Sizin için ağlayacak kadar çok seven birisi oldu mu?

Böyle ağlayan birisi oldu da biz mi değerini bilmedik...
Sizin için ağlayacak kadar çok seven birisi oldu mu?

Böyle ağlayan birisi oldu da biz mi değerini bilmedik...
Oldu fakat iş işten geçtikten sonra ağlamanın çok bir anlamı kalmıyor, o raddeye getirmeden önce kıymet bilmeli insanlar. Her şeyi yapıp en ufak çaba harcamayıp, sonrasında gitmek istediğinde tutuşan insanlar bunlar, affetsen yine aynısı olacak bir şeyler çok değişmiyor.
Haklısınız. İnsanlar elindekinin değerini gerçekten kaybedince anlıyor.
Öyleleri daima kaybetmeye mahkumlar.🤷♀️
Kesinlikle :)
Artık ağlamanın hiçbir anlamı yok. Bunu zamanla tecrübe edindim ve anladım.
Hayatıma çok kişiyi aldım, ciddi ya da geçici. Geçici dediğim kızların defalarca kez hüngür hüngür ağladığına şahit oldum. Ve bir hafta sonra başkasına seni seviyorum dediğine şahit oldum.
Demek istediğim, bir anlam ifade etmiyor.
Demek ki bunlar timsah göz yaşlarıymış... :/
Evet kesinlikle öyle valla bende o yüzden yıllardır hayatıma son ayrılıktan sonra birisini almadım. Böyle de mutluyum...
Sanırım ağlattığım oldu ama isteyerek değil teklif kendisi atmıştı kabul etmedim yıllarca peşimden koşan biriydi çok ağlamasına rağmen de umut vermiyorum sonu olmayan bir geleceğe bir an önce kendimi uzaklaştırmaktı amacım.
Evet bir iki kişi olmuştu Ama ahını almadan güzelce karşılıksız olduğunu belirtmeye çalışmıştım
Sanırım herkesin bir dönüm noktası var ben de onların dönüm noktasıydım yani karşılıksız sevginin olmadığını olamayacağını anlamak
Aynen öyle haklısın
Öyle saol 🍀
Teşekkür ederim 🍀
Rica ederim 😊
Cevap
32Cevap
Evet, öylesine sevildim..
Sonunda değmiyor olması üzücü. Sonuçta yanında değil... 🙄
Kader :)
Evet öyle gerçekten
4 yıl önce birini çok sevdim çok ağladım çok yiprattim kendimi belki de ondan şuanda duygusuz biriyim bilmiyorum bildiğim tek şey çok acı çektiğim
Sevgine karşılık alamamak dünyanın en kötü şeyi
Bende öyleyim. 3 yıl önce bitirdiğim ilişkiden sonra kimseyle yeni bir ilişkiye adım atmadım. Böyle mutluyum. Evet kesinlikle öyle çabalıyorsun, çırpınıyorsun ama sevgine karşılık yok...
Timsah göz yaşları ya da yalan söylemek de sayılırsa evet..
Evet timsah göz yaşları dökende çok var tabi
Evet ama şimdi ki aklım olsaydı onu onu isterdim. Kendisi evlendi çoktan, ama ağlayanlar oldu keşke isteseydim birini.. Artık bugünden sonra kimseye güvenmiyorum hepsi boş aynı kendisi gibi..
Bende öyle, yaşadığım en son ayrılıktan sonra kimseye güvenemiyorum ve 3 yıldır yalnızım. Şu an da gayet valla çok mutlu ve huzurluyum. :) ille sevgilimiz olacak diye bir şey yok :D
Güzel ayrılık yaşadığınız biri varsa elbette insanın tanıdığı birinin tekrar hayatında olması güzel olabilir tekrar.
O zaman umarım doğru biri karşına çıkar ve hiç gitmez...
Tabi ki, görüşünüz ve yorumunuz için teşekkür ederim:)
ağlayacak kadar sevdi mi diye sormuşsun. evet benden hoşlanıyordu be ben başkasını sevdiğimi başkasıyla ilgilendiğimi görünce ağladı ama sevdiği için mi bilemem elde edemediği içindir belkide erkekler böyle değil mi bir şeyleri elde etmek isterler ama edemeyince de hırsından sinirinden ağlarlar
Erkekler diye genelleme yapmayalım bence. Elbette öyle erkekler vardır ama her erkek böyle değil.
Böyle olmayan erkekler çok nadir bence
Ben sevdiğim için geçmişte ağlamıştım. Sonuç? Ayrıldık...
Demekki nadirsin kusura bakma ama çoğunluğunuz çok acımasız babam bile
Bilmem egerki benim için böyle ağlayan birisi olduysa hakkını helal etsin kimseyi üzmeyi sevmiyorum çünkü üzülmek nedir çok iyi bilirim yalnızlık nedir onuda iyi bilirim
İnşallah yokturr
Allah kimseyi yalnız bırakmasın diyelim...
Aminn 👍👍
Oldu ben de onu çok sevmiştim. Hala yeri ayrıdır bende onca olan şeye rağmen iyi anarım. Ve hatta geçmişe dönebilmeyi isterdim
Hayat bize keşke dedirtmese değil mi? :/
Gözyaşlarına inanmam. Oldu çünki. Sonra s. Oldu gitti o. Jdkdkslöa anladınız
ahahahha :D evet öyle tiplerde var anladım :D
Bi kız vardı lisede cidden çok seviyordu platonik ti bana açıldı ben reddettim kız baya bunalıma filan girdi uzun zaman boyunca unutmadı beni ama gel gör bende tık yok o günden beri Allah belamı verdi heralde toparlanamıyom
Sevdi, telefonda falan ağladı içim acımıştı ya hakkını helal eder inşallah djdh
Ağlamış gibi yaptı da toz kaçmıştır diye düşünüyorum
Oldu olmasına da sonuca bakalım. Bunun bir önemi yok
Hiç sanmıyorum valla sevmesin de zaten sevgi ağlatmaz 😅
Kimsenin haberi olmuyor ki ağlayanlardan. Ben onu istemeden kırdığım ve üzdüğüm için bana yansıtmadan ağlayan biri benim için ağlamış sayılırsa eğer oldu.
Yoook ya🥺 ama ben seviyorum. özleminde yokluğunda onu hissedemediğimde bile ağlayacak kadar çok seviyoruum birisini.
Kendine zarar verdi gecmiste oldu bi kac kisi yazik ettiler bnde suc yoktu zorla guzellik olmaz
Tişörtünü koklayarak ağlamışlığım şu an hiçbir şey hissetmiyorum ve ne kadar boşmuş diyorum
Evet ya gerçekten boş
Hem de hepsi. Ağlamayan olmadı. Sorun ben de sanırım.
Ağlayan seven'den neden gidilir ki gerçek sevgi değil mi o?
Yok böyle sevilmedim ama sevdim ne ağladım be
Evet ama ben hiç sevmem duygusallık teselli edemem çünkü
Maalesefki bu dunyada seven taraf her zaman degerini gorulmemeye mahkumdur (acı ama gercek)
oldu ya.. eski nisanlim. nisani attigimda yere dusup aglamisti
Cidden sevdi...
Sanmam kimse benim için ağlamamıştır
Sevsin yeter ağlamasına gerek yok
Karşılıklı ağlamıştık...
Senin icin ağladım diyo yalansa günahı boynuna
Ağladım dedi ama inanmadım.
Evet, olmuştu.😔
Sevmemiştir herhalde abartı biraz
Ben çok ağladım da ağlayan olmadı 😄🤣
Ezıp üzüp arkamdan ağlayanı ben görmem
Seven olmadı nerede o Leylalar, Aslılar