O hayatı yaşamak tiksindirici gibi gece hayatindan bahsetmiyorum yani sanki böyle başka bir yer başka bir ev ve yabancı bir koca iğrenç geliyor.
Bazende ben niye evlenmiyorum diye üzülüyorum ne olacak bu düşüncem
O hayatı yaşamak tiksindirici gibi gece hayatindan bahsetmiyorum yani sanki böyle başka bir yer başka bir ev ve yabancı bir koca iğrenç geliyor.
Bazende ben niye evlenmiyorum diye üzülüyorum ne olacak bu düşüncem
Evli bir kadın olarak sana biraz evlilikten bahsedeyim 3 senelik evliyim eşimle sevgililik dönemi falan yaşamadık o görmüş istedi konuştum evet dedim 3 ay içinde evlendim şimdi 3 senelik evliyim gözünün içine bakıyorum resmen şu hayatta yaptığım en doğru karar bunu her gün eşim oğlum ve ben oyun oynarken dile getiriyorum yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz kalkıp evde dans ediyoruz kavga ettiğimizde bile göz göze gelip gülüyoruz eşini iyi seçersen evliliği birlikte idare edebilirsiniz
Evet aslında mantıklı son cümle mesela ben o insanın yanında evimde gibi hissedersem belkide evlilik daha guxel olur.
Ama onuda biz anlayamiyoruz bu arada eşiniz ne iş yapıyor ben birde mesleğe çok takıyorum
Çok var inan bana kim baba evindeb çıkıp perişan yaşamak ister tabii mesleği geliri ne yazikki heleki bu ekonide onemlk eşinin mesleği iyi sabit gelir iyi
Tabiki ama sizin rahat gecinmeniz gerekir asgari ücret alanları düşün birde
Ekonomi kötü olmasaydi keşke
Amin
Cevap
2Cevap
Hastasın. Mide bulantısı için ilaç önerebilirim
Neymis
Kafa karışıklığı hali, olumsuz aile örneği travmasının atlatılamaması hali, evliliğe karşı negatif yaklaşım, toplumsal baskı vs vs. Yahu evladım senin kafan karışık ondan miden bulanıyor ha bire. İki aşığı da anadan üryan fingirderken gördüysen kafanda olumsuz algı da oluşmuş olabilir. Küçüklük dönemine inmek lazım
Bu şekilde devam etme vajinismus olursun bak, alanda bırakır seni
Napicam psikologa gitsem sadece konuşur ve beyin bozan ilaclari yazar
Cinselliği ve evliliği olağan bir hale getir. Önüne gelenle evlen. Bu sorununu çözer 😂
Ayrıca psikolog ilaç yazamaz. Psikiyatrist yazar. Psikoloğa gitmen yerinde olur
Gittiğin psikolog, şöyle cana yakın, halden anlayan, içten samimi, danışanla bağ kurabilecek biri oksun. Yoksa bir fardasını da göremezsin
Senin isin zor o zaman
maalesef aslında bu eski sevgilim yüzünden oldu terkedince soğudum herşeyden
Iyi sogumussun hemde
Napicam bilmiyorum
Ne desem ki simdi
Sağol ne dicen ki benim çözmem lazim
🤷♂️🤷♂️zamanla düzelir inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?