Bilmiyorum..
Bana aşktan bahsetme çünkü öyle birsey yok...
Bunu düşünecek vaktim yok, kusura bakma :/
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Örneğin, eğer partneriniz toplum içinde çok ciddi veya nazik, fakat başbaşayken daha sersem ve şaşkın yanını gösteriyorsa bu durumda size gerçek anlamda açılıyor ve sizi seviyor demektir. Eğer o kişi en derin duygularını sizinle paylaşıyor ve bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa bu aşktır.
Erkeği takip et, sana baktığında bir anda gözlerini çekiyorsa hoşlanıyordur. Sana hiç bakamıyorsa aşık olmuştur.
Bana aşktan bahsetme çünkü böyle bir şey yok 😄
Ferhat ile Şirin, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı ve Romeo ile Juliet aşkı ise öyle bir aşk vardır ki bu aşk güce dönüşür Ferhat başlar dağları delmeye niçin yapar bunu o zaman? Ve bizler kendimizce büyük bir aşk yaşadıgimizi zannediyoruz gerci aşk tam olarak nedir? gerçek duygularla yasanan aşk var mı hakikaten? belki bir bağımlılık ya da bir SAPLANTIDIR KiMBiLiR.. ?
Farkındaysan hepsi birbirine kavuşamamış, imkansızlık olmuş, acı çekmişler. Dolayısıyla, çekilen acıyı aşk sanıyoruz, belki de aşk acı çekmektir kimbilir? Bana sorarsan saplantı
Tabi tecrübeli insan daha iyi anlar bu konuları daha doğrusu o kadar çok kullanmış ki vucudu iflas etmiş!.. o nedenle aşktan bahsedince bir hastalık zannediyor tabi sizin için demiyorum. O zaman bırakalımda aşk'a inananlar kısa bir an bile olsa o güzel duyguyu yaşasınlar.. saplantı olsada, her hangi bir şekilde adlandırsanız dahi bu duyguyu her zaman yaşayamazsınız. Hayatınızda birkere gelir ve ne kadar unutmak isteseniz dahi halâ onu görürsünüz...
Aşk diye bir şey var mı diyorsun🤔
😳🙄🤔🙄🤔
Teşekkürler 🙂
Cevap
8Cevap
Bana olan ilgisinden veya değerinden. ve gözlerinden anlayabilirim sanırım
Bu çok zor.. Kendimden eminim sadece.. Diğerlerininki sadece ihtimal..
Davranışlarından. Çevrende olma sıklığından. Düşüncelerine ne denli önem verdiğinden... çok seçenek var.
Sürekli bana bakıyorsa ya da beni ıstırmak istiyorsa oradan anlarım
Kendisine sorarak, köşeye sıkıştırıp yalnız bir zamanında.
İlgisinden, tavırlarından ve konuşmalarından anlaşılır diye düşünüyorum.
Değer verme, zaman ayırmak, anlayış, kırmamaya özen gösterme...
Ikintarafda belli eder aşk sadece anlayana
Bilmiyorum
Hissederimm.
Bakışları ile..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?