Yasak aşk gibi bir şey lütfen yardım edin kınamayın bende kinadim başıma geldi sizce beni sevdimi merak ediyorum lütfen?

Arkadaşlar biriyle sosyal medyadan tanıştım önce bana yalvardı gerçek kimliğimi söylemedim yanlış bilgiler verdim ve benden çok hoslandi sohbetimi çok sevdiğini dedi 10 gün sonra aşığım dedi ve ondan sonra hiç yazismadik 3 ay sonra gerçek kimliğimle başka sosyal medyadan yazdım ama demedim ben o kızım gerçek bilgilerimi verdim ve ordanda beğendi kahve içmeyi teklif etti kabul etmedim bu arada ilk konuştuğumuzda bana dul olduğunu demisti o yüzden bende takılı kaldım ve o 3 ay geçince o benim öbür hesaba mesaj atmış hala gizemlisin gerçeği şöyle vs sonra bende mesaj attım herşeyi açıkladım ve çok mutlu oldu çıkmaya başladık ilk günler delicesine mesajlar ilgi falan sonra baktım o hiç yazmiyordu hep ben yazıyordum oda güzel cevaplar veriyordu gülüm aşkım vs gibi aradan 8 gün geçti baktım mesajıma geç cevap verdi oburlerini de beğendi cevap vermedi şüphelendim gece 20 defa aradim mesajlar attım hiç cevap vermedi ve sabah yine mesajlar attım aradım heryerden eni sonu mesaj attı canım sen iyi birisin seni üzmek istemiyorum ben dulum senin hedeflerin var gibisinden bende beni ara dedim ve konuştuk bana yüz yüze gelene kadar konuşalım dedi 1 yıl falan yüz yüze gelince bişey itiraf etmem gerek dedi bende ısrar ettim oda ben bosanmadim dedi 2 çocuk vs eşi amca kızı sevmiyorum diyor ama bosayamiyorda aileler karşı gelir diye ses etmiyor hep kadını aldatıyor bide öbür sevgililerine açık açık evliyim diyor ilişki yaşıyor ama bana tek söylemedi bende neden bana demedin evli olduğunu dedim oda sen beni hislerimden vurdun sen farklıydın öbürleri gibi değildin çok samimiydin beni çok etkiliyordun vs ve telefonda güzelce anlaştık konuştuk ilişkimiz devam edecek diye kabul ettik ikimizde yine yazdı canım napiyon ben dedim ara gece evde karın var konusamicaz diye oda bana böyle yazdı canım lütfen görüşmeyelim beni anla ailelerimiz birbirine girer seni tanımak güzeldi dedi gitti ne engelledi ne arkadaşlıktan çıkardı mesajlarada bakmıyor ve her şey senin icin üzülmeni istemiyorum dedi?
Yasak aşk gibi bir şey lütfen yardım edin kınamayın bende kinadim başıma geldi sizce beni sevdimi merak ediyorum lütfen?