlar evlilik planlıyordu Sen de o ara yedektin Yanında kaldın boş kaldıkça seninle muhabbet etti olay bu adam normal hayatında olan kişiyle devam etti ve nişanlandı
Hayır hayirrrr hata yaptım ben iki yıl ilişkimiz vardı diyorum ocaktan bu yana bitti
Nasıl anlamadım Siz bununla birebir görüşüyor muydunuz yani normal sevgili gibi Buluştunuz mu hiç
Kardeşim buluşmadan sevgili olunmuyor mu tekefonls konuşuyor duk sabaha kadar görüntülü konuşurduk ne kadar saçma sapan düşünceleriniz var ya
Arkadaş sen adam gibi anlatsan anlayacağız Anladın mı sen düzgünce anlatmadığın için bu iş oluyor Neyse Gelelim asıl konuya adamın zaten Sonuçta Hayatında biri varmış ya da aklında biri varmış o sebeple de adam gitmiş onunla nişanlanmış Yani sen 2 yıl boyunca görüşüp de 2 yıl boyunca muhabbet edip de bir kere bile yan yana gelmiyorsan bir kere bile görüşmüyorsan bunun altında kesinlikle farklı şeyleri vardır bu kadar net
Askerdi anlamıyor musun istemeye bile gelecek dedi yok dedim ben hazır değildim karşısına çıkmaya ve hayatında da kimse yoktu ailesi istiyordu o kızı oda kabullenmiş asker derken uzman çavuş tu Suriye'de yılda bı ay geliyor du eve
Neden gitti nisanlandi