Diyelim ki biri ailenize çok zarar verdi. Sevdiğiniz kişilerin hayatını mahvetti.
Ve siz o kişiden intikam almak için tüm güçe ve imkanlara sahipsiniz. Nasıl bir yola başvurursunuz?
Diyelim ki biri ailenize çok zarar verdi. Sevdiğiniz kişilerin hayatını mahvetti.
Ve siz o kişiden intikam almak için tüm güçe ve imkanlara sahipsiniz. Nasıl bir yola başvurursunuz?
Önce kaçırıp bir dağ evine götürürdüm daha sonrasında tek tek kerpeten ile tırnaklarını kökünden sokerdim ayak tırnakları dahil sonrasında cinsel bölgesinden öldürmucek derecede elektrik verirdim daha sonrasında ayaklarından bağlayıp su dolu bir fıçınin içine sokup sokup çıkarırdim daha sonra tek tek dişlerini yerinden sökerdim en sonunda öldürmek amaçlı bütün damarlarını teker teker belirginlestirip şırınga ile kanını bosaltirdim
Ölüm olmayan bir şey istiyorum. Mesela uzun soluklu bir acı yaşasın
Oda kolay bu kişiyi uzun zamandır takip edip kendisinin hayatı hakkında sahip olduğu her şeyi bilmek için bir zaman harciyorsun aile çocuk mal mülk maddi manevi her şeyini öğreniyorsun daha sonrasında inceden intikam için adamın en sevdiği adamlarını kaçırıp işkence ederken bu adama yolluyorum mail yolu ya hangi döneme aitse o Usul daha sonrasında maddi olarak büyük hasarlar veriyorsun ailesinde erkek çocuğu varsa onları alıp öldürüp cesetlerine ablanın ismini yazıp gönderiyorsun en sonunda adamı alıp birebir hesaplaşma yapıyorsun
bu dunyada deger verdiğim tek tük kişi vardır. Eğer onlara bir zararı dokunursa, onu geçtim biraz olsun canlarını sıkarsa hayatını mahvederim. Kendimi belli etmeden yaparım bunu. Onun sarıldıgı bütün degerleri yok ederim. Ya da psikolojik olarak manipüle ederek zulmederim.
asla acımam ve affetmem yakalanmadıgım muddetce her türlü pisliği yaparım ona
Ne yaparsın işte? Mesela?
sana şöyle tavsiyeler verebilirim. Önce düşmanını iyi tanımalısın. Düşmanının sana zarar verme kapasitesi ne kadar? Ne kadar güçlü? Nelere değer verir? Zayıf noktaları neler. Bunları saptamalısın bu ilk adım. İkinci adım ise onun değer verdiği mesela işi olsun işinden atılmasını saglayabilirsin. Arkasına dedektif tutarsın açıklarını bulursun vs. Sonra karşı saldırıya geçersin.
Cevap
3Cevap
Of ulan o hikaye bende olucaktı iki üç tane adam tutup onu kaçırırım güzelce hesap sora sora pişman ede ede işkence ederim sonra atarım bi kenara
Polise giderse?
Öyle bi korkutucaksınki annesinin adını unutucak
Herkesin 3 hikayesi vardır bir tanesini herkes bilir bir tanesini ailesi bilir diğerini sadece kendi bilir..
zaaflarına oynarım ya da en zayıf noktasından vururum
İyi fikir
her zaman işe yaradı:)
Bence en iyi intikam Allah a havale etmek ve mutlu olmaktır. Çünkü can yakan kişinin canı yanar elbet.
Sen ne kadar iyi olursan o kadar intikam almış oluyorsun. Hayatımızı mahvetmeye çalışanlara inat hep daha iyi olmak zorundayız
Hayatımda duyduğum en saçma düşünce yapısı
Hayatının çok da önemli olmadığı aşikar
Kişiye göre değişir bazılarını unutarak bazılarını Yok sayarak bazılarını fiziksel bazıları sessiz sedasız
Agzini burnunu kirarim ben 😂
Genç yakışıklıyasa kendime aşık ederim
Çoçukça.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?