2 aylık süre genelde ortalama bu sürede oluyor her şey. Başta her şey iyi başlıyor mesela buluşmalar ve görüşmeler uzun süreli gece yarısı sonrası telefon konuşmaları sinema vb aktiviteler yani genel sosyal bağlamda her şey iyi gidiyor. Fakat bana karşı duygusal anlamda bir şey hissedemiyorlar ve bu durum bana son 1 yıldır başıma geliyor.
Bunun sebebi muhabbetim veya davranışlarım mıdır? Sohbetimden keyif alıyorlar sürekli ve hatta sohbetimi çok sevdiklerini de söylüyorlar.
''Sohbetimizi ve paylaşımlarımızı çok seviyorum ama sana karşı duygusal bağlamda bir şey hissetmiyorum'' cümlesini duyuyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fiziksel olarak begnilmemisin
Beğenmediği biriyle neden 2 ay buluşup görüşsün ki?
Kızları güldürüyor musun
Evet her ikisiyle de hep o şekilde iyiydik
Guldurenleri ciddiye almıyorlar nedense sorun orada
Bu 2 aylık sürede buluşup saatlerce görüştük gece yarısından sabaha kadar telefon konuşmalarımız oldu. Sinemaya gittik 2 defa, birçok plan yaptık ileriyle dönük hobilerle alakalı. Bana gönderdiği son mesajlar:
Kız 24 yaşında ve hayatı boyunca gerçekten hiç sevgilisi olmamış ve ikili ilişkilere karşı ailesel bir geçmiş durumla alakalı babasıyla ilgili birşeyden dolayı bu tür konulara bakışı bir değişik. Yani kızın iddia ettiği bu. Hayatı boyunca hiç sevgilisi olmamış olması da doğru çünkü ortak arkadaş olduğumu bilmediği birkaç tanıdığından da bu bilgiyi öğrendim. Yalan söylemiyor yani.
''Çok iyi birisin Cenk ve hayatımda ol istiyorum. Ama bir sıfat altında değil. Sana ilişkilere bakışımı anlattım. İyi bir şeyler biriktirmek istiyorum gerçekten.
Bunlardan ne anlaşılıyor bilmiyorum özetlemek gerekirse ama duygu ve düşüncelerim bunlar
Seni gerçekten seviyorum ama bunu sınıflandırma niyetinde değilim şu an, ne hissettiğim, planladığım önemliyse
Bunları konuşmak biraz yorucu, yıpratıcı
Bu tarz ikili ilişkilerin, insan ilişkilerine zarar verdiğini düşünüyorum
Daha yakın olabilmek ne demek bilmiyorum, tüm yakınlığım uzaklığım bu kadar, şu ana kadar bu kadarını yaşayabildim bu kadarını biliyorum
O yüzden dener görürüz gibi geleceğe yönelik umutlara bir cevabım yok
Çünkü bilemem, bilemediğim bir şeyin sorumluluğunu da sadece kendim alma taraftarıyım''
İlgiyi azalt dönerse senindir
internetten mi tanışıyorsun
Hayır gerçek hayat
Bu 2 aylık sürede buluşup saatlerce görüştük gece yarısından sabaha kadar telefon konuşmalarımız oldu. Sinemaya gittik 2 defa, birçok plan yaptık ileriyle dönük hobilerle alakalı. Bana gönderdiği son mesajlar:
Kız 24 yaşında ve hayatı boyunca gerçekten hiç sevgilisi olmamış ve ikili ilişkilere karşı ailesel bir geçmiş durumla alakalı babasıyla ilgili birşeyden dolayı bu tür konulara bakışı bir değişik. Yani kızın iddia ettiği bu. Hayatı boyunca hiç sevgilisi olmamış olması da doğru çünkü ortak arkadaş olduğumu bilmediği birkaç tanıdığından da bu bilgiyi öğrendim. Yalan söylemiyor yani.
''Çok iyi birisin Cenk ve hayatımda ol istiyorum. Ama bir sıfat altında değil. Sana ilişkilere bakışımı anlattım. İyi bir şeyler biriktirmek istiyorum gerçekten.
Bunlardan ne anlaşılıyor bilmiyorum özetlemek gerekirse ama duygu ve düşüncelerim bunlar
Seni gerçekten seviyorum ama bunu sınıflandırma niyetinde değilim şu an, ne hissettiğim, planladığım önemliyse
Bunları konuşmak biraz yorucu, yıpratıcı
Bu tarz ikili ilişkilerin, insan ilişkilerine zarar verdiğini düşünüyorum
Daha yakın olabilmek ne demek bilmiyorum, tüm yakınlığım uzaklığım bu kadar, şu ana kadar bu kadarını yaşayabildim bu kadarını biliyorum
O yüzden dener görürüz gibi geleceğe yönelik umutlara bir cevabım yok
Çünkü bilemem, bilemediğim bir şeyin sorumluluğunu da sadece kendim alma taraftarıyım''
ben senin yerinde olsam bu pimpirik kızın üstüne gitmem. ama eğer buluşmak isterse elinden tut sarıl öpüş seviş istemezse yine üstüne gitme. hissetmek istiyorsa dokunman lazım
onun haricinde bu kızdan kurtul dengeni bozar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!