Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorarken erkekler diye kendi kendini düzenlemiş sanıyordum ama sanırım yanlış bir şey yaptım kadınlara soramamışım. Zaten tüm cinsiyetlere diye yazma sebebim de erkekler yazmasıydı başta. Kendi avelliğime gülüyorum özür dilerim kızlar. Olmadı siler soruyu sonra tekrar sorarım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
valla isterdim yemek ütü ev işleri ve normal iş birlikte zor oluyor peki ya sen ister miydin hangi sebeble
Ben istemezdim çünkü eş istemiyorum ama eş isteseydim bile çok eşlilik istemezdim. Evlilik aslında baktığımızda bir anlaşmadır ve her iki tarafın da menfaati gözetilmelidir. Kadın olsun, erkek olsun hele ki bizimki gibi bir toplumda çok eşliliği geçtim karşı cinsten arkadaşı bile kıskanıyor çoğu eş. Ne o benim gururumu incitsin ne ben onunkini inciteyim. Mutlu eş, mutlu hayat demek. O yüzden olmaz.
yani bakış açısı tabikide ben isterdim hatta onunda lsun benim de olsun ortam canlansın
Sevgilimle rahat ve geniş bir hayat yaşamak güzel olurdu sanırım..
Sevgili olarak sormadım. O da sadakat gerektirir tabi ama evlilik daha farklı bir boyut ya o aşıdan sormak istedim ve realiteden uzak bir şekilde. Sadece birileri ister miydi diye yoksa mutlu ve sağlıklı bir şekilde çok eşliliği yürütmek çok zor. Açık ilişki yaşayan çok aşmış görünen insanlar bile yıpranıyor. Bir şey okumuştum yalan olmasın ama adam ve karısı açık ilişki yaşıyor sonra kadın başka adamla kaçıp bunu boşıyordu ve adam bayağı dağılıyordu (normalde tersi olur belki ama) erkeğin depresyonu vs bebi bayağı şaşırtmıştı çünlü erkeklerin bu denli etkilenebileceğini düşünmüyordum.
Daha beterini yaşıyoruz. Erkeğiz ama bizimde kalbimiz var. Siz dışınızdan biz içimizden ağlarız.
Yok dıştan ağlamak değil. Kadın cidden çok üzülüyor en başından daha duygusal olduğu için erkeğin 6 ayda yaşadığı hissi kadın 1 ayda tüketiyor ve geriye bir şey kalmıyor. Herkes acıyı başka yaşıyor işte ama karısını paylaşan bir erkeğin o gitti diye üzülmesi üstüne depresyona girmesine şaşırmıştım.
Biz her türlü seviyoruz kanka 😀😀😀
Bana göre sadece zevk. Ve aldatmak kalple olur bedenle değil.
İşin özü insanoğlu tek eşliliğe örf adet ve din kısıtlaması ile sıcak bakıyor. Herkes bilinçaltında çok eşliliği ister
ben bitanesi ile baş edemiyorum ikinciyi hayatta istemem
Umarım aranız düzelir ne diyeyim
Erkeklere sormussunuz soruyu sadece
Ben de kızlar niye yanıt vermiyor diyorum. Elim mi çarptı acaba 🤔😑
Olabilir :)
İstemem. Ayrı ayrı nafaka ödeyemem.
Günümüz hukukuna göre bakacaksan olaya tazminat da ödemek zorundasın zaten. Düzerken, iki tane de ev tutmuşken mesele yok da nafaka mı sıkıntı yani :d
Var zaten..
İki karın mı var anlamadım?
Hayatımda birden fazla kadın var..
O ayrı evlilik ayrı
Evliyim.
4 e kadar yolu var
Dinen sormadım dini katarsan isteyen kadın da isterim demez ayrıca ben arap dinine inanmıyorum
Ben isterim şahsen
Hayır
Hayir
Karım iki erkek istiyor
Hayır istemm
Hayır
Hayir arap degilim
İstemem
Ben isterim
değerli olur
Yaşıyprım öyle