• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ayrılık sonrası hayatınıza nasıl devam edersiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
165
Yapay Zekaya Sor

Görsel hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Ayrılık Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Gonca Ören
Gonca Ören Takip Et
Kişisel Gelişim
  • Bu biraz da ayrılık sebebiyle alakalı. Severek mi yoksa ciddi bir nedenle mi ayrılık. Severek ayrıldığında bir parçan hep onunla kalır. Bir süre sonra onsuzluğa alışırsın ancak içindeki sesi onunla konuşurken bulduğun uzaklara dalıp gittiğin anlar olur. Şarkınız çalar ve ilk dinlediğin ya da sana o şarkıyı söyleyişi gelir kulağına. Trafikte arabasına benzeyeni görürsün ve içinde o olsa keşke demeden edemezsin.

Aldatılarak ayrıldıysan eğer durum çok daha farklıdır. Kandırılmış olmanın öfkesi içini ilk zamanlar kemirir sonra o kadar kalitesiz biriyle olmamanın daha iyi olduğunun farkına varırsın ve yaşadıklarınla birlikte onu da geçmişte bırakırsın.

Bitiren tarafsan ve sebebin geçerliyse kendi içinde arkadan bakmadan sadece ilerlersin. Zaten bir ümidin olsa gitmek fikri dahi gelmez aklına. Sebeplerin dönmeni engeller ve sadece onsuz geleceğine odaklanırsın.

Karşılıklı alınmış bir kararsa bu bir süre acı çekersin. Saygılı bir şekilde bitirebildiğiniz için yaşadığın şeyin değerini hayatın boyunca unutmazsın.
    Her ne olursa olsun sonsuza kadar sürmeyecektir.
    Her şey başlar ve biter.

5
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim kaleminize sağlık 🙂

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      +1 yıl

Rica ederim 😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yeditepe de ne zaman okudunuz acaba🤔

Yorumla
    • miyavvv12
      miyavvv12
      +1 yıl

Harika yorum tebrikler 🍾

Yorumla
    • artıkartıksın
      artıkartıksın
      +1 yıl

hocam ben aldatılarak ayrılanlardanım, 6 gün oldu bugün. ben onu o da beni her yerden engelledi. beni 1 yıldır tinderda 1 gecelik ilişki yaşamak için tanıştığı bir kadınla aldatıyormuş...

Yorumla
    • birumuttu
      birumuttu
      +1 yıl

Peki ilk gün herşeyi bildiği için gitmek isteyen birine umut verip Güven aşılayıp ona kendini sevdirip yarı yolda bıraktıysan nasıl olur karşı taraf seni herseyinle kabullenmiş ve sen yinede kaçıyorsun böyle olsa nasıl hisseder çok merak ediyorum

Yorumla

BiBilen

Demet Kolkılıç
Demet Kolkılıç Takip Et
Kişisel Gelişim
  • Merhabalar
    Erkekler ve kadınlar birbirinden farklı yaratılmışlardır. Verilen tepkiler, duygusal yaklaşımlar, olaylara bakış açıları vs hepsi birbirinden genel olarak farklıdır. Yaşanılan ilişkide tarafların o ilişkiyi ne kadar yoğun yaşadıkları da önemlidir. Duygusal anlamda gayet yerinde bir ilişkiyse ayrılık sonrası hemen toparlanmaları mümkün değil. Yalnız şöyle bir durum var örneğin; ilişkide bazen erkekler çok fazla bunaltıldıklarından bahsederler. Daha özgür olmayı isterler. Bu durumda kadın haklı olsa dahi onları çok bunalttığını ve bu ilişkiden uzaklaşmak istediğini belirtir. Ha tabii önemli bir detay var. Erkekler kolay kolay bitti demez hareketleriyle kadına ilişkiyi bitirtir. Sonra da bu görseldeki gibi "oh be yaşasın özgürlük" der. Kadınlar ilk başta çok üzülür ve kendine ve karşıya zaman verir. Erkek ise sevinçten uçarak gezerken sonradan düşüverir. Kadın o tanıdığı zaman diliminde toparlanmaya başlar. Erkek ise sonradan acısı içine oturur. Hele bir de kadından hiç ses çıkmadıysa. Sevgiyle 🌺

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel bir görüş, kaleminize sağlık, teşekkür ederim. Ancak, bir kadın olarak görüşünüzü yazmışsınız, mesela şu cümlenize takıldım;

"Erkekler kolay kolay bitti demez hareketleriyle kadına ilişkiyi bitirtir."

Oysa ki, böyle yapan kadınlar da var, bunu da es geçmemek gerekiyor ya da istemeyen taraf tavır ve davranışlarıyla ilişkiyi zorla karşı tarafa bitirttirir diyebiliriz

Yorumla
    • Demet Kolkılıç
      Demet Kolkılıç
      +1 yıl

@esmer_adam34 Evet aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tabiki bunu yapan kadınlarda var. Sadece erkekler olarak düşünmemek gerek 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tekrardan görüşünüz için teşekkür ederim 🙂

Yorumla
    • artıkartıksın
      artıkartıksın
      +1 yıl

ben 3 yılımı verdiğim bir adam tarafından 1 yıldır aldatıldığımı öğrendim. aldattığı kadın daha önce evlenmiş ve ayrılmış, tinder da 1 gecelik birliktelik için tanışmışlar. benimle yaşadığı her şey varken bana evlilikten söz ederken, aynı şeyleri onada yazmış, bunları öğrendiğimde yıkıldım. 4. gün bugün bitireli, ama hala bu durumu kabullenemiyorum.

Yorumla
Çok Süper Cevap
  • Sinirrr
    Sinirrr Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ayrılık karşısında her insan farklıdır; ama kendimle ilgili gördüğüm şey, hiçbir temasın beni daha hızlı ilerletmediği. İki ay üst üste her gün sabahtan akşama kadar kesintisiz ağladım. İşte, evde, sokakta, akşam. Ve sonra bir gün uyanıyoruz ve bir kabustan çıkıyormuşuz gibi hissediyoruz.. bu durum beni çok kötü incitti... ama kendime bunun olduğunu söylüyorum kılık değiştirmiş bir nimettir. Şimdi çok az ağlıyorum ve yoluma devam etmeye çalışıyorum :) Cevabım size yardımcı olur mu bilmiyorum fakat bildiğim şey, her insanın farklı olduğu, bazılarının kendi başlarına kendilerini yeniden inşa ettikleri, bazılarının psikiyatristlerden yardım alması gerektiği.. geçmişin gerçekte nasıl olduğunu anlamama çok yardımcı oldu. Ve ablam, arkadaşlarım bana çooo... k yardım etti!.. Sadece beni dinleyerek..

"Adam" her zaman ayağa kalkar. Sadece isteyin ve acınızdan şikayet etmeyin.

Ayağa kalkıp mutluluğa, en azından şifaya doğru ilerlemenizi dilerim; mutluluk asla uzakta değildir ;) :D

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Samimi ve içten cevabın için çok teşekkür ederim 🙂

Yorumla
    • Sinirrr
      Sinirrr
      +1 yıl

Mümkün olduğu kadar çabuk dışarı çıkın, bütün gün kilitli kalmayın; insanları gör, kederinle yalnız kalma ama seni vampirleştirmek için kırılganlığından yararlanacak ya da ayrılık hakkında nutuk atacak zararlı insanlardan uzak dur, amaç zihnini temizlemektir.. sevdiğin insanlarla yakınlaş (aile, arkadaşlar); sevdiğin şeyi yap: oku, pişir; spor yapın, sevmiyorsanız yürüyün: iyi bir antidepresandır; kendinizi şımartın: güzellik bakımı, kendinize zaman ayırma, özen gösterme zamanı; boşluğu doldurmak için ilk gelene acele etmeyin, bunlar genellikle sadece bandaj ilişkileridir, bazen kader bize oyun oynasa bile :D

Ve… zaman işini yapsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zamana bırakalım tamam🙂

Yorumla
    • Sinirrr
      Sinirrr
      +1 yıl

Teşekkürler.. ☺

Yorumla

En İyi Cevaplar

• NightLover126
    NightLover126 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Çok sever ve güvenir isem;

1-Gün yıkılmış, ağlayarak hıçkırarak kendi kendime gece konuşup perişan olan

2-Ruh gibi, robotik bir insan şeklinde ortada dolanan ve işine odaklanamayıp boş boş dolanan sabit noktaya bakan

Neyse 1 hafta aralıklar ile ağlama atakları vs, ağır hayal kurma hali.

1 ayı atlattıktan sonra toparlanmaya başlayan, uyuşmuş ve yinede hayatına devam etmeye çalışan, işine odaklanmaya başlayıp ufak ufak dışarı çıkıp hava alan, yataktan çıkıp kendisini spora arkadaşlar ile sohbete veren.

2 ayı atlattıktan sonra sırıta sırıta ortada dolaşıp, iyi ki olmamış demeye başlayan, güzelliğim için aynaya bakıp şükredip, giyim kuşam gezmeye ağırlık vermek, maddi kaynaklarıma odaklanmak işime gücüme.

Not: O süreçte kesinlikle yara bandı olarak birini hayatıma dahil edip sebep olmadan bu şekilde ilerlerim. Ama gerçekten gücümü çabuk toparlayan biriyim. Birde önemli nokta başta acını sağlam ve sert yaşamaz isen acısı sonradan çıkıyor. Hastalık dı vs. Başkasını hayatına almak büyük hata olur, onun yerine farkındalıklarına odaklanmak. Ve asla stalk yapıp onun fotoğraflarına bakmam, ona ait birşeyi tutmak sağımda solumda. Numara dahil

2
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Güzel bir görüş, teşekkür ederim 🙂 görsel ile doğru orantılı 😂

Yorumla
    • NightLover126
      NightLover126
      +1 yıl

Samimiyetimle söylüyorum görsele bakmamıştım hahaha kesinlikle doğru olanı yapmışım demekki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle 😂

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

69

Cevap

46

Cevap

• Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Yaşanmışlıklarla barışır, iyisiyle, kötüsüyle bir anı olarak bir kenara bırakırım. Zaman biz ne yaparsak yapalım geçiyor ve hiçbir şey éskisi gibi kalmıyor. Her acı zaman geçtikçe azalıyor neyseki...

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her şeyi zamana bırakmak gerekiyor

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dünden sonra bugün nasılız? Rüyadan uyandın mı 😄

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      +1 yıl

Hastayım boğazlarım ağrıyo, rüya bitti bir. dahaki rüyaya da ömrüm varsa seneye artık.😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geçmiş olsun, havalar dengesiz bugünlerde, dikkat et, sigarayı az iç 😄 Allah uzun ömürler versin

Yorumla
    • Acid_Qeenn
      Acid_Qeenn
      +1 yıl

Havalar insanlardan daha dengesiz olamaz.😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnsanlar mı havalara çekmiş, havalar mı insanlara özeniyor 😄

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.

Duruma alışırım, çabuk alışırım :) dünyanın sonu değil, her insanın hayatımıza girme sebebi ve hayatımızdan gitme sebebi var.

3
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Ayrılık insanları üzer ve değişim süreci uzun sürebilir

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Umursamam devam ederim

1
    0 Yorumla
  • Dayêmıntenênehile
    Dayêmıntenênehile Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Ben ayrıldım. Yani on yıllık hayat arkadaşım tarafından terk edildim

Öyle zor geliyor öyle de acı çekiyor insanlar kafayı yemiş gibi intihar edesi geliyor insanın ama bir süre sonra yavaş yavaş içinden çıkmaya başlıyor ve hiç bir şey olmamış gibi. Sanki hayatına giren yok gibi yolunda devam edebilirsiniz

Terkedilmiş biriyseniz ilk bir yıl çok zor bunun için psikologlar ve psikatri tedavisi görmeniz gerekir. Evine geldiğinde o artık Yok.

Bir yere gidersin adı ismi geçtiğinde ciğerlerin yanar cevap veremezsin

Hayat arkadaşım demek ne demek yahu kolay mı?

Canından can gidiyor uğruna onca zaman çalışıp kar kış yağmur demeden onca emek zahmetini çektiğin kişiyi kaybetmek hiç te öyle kolay değil

Gittiğim her yerde millet söyledi seni istemeyeni sende isteme ama söylemesi çok kolay değil mi kardeşim. Yıllarını aynı yatakta sofrada evde birlikte geçen onca yıldan sonra gel dayan katlan

Söylemesi bekarlara kolay geliyor. Boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay ama ben alıştım

Elhamdülillah çok şükür anladım ki onu yaratan benide yarattı. Böyle rahatım öyle de mutluyum ki yeni bayan arkadaşımla. Unutmak istiyorsan

Geçmişte ki arkadaşını dert edip hastalanmak istemiyorsanız. Derhal kendinize yeni bir arkadaş bulun. Derhal evlenin. Emin olun ben şu an çok mutluyum. Yeni bayan arkadaşımın tırnağı bile olamadığımı itiraf ediyorum. Onun için hiç kimseyi dert edinmeyin. Olan biten Her şeyi Allah'a bırakın

Allah kapattığı her kapının ardından yeni bir kapı daha açıyor. Ayrılık hiç bir şeyin ve hiç kimsenin sonu değil. Bazılarından ayrıldığınız için değil kurtulduğunu Z için sevinin göbek atın gidin elinize mendil alın halaylar çekin. PARAN ÇOKSA KIZ DA ÇOK DERT ETME. 21. Cİ YÜZYILIN İNSANLARI ÇOĞU AŞK SEVGİ ARAMIYORLAR. SADECE ALTINDA Kİ ARABAYA EVİNE İŞİNE BAKIYORLAR. YENİDEN EVLENECEK PARAN VARSA DERHAL EVLENİN BİR HAFTA İÇİNDE HİÇ BEKLEME YAPMA

0
    0 Yorumla
  • Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi bir şey olmadan buradan konuşmak gerçekten normal ve gerçekçi olmaz. Genelde ayrılık sonrası eğer severek ayrılma durumunda kaldıysa insan hayat ona cehennem oluyor gerçekten. Ayrılık sebebi ne olursa olsun yani sevdiği için sevgisinden ötürü mantıklı düşünemiyor, tek yaptığı şey üzülmek oluyor. O yüzden seven taraf için ayrılık sonrası hayat çok zor geçer. Ama belli bir zaman geçtikten sonra gözleri açılmaya başlar olaylara daha mantıklı yaklaşmaya başladı an üzüntüsü geçer ve hayatına normal şekilde devam eder.

2
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.

Her zaman içinde bir buruk kalır ama hayat herşeye rağmen devam ediyor.
    Doğruyu beni bırakan er ya da geç hata yaptığını görecektir.
    Bu zamana kadar böyle oldu.
    Ayrılmak isteyen kadını 1 hafta önceden fark ederim.
    Benden kaçamaz. beklerim o güne kadar.
    Olacaklari yüzüne bir bir anlatırım tabi normal olarak beni kendini beğenmişlikle suçlar ama en fazla 1 ay sonra geri döner.
    Ama tabi hiç bir şey istediği gibi olamaz.
    Hayatın gerçeği.
    Kendimi bildim bile söylediğim tek bir cümle var.

Acele verilen kararlar hep ama hep göz yaşı ile biter.

1
    0 Yorumla
  • Mickywomen
    Mickywomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar duygusal erkekler mantıksal hareket eder. Erkekler ayrılırken özgürlüğün verdiği rehavetle Neyi kaybettiğini anlayana kadar geçen sürede, ilk anın acısını kadın atlatmaya başlamıştır bile.

Kendini seven her insan hayatının merkezine bir başkasını değil kendini koymuşsa zaten akışında devam eder hayatına çok sarsılmaz.

1
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.

Ayrılık sonrası aşık oldum yani ne demek oluyor zaten o yalandı sonradan öğrendim o kadar kötü şey aşık olmama vesile oldu nefreti hissettim o kızın ruhunu gördüm o kıza nefretimi keşfettim kurtulamadığım için falan bir de fenerliydi çocuk onun nefreti bir de yenmişlerdi halay çektiler forma giydi ben trabzonsporluyum bir ilginç bir bilgi öbür çocuk da fenerli hayatımın özeti

1
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı.

Burada çevrende birlikte mutluluk esas olduğu için önce çevrene konuyu anlatır birlikte ayrılık kararı aldığınızı anlatır. Yeni bir başlangıç yaptığını anlatır yeni hayatında geçmişten ders alarak yeni bir düzene geçip yeni bir hayata başlamak bu hayatta çevrende birlikte mutlu olmak için çaba harcarsin

1
    0 Yorumla
  • lotus-patra u
    lotus-patra Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

İlk günler benim için oldukça zor geçiyor.
    Yaşanmışlıklar, alışkanlıklar sağdan sağdan vurduğu için manyak olmuşluğum var.
    Gururumla ettiğim savaşlar dillere destan 🤦
    Birkaç gün yas tutar sonra kendime gelirim.
    Çünkü yasını tutmadığım acı tazeliğini yitirmiyor.
    Birkaç günün sonunda kendime geldikten sonra en doğru kararlarla yola devam...

1
    0 Yorumla
  • Blondesmann
    Blondesmann Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    +1 yıl

Ayrılık sonrası bi dönüp kendimle yüzleşirim. Acaba nerde yanlış haptım, hatalarım neydi falan filan böyle bi düşünce sürecine girerim. Toparladıktan sonra hayat devam ediyor deyip yoluma bakarım

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Bu süreç bende yıllar alabilir emin olamadım.. Yani bir ayda bu şekilde toparlanamam sanırım

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mümkünse aşık olma 😄

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Çok geç...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman ayrılma 😂

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Hayat devam ediyor bir şekilde.. Nasıl ettiğini yaşayan bilir.. Anlatmakla olmaz..

1
    0 Yorumla
  • kahjggj
    kahjggj Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

ayrılık sebebine bağlı aslında ama tam teside olabılır böylede olabilir ama ilişkilere göre terslik gösterir fotoğrafı yorumlim eğer erkek ayrıldıysa kız hatayı kendınde arar erkek ayrıldıgı ıcın erkek uzulmez kız üzülür ve sonra erkek pişman olur kızssa onu unutur sevmeyı bırakır benm gorüşümm boyle

1
    0 Yorumla
  • birmeleginözü
    birmeleginözü Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

genelde ben görseleki erkek gibi oluyorum tabi bu karsidaki kisinin sizi kendine baglamasiyla alakali. olurda bir gun gorseldeki kadin olusam muhtemelen severek ayrildigim ve ugruna herseyi goze alip beni kendime olan askimdan alikoyan biri olur.

1
    0 Yorumla
  • AyPerisi_01
    AyPerisi_01 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 97%
    +1 yıl

Gerçeklerin farkına varınca gayet kolay devam ediyorsun. suçun yok ve her şey ortada olunca zor olmuyor. Farklı bir ayrılık sebebi olursa tabiki zor olur.

1
    0 Yorumla
  • Betülllllll_4555
    Betülllllll_4555 Takip Et
    +1 yıl

İlk aşkımdı ayrıldıktan. Sonra baya ağladım deprasiftim mutlu hissedmiyordum ve kendimi toplamaya karar verdim ben toparlandım sonra eski sevgilim geldi tekrar barışmak istediğini ve lişman olduğunu söyledi ama ben tekrar aynı ruh hallerini yaşamak istemediğim için affedmedim

1
    0 Yorumla
  • vgzahc
    vgzahc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Herkese halimden memnunum gibi gözükürüm ama gizli gizli ağlarım 😔

3
    1 Yorumla
    • ozgeliy
      ozgeliy
      +1 yıl

Bu ben 😔

Yorumla
  • tam_1asln
    tam_1asln Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı.

Eğer seviyorsam o insanı ve ayrildiysam üzülürüm tabiiki ama içi boş bir ilişkiyse hiç umrumda bile olmaz

1
    0 Yorumla
  • evapo0
    evapo0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.

Ben ilk beş gün bi mutlu-bi mutsuz oluyorum. Sonra düzeliyorum. Aynı hedeflerime vs daha sıkı bağlanıp devam ediyorum

1
    0 Yorumla
  • mythh
    mythh Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Görseldeki ile gerçeklik pek bağdaşmıyor bu daha çok kişiye göre değişir

1
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Kaldığım yerden devam.
    Göbek bağımı kimseyle kesmedim sonuçta.

1
    0 Yorumla
  • Januusta
    Januusta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

depresif halde ama genelde kendime ayırdığım vakit artıyor.

1
    0 Yorumla
  • nirhamm
    nirhamm Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Aklıma bile gelmiyor.. Öyle yaşadığım bir aşkta olmadı ki doya doya

1
    0 Yorumla
  • entıni
    entıni Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.

Erkek her zaman ağlar kadınlar ağlamaz unutur

1
    0 Yorumla
  • Krhndmrsy
    Krhndmrsy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Ben aynı ben geriye dönmüyorum. Her erkek için yukarıdaki resimler gerçekleşmiyor...

1
    0 Yorumla
  • Tam4gunolmusdunn
    Tam4gunolmusdunn Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Sokayım böyle görsele anam sevilmişe dönmüştüm ilk ay

1
    0 Yorumla
  • muzlucileklisut
    muzlucileklisut Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Aynılarını yaşıyorum. Şu an bir hafta sonra ile bir ay sonranın arasındayım

1
    0 Yorumla
  • eliftan1
    eliftan1 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Ben böyle değilim, ayrıldığım an bütün anıları duyguları da orada bırakmış olurum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

1 ay olacak neredeyse ve ilk hafta en zoruydu. Ondan sonra onsuz da yapabileceğini farkediyorsun. Depresyon azalmaya başlıyor daha az ağlıyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Rheee
    Rheee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Yaşanması gereken aşk acısını yaşayıp hayatına devam ediyorsun ve karşına başka biri çıkınca unutuyorsun, geçmişe dönüp baktığında çektiğin acıyı hatırlayıp tebessüm ediyorsun. Aşk acısı acı olduğu kadar güzel de, insan geçmişteki her duyguyu özlüyor.

0
    0 Yorumla
  • Mariaqqqqqqqqq
    Mariaqqqqqqqqq Takip Et
    Xper 3 Yaş: 103
    +1 yıl

Hiç bişey yokmuş gibi devam ederim neden kendimi yıpratıyor um ki mal miyim ya zaten biz insnalar kalbimizin kirilcagini bile bile sevgili oluyolar bizim kendi suçumuz kimse kb

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

1 ay süren ilişkinin acısını 5 aydır çekiyorum.. :')

1
    0 Yorumla
  • leonex
    leonex Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Mutlu bir şekilde kutluyorsunuz işte önceden ben çok sorunlu gü ler geçiririm sevdiğim kız yüzünden durum buysa sevdiğin kızsa işler biraz zor olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • _AsabiHatun__
    _AsabiHatun__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Hiç bir şey olmamış gibi relax.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Aynen devam ediyorum. Hiç bu görseldekini yaşamadım.

1
    0 Yorumla
  • Bearcan
    Bearcan Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Değişir. Deper veren üzülür, kullanan hayatına bakar.

0
    0 Yorumla
  • birumuttu
    birumuttu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Ben hala aynıyım ama adamın umrunda değil bence görmüyorum. ama öyle düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • esmaa38833993
    esmaa38833993 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

hiç yokmuş olmamış gibi devam et umursama kısacası emin ol ki geri doner benim 5 ilişkim oldu hepsi de boyleydi

1
    0 Yorumla
  • Semih_Altınok
    Semih_Altınok Takip Et
    +1 yıl

Eğerki gerçek bir ilişki ise hem erkek hem de kadın bireyler mutsuz olurlar gerçek bir ilişki değil ise ozaman hiç kimse üzülmez ağlamaz.

1
    0 Yorumla
  • gelsinhayatbildigibi
    gelsinhayatbildigibi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

tam tersi aslında kadınlar yedekteki erkeklere yönelir. erkekler de zaten zor buldukları aşkın kaybolup gitmesini düşünür

1
    0 Yorumla
  • Hlyzzzzzxxxxxx
    Hlyzzzzzxxxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.

Sevgi varsa İcim acır unutamam ama sevgi yoksa mutlu olup hayata devam ke😅 ve yasadımda ayrıldıktan sonra iyikı bitti diye..

1
    0 Yorumla
  • denizzzzenid2772
    denizzzzenid2772 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Ayrılık sonrası acı çekilir aşk acısı yaniii
    Sonra alişma sürecine girilir
    Sonra kabullenilir
    Sonra aa ne kadar canım yaaa evresine girilir
    Sonra sal git modu evresi açılır
    Daha sonra başka ilişkilere yelken açılır…

0
    0 Yorumla
  • SkbrE
    SkbrE Takip Et
    +1 yıl

Böyle bir saçmalık mı var genelleme yapılmamalı erkeklerin çoğunluğundan fazlası o görselle uyuşmuyor bile 2’5 3 yıldır aklımdan saniye bile çıkmayan bir kız var böyle GÖRSELLER CİDDEN SİNİRİMİ BÖZÜYOR

0
    0 Yorumla
  • junPyo
    junPyo Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Düşünecek fırsat vermiyorum kendime 2 gün önce ayrıldım dün Latin dansları kursuna kayıt oldum 😅

0
    0 Yorumla
  • meraklibirkizimm
    meraklibirkizimm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

bence ikisi de uzulur erkeği neden duygusuz gösteriyorsunuz

1
    0 Yorumla
  • kafasıkarşık
    kafasıkarşık Takip Et
    Xper 3 Yaş: 21
    +1 yıl

ben şahsen çok üzülürdüm bilmiyorum ne kadar üzgün kalabilcemi

1
    0 Yorumla
  • mokito
    mokito Takip Et
    +1 yıl
    • sevsem bile 1 günü unuturum
    1
    0 Yorumla
  • seferdikmen
    seferdikmen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

Herşeyi kafamdan siler yeni doğmuş gibi devam ederim

1
    0 Yorumla
  • roserose1108
    roserose1108 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

1 gün üzülüp hayatıma daha iyi şekilde devam ediyorum

1
    0 Yorumla
  • Alara_ylz
    Alara_ylz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Ayrıldığımda nedense çok fena üzülmem bir iki gün falan neden ayrıldım diye düşünür ardından hayatıma devam ederim değmez biriymiş ki ayrılmışız sonuçta

0
    0 Yorumla
  • Zerrn
    Zerrn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 40%
    +1 yıl

Umarım gerçekten böyle olur

3
    0 Yorumla
  • barbielendiniz
    barbielendiniz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Sosyalleşme çalışırım aklıma gelmesin diye ki öylede oluyor sonrası hiç aklıma bile gelmiyor bunun farkına vardığında geri geliyor yalvarıyor

1
    0 Yorumla
  • nikolatesla12
    nikolatesla12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

alakası yok en son bende tam tersi oldu

1
    0 Yorumla
  • muhzeki33
    muhzeki33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç Olmamış Gibi Davranırım

1
    0 Yorumla
  • Estacaca
    Estacaca Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hayat devam ediyor yaniiiii

1
    0 Yorumla
  • vosea0
    vosea0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Yeni bir kızla yehwjsbsgsgw

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Görseldeki gibi :)

1
    0 Yorumla
  • Zeynomsu
    Zeynomsu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 60%
    +1 yıl

Hem ağlarım hem gülerim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrılık sonrası hayatınıza nasıl devam edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ayrılık sonrası hayatınıza nasıl devam edersiniz? 18 cevap verildi
Ayrılık sonrası hayatınıza nasıl devam edersiniz? 14 cevap verildi
Ayrılık sonrası hayatınıza nasıl sonradan devam edersiniz? 16 cevap verildi
Ayrılık sonrası nasıl başa çıkıyorsunuz? 8 cevap verildi
Ayrılık sonrası süreçte neler yaparsanız? 5 cevap verildi
Boşandıktan sonra hayatınıza nasıl devam ettiniz? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir ilişkide sessizlik mi, kavga mı daha tehlikeli?
  • 2 aylık ilişkide sevgiliden para istemek doğru mu, soğumasına neden olur mu?
  • Hangi içecekle güne başlamak daha keyifli?
  • En son neye kahkaha attınız?
  • Evi kim yönetmeli, kadın mı erkek mi?
  • ​Y kuşağı burayı bir uplasın bakayım, gerçekten bu durumda mıyız? Görseldeki gibi kimlikte 30'lar, ruhen 70'lerde?
  • Guzel olmus mu kombin?
  • Lahmacun mu seversiniz yoksa pilav üstü döner mi ankete cevap veriniz lütfen ve yorum yapınız?
  • Bir insanın sesi mi, kokusu mu daha çok iz bırakır?
  • Bir gün hafızanı kaybedeceğini bilsen , sana kendini yeniden anlatmasını istediğin ilk kişi kim olurdu ?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨