Lütfen yardkm edin?

sevgilimle 1 senedir beraberiz. Yaklaşık iki haftadır bana arada seninle gelecek dusunemiyorum lafları ediyor, ilerde surekli kavga edecegimizi dusunuyorum diyor ki inan gercekten surekli kavga bir iliski icinde değiliz. Eskisinden çok uzak davriyor bana neden elimi tutmuyorsun dedigimde de of ne takiyorsun falan filan diyor. Git yeni arkadaslar edin falan demeye basladi bana. Sıkildigini dusunup ben de kendim bir seyler yapmaya calisyorum okul kuluplerine katilayim falan dedim ona da diyor ki napcacaksin orada amelilik onlar bir ise yaramiyor falan. Dedim ki madem sen gelcek dusunemiyorsun madem beni oyalama simdi bitsin cunku gun gectikce daha cok baglaniyorum, anilar birikiyor yani simdi anlasamaycagimizi dusunuyorsa sonra da oyle dusunur falan diye. Sonra bana diyor ki yok yok ben evlenecegim seninde ama surekli kavga ederiz diye korkuyorum vs. vs. surekli bu dongudeyiz ve artik gercekten canim cok yanıyor hem ortada bir sey var hem de yok ne yapacagimi bilmiyorum. Gercekten onu cok seviyorum ama okul bittiginde isler ciddiye binip bu seferde anlasamiyoruz diyip cekip giderse yikılirim kendimi toparlyamam. Ne yapmam lazim

Lütfen yardkm edin?