Merhaba dostlar.
Ben yaklaşık 4 aydır biriyle görüşüyorum. Kendisinle buluştuğumuzda çok iyi anlaşıyoruz. Mesajdada aradığındada aynı şekilde.
Ama bu çoçuk sürekli onu terk edeceğimi düşünüyor, whatsapp resmimi kaldırmıştım aramış yazmış işte engelledinmi, korkuyorum yapma böyle şeyler falan diye.
Kendisi sürekli nasılsın napıyorsun dediğimde iyi değilim her şey benim üstümde falan diye konuşuyor bir kere bile iyim demedi :D Bende fazla üstüne düşen, aşırı ilgi gösteren bir kız değilim. Bugün bana mesela hiç yazmadı, onu merak etmemi sürekli aramamı istiyor. Yani Anne rolu yapmamı istiyor sanki.
Bu durum bana çok sıkıcı gelmeye başladı, yani normal bir ilişki yaşayamıyoruz. Ben çok aşırı positif bir kızım ki Annemi kaybettim, Babam başkasıyla birlikte. Maddi durumum kötü, geçen yıl ciddi sağlık problemleri yaşadım. Ama yinede bir yolunu bulup gülebiliyorum, kendisi tam tersi sürekli şikayetci sürekli hasta sürekli kendini kötü hissediyor.
Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim? Görüştüğümüzde şakalar yapıyordum, neşeli konuşmalar yapıyordum ama kendisinin bir derdi olduğunu anlıyordum yüzünden. Sorduğumda ise boşwer diyip geçiştiriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer