Bence acımasız tarafı seviyorum dediğin insanın bin bir türlü yalan söylemesi. Aldatmadan sonra bu gelir.
Size göre?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence acımasız tarafı seviyorum dediğin insanın bin bir türlü yalan söylemesi. Aldatmadan sonra bu gelir.
Size göre?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Aşkta her şey yolundayken daha çok tatlı meylim oluyor. Bu da extra beş kilo demek. Neyse ben bundan sonra iddiama göre âşık olmayacağım için daima formda kalırım.⭐🙃🙃🙃🙃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Seviyorum dediğin insana aradan zaman geçince ve birbirlerine olan sevgileri azalıp bi taraf bırakınca hakaret edici şekilde , tüm anıları hiçe sayarak konuşmaları çok acı bence
Aşkın arsızlığı acımasız. Giden gider sen özlersin, istersin, sevmeye devam edersin. Deyim yerindeyse, seni sürüm sürüm süründüren birini, öyle m’l gibi bekler durursun :D
Hep daha fazlasını istemek, yetinememek
Cevap
9Cevap
Aşkın acımasız tarafı güvenememektir.
Onu deliler gibi severken, aslında gerçekler önündeyken yine ona inanmaktır. Aşk insanı hayal kırıklığına uğratan yeğane duygudur.
Gerçek olmamasıdır
Aşkın güzel tarafı tutku bence. Gerisi hep acı, keder.. Ben aşkın başka güzel tarafını görmedim.. 😐 Aslolan ve en gerçeği sadece SEVGİ.. Birde yanında saygı.
Kaybetme korkusudur. Birakmak istersin bazen, sana iyi gelmez karsindaki, guvenmeye calisirsin ama guvendirmezde kendine yinede birakamazsin. Kaybetmek, onsuz bir hayat yasamak korkutur hep.
İhanetin affedilecek hiç bir yanı yok bir kere yapan bir daha yaprr
Her an kaybedecekmişsin o aşk duygusunu gibi hissetmek çok kötü..
Yalan, arkadan iş çevirme ve gözünü kör etmesi
Aşkın kendisi bence.😄
Hiç aşık olmadım
Onu gectim ask nasil bir duygu 🤦🏻♀️
Ah ah..
Bir türlü olmaması özlemek, beklemek, sarılmanın hayalini kurmak ve sonra sessizce gitmek.
Tek taraflı olabilmesi aşkom çok erkek yalvardı bu yüzden bana 😥
Sürekli eleştirilmek
Ten uyumsuzluğu. Cinsel tatminsizlik.
Aldatılmak, karşılıksız olması
Kavuşamamak
Iliskinin başıyla seyrinin aynı olmamasö
Boş şeyler acımasız olamaz
Karşı taraftan aldatılmak.
Duyguları tarumar etmesi.
Umursanmamak
Kolay kolay unutulmaması
Aldatılmak