Eski sevgilim dönecek mi?

İlişkimizin 1 yıl olmasına 1 ay kalmıştı her şey güzel gidiyo sanıyordum ve bi anda bana soğuk davranmaya başladı. Nedenini sorduğumda"Bıktım" dedi eskiden hep triplerimle bunaltırdım onu ama sonralarında düzelttim kendimi her şey iyi gidiyo sanıyordum hasta oldum umrunda bile olmadı o gün."Ne istiyosun" dedim "uzaklaş benden" dedi "bitirelim mi yani?" Dedim "yani" dedi tamam dedim bende "326. günde elveda" dedi ve gitti. Soğukkanlı davranmaya çalıştım çünkü bunu ilk kez yapışı değildi "Umarım hayatında seni sevecek birilerini bulursun" dedim "Beni senin kadar kimse sevemez" dedi hiçbir şekilde yumuşamadım bitti yani kısaca normalde LİNEden konuşurduk biz bugün hesabını kapatmış Instagram kullanmıyodu Instagram hesabı açmış 20 kişiyi falan takip ediyordu istek attım hâlâ bekletiyor ona dair herşeyi sildiğimi düşünüyor çünkü öyle yaptım verdiği hediyeleri çöpe atarken video falan attım aramızdaki her şey silindi ilk defa bu kadar ciddi bi ayrılık yaşıyoruz bana dediki sana olan sevgimden asla şüphem yok ama bıktım artık dedi beni hâlâ seviyo mudur ve geri döner mi sizce?
Eski sevgilim dönecek mi?