En yakın arkadaşıma eski sevgilime ulaşabilmek için araci olmasını istegimi rica ettim. O da "erkek arkadaşıma söyleyim beraberlermis o soyler" dedi. Söyledi ama eski sevgilime soylendi mi bilmiyorum 2 gündür dun "soylemistir sorayim mi" dedi sormasini rica ettim. Sormamış bugun ben dedim "sorar misin" diye "tamam sorarim ben çok mesaj atmak istemiyorum ona mesaj atarsa sorarim" dedi (araları biraz limoni) bugunde haber gelmedi. Yani insan bir sey demez mi sordum veya sormadim ya da sormaz bi ya bu kadar mi zor ben senin en yakin arkadasinim bir sey rica etmişim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Tatlım karşı taraf erkek kız arkadasinda sevgilinle munasebet kurmuyorsa çok normal bundan mutluluk duyacağına ben arkadaşıyim niye bana yardımcı olmuyor diyorsun belkide senin hakkinda arkadaşının sevgilisine biseyler diyor onlarda seni üzmemek için bahsetmiyor yani bukadar basit. İnsanoğlu ne kadar nankör ya biraz samimi olsa sevgilimi elimden aldı olur samimi olmasa niye olmadı yazmadı haber vermedi der
03 Yorumla
Soran+1 yılNankorlukle ne alakasi var? Zaten o münasebet kurmadi eski sevgilimle. Benim istedigim bi cevap bilmiyorum haberim yok dedi bana dün bugunde dedim sorsana diye tamam sorarim yine bir sey yok.
Soran+1 yılBana bir cevap gelmesini rica ediyorum merakla ama o sormuyor bugun sordu mu bilmiyorum insan en yakin arkadaşı icin bu kadar basit seyi yapar diyr dusunuyorum çünkü merakla beklediğimi biliyor. Ne elden almasi ayrıca 😅 oyle bir sey olmayacagini yuzde yuz olmayacagini bilerek güveniyorum ona ben dedim zaten konus diye ayrica arkadasim onun arkadasiyla sevgili
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Harbi saçmalamış
075 Yorumla
Soran+1 yılKimseye muhtac kalmayacaksin bu hayatta
Soran+1 yıl2 gunden beri bi cevap ya bunu sormak ogrenmek bu kadar mi zor kendin icin bir sey sormuyorsun merakla bekledigimi biliyorsun bari sormucam de ya da sormadim de
Soran+1 yılAynen belli güya en yakin arkadasiyim. Sanki beni onunla barıştir dedim sadece bana donus yapmasini soyle dedim o da sevgilisine dedi ilet diye dun söylemiştir diyor
Soran+1 yılAran onunla limonu olabilir ama benim icin de kus değilsin. Ayy bilmiyorum oyle iste dendi mi onu bile bilmiyorum iyi ki bi dedim
Soran+1 yılYok ya onu yapmaz. Eminim ondan
Soran+1 yılPeki sana bu konuyla ilgili danisabilir miyim? Lütfen bir erkek gozuyle bak
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙏 olayin nereden çıktığını anlatayım eski sevgilimle ayri sehirlerdeyiz. Unutamayan daha cok seven taraf bendim. Çoğunlukla ben mesaj atiyordum ara ara konusuyorduk benim kac aydan beri belliydi bulunduğu sehre gideceğim. Binevi saglik sorunlariyla ugrasiyorum hastane icin eski sevgilim "madem geleceksin bulusalim görüşelim" dedi arkadasca konusmuyorduk ama gelecegim hafta "geldiğin gun ne yapalim kacta geleyim seni almaya hastaneye gecelim sonra kahvalti yapariz" laflarini soyleyen adam benim goruntu acisindan bi saglik sorunum oldugunu biliyordu bahsetmistim bu korkumdan o da "sacmalama " falan filan diyordu hatta dedim "sen beni benim seni sevdigim gibi sevmiyorsun ya begenmezsen istemezsen" o da "sen bunu seni gördüğümde anlayacaksin" dedi gömlek filan atmıştı "guzel mi " diye belkide o gun giyecekti bilmiyorum ki! ama ben stres yaptim zaten senelerdir yuzunu görmüyorum ve fiziksel acıdan bi saglik sorunuyla uğraşıyorum. Çekindim korktum bulusmaya 1 gun kala "bulusamayacagim kusura bakma" dedim. "Tamam" dedi aksamina yine whatsappdan yanlışlıkla aradım ama bir sey yazmadim sonra o aksam mi engelledi ertesi gun mu (yani geldiğim gun) engelledi bilmiyorum bana engel atmış eve donus yolunda gordum bunu anlayamadim neden boyle bir sey oldu defalarca aradim mesaj attim açıkladım neden korktuğumu hic geri dönüş yapmadi 1 hafta sonra kafayi yiyecek gibi oldum cevapsiz soruyla kaldigim icin "neden" sorusu kafamda donup durdu. Sonra ona ulaşabilmek icin beni geri donus yapsin umuduyla arkadaşimla bu konusmayi yaptim gerisi soruda anlattigim gibi
- +1 yıl
Sen görüntünü beğenmeyeceğinden korkup ertelemişsin son dakika. o da o kadar buluşacaz son dakika ekti diye sinir olmuş. Sonra aranızda iletişim bozukluğu olmuş konuşmamışsız. Sorun ilerleyip engele gitmiş. Buradaki en büyük sorun iletişim hataları. Korkunu anlıyorum ama o bunu tam bilmiyor senin onu ektiğini düşünmüş. Ondan engeli basmış. Yani yanlış anlaşılma var arada. Çocuk ektin diye sinirlendi diyelim anlarım da engel atmak falan da çok fazla yani Bi anda bu kadar gözünü karartmaması lazımdı. O konuda da o abartmış.
Soran+1 yılDaha once buluşma acisindan korkum olduğunu biliyordu anlattigim gibi. Ama bulusamayacagim derken bunu aciklamadim bulusamayacagim kusura bakma dedim o da sadece tamam yazdi bende sormadi diye sinir oldum acikcasi ama bir sey konusmadik sonra eee tamam engelledi. Sms te anlattim korktugum icin olduğunu defalarca aradimda hatta araci soktugumu bilip bilmediginden emin olamadigim icin bu aksam 1 kez daha aradim hic mesgulede atmıyor sadece çalıyor
Soran+1 yılPeki aramalarimi hic mesgule atmamasi ne demek yani? Madem oyle oradanda engelle. Ne yapacagim ben yaa. 2 gun sonra tekrar bulunduğu sehre gidecegim isim var. Arkadasimdan da fayda gelmedi😐 ne olur akil ver kimse tam anlamıyor benii
Soran+1 yılSence soyle bi mesaj atayim mi "perşembe gunu gelecegim artık korkmuyorum yuz yuze konusalim" diye ya da is yerini mi arasam?🙄 ya da gidince isyerine mi gitsem?😏 keske demek istemiyorum tamam gururum ayaklar altina alınmış olabilir ama ben tek 1 adam icin yaptim bunu
Soran+1 yılZaten bulusmayi cok istemiyormus belli diyorsun yani
Soran+1 yılO kadar zor geliyor ki bu yaptığı yaa sunu bile mesaj attim ya "5 dakika konusalim sonra istersen soz veriyorum arayip sormayacağım" diye bi 2 cümle bir sey deseydin bari... insanin zoruna gidiyor boyle birden engellenmek ki benim yapacağım hareketleride biliyor arayacagimi mesaj atacagimi biliyordu. Benim ne suçum var ki? Burnumda tütuyordu cok istiyordum gormek hala da istiyorum cok ozledim ama cesaret edemedim kendime güvenemedim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim beni yargilamadigin ve anladığın icin cok teşekkür ederim.
Soran+1 yılSende kendine dikkat et hayatinda başarılar
Soran+1 yılMutsuz uyanmanıza neden olan hiçbir şey için savaşmayın. Yolunuzu değiştirin. Bu, pes etmek değildir. Sadece bazı şeyler savaşmaya değmez. (Yeni begenmis bunu)
Soran+1 yılNeyin savaşmaya ugrasmazi ne mutsuz uyanmasi anlamadim ki o mu mutsuz uyanmış sacma. Aynen dedigin gibi ergen insan, duygusal olgunluga gelememis insan bunu yapar ben senin hayatında hicbir seymiyim tek kelime etmiyorsun bana ne maksatla beğendiyse kirildim ama o begenisine belki beni kastetmiyor
Soran+1 yılIste mutsuz niye uyansin onu anlamadim beni engelleyen o😂 eski sevgilim bea
Soran+1 yılKusura bakmasinda kac kere arayip mesaj attim kendimi açıkladım suclu olan taraf ben olamam
Soran+1 yılArkadasimda ayri dert birkac saat once "sordun mu" dedim. "Daha konusamadik yogundu bugun soracagim" diyor. Ayy yani gorende devlet meselesi soracaksin soylemedin mi soylemedin mi karsi tarafta buna gore cevap verecek bu yani neyin yoğunluğu bu. Laf soktum bende "sorma yoğundur" dedim. "Senin icin rahat etmez" diyor
Soran+1 yılYa farkındayım tabi neyin yoğunluğu 😂😂 herhalde sormak isine gelmiyor iste en yakin arkadaş diye bir sey yok
Soran+1 yılbaksin işine bide kendi isini kendin göreceksin he gerçekten
- +1 yıl
Seninkine benzer benim başıma da geldi. Bende Bi konuda arkadaşımdan rica etmiştim yapılmayacak şey değildi yani olağanüstü bir şey de istemedim mırın kırın etti böyle bahaneler falan ben bozuldum bir dahada Bi şey istemedim ondan. Hatta kimseden. Kendim elimden tek geldiğince tek başıma yaparım. Olduğu kadar. Bundan sonra böyle. Kimseye minnet etmemek lazım. Hiç sevmiyorum o hissi.
Soran+1 yılEvet bende sevmem zaten. Ama insan bazen caresiz hisseder ya kendini normal sartlarda olsa oyle bi ricada bulunmaz. Sonra dersin ki aman yakın arkadasim soyleyim ne olacak diye sonrasi boyle pisman oldum iste kimseye minnet etmeyeceksin su hayatta.
Soran+1 yılOna gore davranicaksin insanlara yaptıklarını unutmadan
Soran+1 yılBelli bi raddeye geldiğinde yolcu edeceksin zaten. Arkadaşlığa devamn etmenin sebebi iyi günlerimiz hatrina oluyor
Soran+1 yılBaşka birisine onu engelleyen sevgilisiyle konuşabilmesi icin konferans yapıyor. bana gelince ama sorsan onlar sevgiliydi der
Soran+1 yılEvet oyle sanıyorum ama bu tavrından en yakin arkadasim olmadığı belli. megerse o kiz daha yakinmis benden istedigini yapsin bu saatten sonra sorsada unutmayacagim bu yaptığını hatta lafi acilirsa bu konuyuda acacagim
Soran+1 yılSeni tanimiyorum ama sen bile daha iyi anladin beni
Soran+1 yılYaa ciddi misin? Vayy be danisman ayagima gelmiş resmen
Soran+1 yılTeşekkür ederim vallahi yorumların icin
Soran+1 yılMerhaba tekrar tekrar soru soruyorum rahatsiz ediyorum seni ama bu olayla ilgili bir gelisme oldu fikrini alabilir miyim?
Soran+1 yılCok teşekkür ederim gerçekten Allah razi olsun. Bu arkadasim son anlattığım olaydan sonra hani yogun pek konuşamadik soramadim dedi ya iste bu durumdan 2 gun sonra sordu sevgilisine "soyledin mi" diye o da "ortam kalabalik oldugu icin olayın aslini ogrenemem diye soylemedim unutmusum hatta" demis arkadasimda bana "sahsen konusayim mi" dedi bende zaten onceden bu tavrına sinir olduğum icin "gerek yok teşekkür ederim" dedim. "Birsey yapmadım ama" dedi "olsun" dedim sonra sevgilisinin gönderdiği mesaji atmış yazıyor ki "bi hatasi varsa uyaririm" demis eski sevgilim icin iste bende teşekkür ettim sonra yani 4 gun oldu bu konuyla ilgili bir sey demedi. Yani bilmiyorum ya ben sormasam bile madem "hatasi varsa uyarırım" demis o zaman konusacak anlaminda anladim sen olsan oyle anlamaz miydin? Bu konu birdaha acilmayacaksa "gerek yok konusmana" dedikten sonra bunu demeseydin o zaman. Sen ne diyorsun? Ben hala bilmiyorumm bi konusma oldu mu olmadi mi yuzsuz gibi boyle demisti sevgilin de diyemiyorum
- +1 yıl
Ya bence bunlar seni oyalıyor meseleyi ciddiye de almıyorlar. Kaç gündür bir şey söylemek bu kadar zor olmamalı. Senin aracılar tam çöp çıktı. 5 dklık mesele 5 gün geçiştirilmez. Önemsemiyorlar bence uğraşmakta istemiyorlar sana sürekli bahane sunuyorlar. İlgilenmiş gibi yapıyorlar ama ilgilenmiyorlar
- +1 yıl
Bak eğer benden böyle bir şey rica etsen ben sevgiline direkt meseleyi açarım derim işte böyle böyle durumlar o da duruma göre sana ulaşır veya ulaşmaz ama bunlar harekete geçmiyorlar hiç. Yok ortam müsait değildi yok bilmem ne bahane bunlar. 5 gündür hiç mi boş zamanları olmadı. Yalanın tillahı
Soran+1 yıl5te degilki 8 günlük mesele. 4 Gunun sonunda bu son anlattigim durum oldu. Ben o gun o durumu kapattim arkadasim "istersen ben mesaj atayim" dedigimde bu kadar suredir evet veya hayir cevabi alamadigim icin "gerek Yok" dedim istemedim. Ama sonra sevgilisinin o mesajini atinca dedim konusacak demek ki cocuk beklentiye girdigimi belli etmeden teşekkür ettim hic sormadım bile konusup konuşmadığını ama insan beklentiye giriyor ister istemez sende olsan girerdin büyük ihtimalle. Simdi de az once konuştuk dun buluştu sevgilisiyle anlatıyor iste aksam eski sevgilimin arkadaşı bunları yemege cagirmis filan (arkadasimi degil) zoruma gidiyor bide bunlari biz tanışırdik oyle konusup sevgili oldular
Soran+1 yılAyy yok bana zarar veriyor bu durum yani su an gidip her seyi kusup arkadasligimi bitiresim var iyi yonleride cok hakkini yemem ama onun bana yaptığı su hareketi ben yapmazdim
Soran+1 yılBen direkt o konusursa konusucam ama samimi olmadan. En iyisi bu. Simdi sevgilisiyle guzel guzel yasasin
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tekrardan 🙏
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih