Nolur okuyun sizce ne olabilir?

Öncelikle selamün aleyküm ben bundan 1 yıl önce bir kızı sevdim ona kavuşmak için dua ettim ama olmadı gerçi biraz yanlış şekilde dua etmişim şöyle örnek vereyim mesela Allah'ım nolur o beni sevsin diye edeceğime yani bu gibi edeceğime Allah'ım sen beni ona kavuştur diye etmişim bunu bana birisi söyledi şimdi bende dün olmuyorsa zorlamaya gerek yok dedim belki o başkasıyla daha mutlu olucak diye etmeyi bıraktım ve son kez dedimki ismini söylemiycem Allah'ım nolur... Hep mutlu olsun kimle mutlu olacaksa onunla birlikte olsun dedim ve hayırlısı değilmiş diye konuyu kappattım birde şunu söyleyeyim ben çok yakışıklı bir erkek birisi değilim yani tipli değilim yani kötüyle normal arası bir şey ama kız güzel şimdi ben dün şunuda düşündüm şimdi kız belki başkasıyla daha mutlu olucak dua ile şey yapmak o kıza haksızlık oluyor gibi düşündüm ve hayırlısı değilmiş diyip konuyu kapattım ve asıl merak ettiğim şu şimdi bizim okul tadilatta olduğu için biz başka bir okula gidiyoruz ve öğleden sonra başlıyor okul ve ben öğlen okula gittiğimde bizden önceki yani öğleden önceki öğrencilerin akıllı tahtasında şey yazıyordu sınıfa ilk ben girdim kimse yoktu ve akıllı tahtada dua edince sabırla beklemeli ve hemen dua etmeyi bırakmayın yazıyordu ve benimde aklıma takılan şu Allahü teâlâ bana bir mesaj yolluyor gibi geldi yani dua etmeyi bırakmamam gerekmiş gibi geldi bunu baştan sona okuyan kardeşim Allah ne muradın varsa versin amin 🤲

Nolur okuyun sizce ne olabilir?