Kiz öğrenci evine erkeklerin misafir edilmesi hakkında?

Özellikle erkeklerin bu konuda ne düşündüklerini merak ediyorum. Ben tesettürlü bir üniversite öğrencisiyim ve acik bir arkadaşımla kalıyorum. Onun sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşları evimize geliyor. Tabi arkadasim bu konuda rahat ama ben tesettürlü olduğum icin onun kadar değilim. Bu arada arkadaşımın sevgilisi ve diğer erkek arkadaşı da benim arkadaşlarım bir nevi. Ev arkadaşımın sevgilisi başka şehirden geldiğinden bazen bizde misafirliğe geliyorlar ( yatılı degil ) . Önceki sevgilim bu durumu cok yadirgardi ve böyle kızlardan hoşlanmazdı tabi ben o zamanlar yurtta kalıyordum. Şu an ben kendimi yadırgıyorum. Su an sevgilim yok ama olduğunda nasıl bir tepki alırım bilmiyorum. Ve bir erkek böyle durumlarda ne düşünür bilmiyorum. Bu durumun erkekler için normal mi yoksa işlerine geldiği için mi böyle davranıyorlar merak ediyorum. Bir de erkekler için bu durumun sınırı nedir arkadaşlar. Hem kızlar hem erkekler bu konuda fikirleriniz benim için çok önemli.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar asıl soru tesettürlü olmam felan değil . Erkeklerin eve gelme konularında yanı bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum
Kiz öğrenci evine erkeklerin misafir edilmesi hakkında?