En zengin ve en ünlü adamlar bile evlendikten sonra rezil rüsva oluyor. Bu devirde hangi erkek neden evlenmeyi istesin?

En zengin ve en ünlü adamlar bile evlendikten sonra rezil rüsva oluyor. Bu devirde hangi erkek neden evlenmeyi istesin?
Nafaka bir sömürü sistemi değildir. Nafaka hesaplanırken erkeğin bütün serveti alıp karşı tarafa verilmez. Erkeğin gelirinin küçük bir kısmı verilir genelde. Ha her boşanmada nafaka verilmeli mi? Asla. Genç ve çalışabilecek durumda olanlara neden veriliyor anlamıyorum
Evlenirken 300 bin harcarsın, boşanırken bir o kadar daha, ev araba varsa onun vermez hakkını istersen alırsın, sonra sana kalan paydan, bekaret tazminatı başta olmak üzere yalan ve iftira dolu bir iddianame ile 5 tane tazminat yazarlar, altında ezilir yine kaybedersin, sözde eşitlik nağraları çok atılır, çalışan kadınlar var onlar neden erkeğin verdiği nafaka meblağı kadar meblağı ibraz etmiyorlar? İştirak ücreti zaten adı üzerinde :)))) Ben eski eşime hiç nafaka ödemedim, aile terbiyesi ve kişinin asaleti ile ilgili bir durum tabi ki de kalmadı şimdi öyleleri çok fazla, 10 yıldan fazla oldu boşanalı bir daha evlenmek aklımdan geçmedi hiç, konu oraya gelmiştir bende HE!!! HI!!! demişimdir. Günümüzde kankileri kıskanıp, eltilere hava atmak dışında evlilik ile ilgili bir amacı yok kimsenin, kim olduğu da fark etmiyor ödeme gücü dışında bir kriter pek aranmıyor zaten, yozlaşmış bir kurum evlilik müessesesi bana göre 2 üniversite bitirip, doktora yapmışını da gördüm en okumuşundan yani, ev kızını da gördüm en cahilinden kafalar zerre kadar değişmiyor maalesef, kimse bu insanla bir ömür geçer mi hayat arkadaşı olabilir miyiz kaygısı zerre kadar taşımıyor, düğünü kır düğünü yapalım, set takacak mısınız? Tek taş küçük olmasın, mobilyalar marka değil mi? Ev alacak mısınız, üstüme yapacak mısınız? Genelde konu bunlar.
Cevap
3Cevap
Adalet yok maalesef günümüzde
Maalesef adaletsizlik. Çocuk varsa elbette para yardımı yapmak zorunda
Evet öyle valla. Kadınlar evlenmek istiyor çünkü maddi olarak kurtuluşa ermek istiyorlar. Erkekler ise bir kadına para yedirmemek için evlenmiyor
Herkesle fingirdeşmeseydin
dedi engeli yedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?