Merhabalar
Erkekler ve kadınlar birbirinden farklı yaratılmışlardır. Verilen tepkiler, duygusal yaklaşımlar, olaylara bakış açıları vs hepsi birbirinden genel olarak farklıdır. Yaşanılan ilişkide tarafların o ilişkiyi ne kadar yoğun yaşadıkları da önemlidir. Duygusal anlamda gayet yerinde bir ilişkiyse ayrılık sonrası hemen toparlanmaları mümkün değil. Yalnız şöyle bir durum var örneğin; ilişkide bazen erkekler çok fazla bunaltıldıklarından bahsederler. Daha özgür olmayı isterler. Bu durumda kadın haklı olsa dahi onları çok bunalttığını ve bu ilişkiden uzaklaşmak istediğini belirtir. Ha tabii önemli bir detay var. Erkekler kolay kolay bitti demez hareketleriyle kadına ilişkiyi bitirtir. Sonra da bu görseldeki gibi "oh be yaşasın özgürlük" der. Kadınlar ilk başta çok üzülür ve kendine ve karşıya zaman verir. Erkek ise sevinçten uçarak gezerken sonradan düşüverir. Kadın o tanıdığı zaman diliminde toparlanmaya başlar. Erkek ise sonradan acısı içine oturur. Hele bir de kadından hiç ses çıkmadıysa. Sevgiyle 🌺34 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir görüş, kaleminize sağlık, teşekkür ederim. Ancak, bir kadın olarak görüşünüzü yazmışsınız, mesela şu cümlenize takıldım;
"Erkekler kolay kolay bitti demez hareketleriyle kadına ilişkiyi bitirtir."
Oysa ki, böyle yapan kadınlar da var, bunu da es geçmemek gerekiyor ya da istemeyen taraf tavır ve davranışlarıyla ilişkiyi zorla karşı tarafa bitirttirir diyebiliriz- +1 yıl
@esmer_adam34 Evet aslında aynı şeyi söylüyoruz. Tabiki bunu yapan kadınlarda var. Sadece erkekler olarak düşünmemek gerek 😊
Soran+1 yılTekrardan görüşünüz için teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
ben 3 yılımı verdiğim bir adam tarafından 1 yıldır aldatıldığımı öğrendim. aldattığı kadın daha önce evlenmiş ve ayrılmış, tinder da 1 gecelik birliktelik için tanışmışlar. benimle yaşadığı her şey varken bana evlilikten söz ederken, aynı şeyleri onada yazmış, bunları öğrendiğimde yıkıldım. 4. gün bugün bitireli, ama hala bu durumu kabullenemiyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrılık karşısında her insan farklıdır; ama kendimle ilgili gördüğüm şey, hiçbir temasın beni daha hızlı ilerletmediği. İki ay üst üste her gün sabahtan akşama kadar kesintisiz ağladım. İşte, evde, sokakta, akşam. Ve sonra bir gün uyanıyoruz ve bir kabustan çıkıyormuşuz gibi hissediyoruz.. bu durum beni çok kötü incitti... ama kendime bunun olduğunu söylüyorum kılık değiştirmiş bir nimettir. Şimdi çok az ağlıyorum ve yoluma devam etmeye çalışıyorum :) Cevabım size yardımcı olur mu bilmiyorum fakat bildiğim şey, her insanın farklı olduğu, bazılarının kendi başlarına kendilerini yeniden inşa ettikleri, bazılarının psikiyatristlerden yardım alması gerektiği.. geçmişin gerçekte nasıl olduğunu anlamama çok yardımcı oldu. Ve ablam, arkadaşlarım bana çooo... k yardım etti!.. Sadece beni dinleyerek..
"Adam" her zaman ayağa kalkar. Sadece isteyin ve acınızdan şikayet etmeyin.
Ayağa kalkıp mutluluğa, en azından şifaya doğru ilerlemenizi dilerim; mutluluk asla uzakta değildir ;) :D
34 Yorumla
Soran+1 yılSamimi ve içten cevabın için çok teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Mümkün olduğu kadar çabuk dışarı çıkın, bütün gün kilitli kalmayın; insanları gör, kederinle yalnız kalma ama seni vampirleştirmek için kırılganlığından yararlanacak ya da ayrılık hakkında nutuk atacak zararlı insanlardan uzak dur, amaç zihnini temizlemektir.. sevdiğin insanlarla yakınlaş (aile, arkadaşlar); sevdiğin şeyi yap: oku, pişir; spor yapın, sevmiyorsanız yürüyün: iyi bir antidepresandır; kendinizi şımartın: güzellik bakımı, kendinize zaman ayırma, özen gösterme zamanı; boşluğu doldurmak için ilk gelene acele etmeyin, bunlar genellikle sadece bandaj ilişkileridir, bazen kader bize oyun oynasa bile :D
Ve… zaman işini yapsın
Soran+1 yılZamana bırakalım tamam🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok sever ve güvenir isem;
1-Gün yıkılmış, ağlayarak hıçkırarak kendi kendime gece konuşup perişan olan
2-Ruh gibi, robotik bir insan şeklinde ortada dolanan ve işine odaklanamayıp boş boş dolanan sabit noktaya bakan
Neyse 1 hafta aralıklar ile ağlama atakları vs, ağır hayal kurma hali.
1 ayı atlattıktan sonra toparlanmaya başlayan, uyuşmuş ve yinede hayatına devam etmeye çalışan, işine odaklanmaya başlayıp ufak ufak dışarı çıkıp hava alan, yataktan çıkıp kendisini spora arkadaşlar ile sohbete veren.
2 ayı atlattıktan sonra sırıta sırıta ortada dolaşıp, iyi ki olmamış demeye başlayan, güzelliğim için aynaya bakıp şükredip, giyim kuşam gezmeye ağırlık vermek, maddi kaynaklarıma odaklanmak işime gücüme.
Not: O süreçte kesinlikle yara bandı olarak birini hayatıma dahil edip sebep olmadan bu şekilde ilerlerim. Ama gerçekten gücümü çabuk toparlayan biriyim. Birde önemli nokta başta acını sağlam ve sert yaşamaz isen acısı sonradan çıkıyor. Hastalık dı vs. Başkasını hayatına almak büyük hata olur, onun yerine farkındalıklarına odaklanmak. Ve asla stalk yapıp onun fotoğraflarına bakmam, ona ait birşeyi tutmak sağımda solumda. Numara dahil
23 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir görüş, teşekkür ederim 🙂 görsel ile doğru orantılı 😂
- +1 yıl
Samimiyetimle söylüyorum görsele bakmamıştım hahaha kesinlikle doğru olanı yapmışım demekki.
Soran+1 yılKesinlikle 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmışlıklarla barışır, iyisiyle, kötüsüyle bir anı olarak bir kenara bırakırım. Zaman biz ne yaparsak yapalım geçiyor ve hiçbir şey éskisi gibi kalmıyor. Her acı zaman geçtikçe azalıyor neyseki...
27 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi zamana bırakmak gerekiyor
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılDünden sonra bugün nasılız? Rüyadan uyandın mı 😄
- +1 yıl
Hastayım boğazlarım ağrıyo, rüya bitti bir. dahaki rüyaya da ömrüm varsa seneye artık.😄
Soran+1 yılGeçmiş olsun, havalar dengesiz bugünlerde, dikkat et, sigarayı az iç 😄 Allah uzun ömürler versin
- +1 yıl
Havalar insanlardan daha dengesiz olamaz.😄
Soran+1 yılİnsanlar mı havalara çekmiş, havalar mı insanlara özeniyor 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDuruma alışırım, çabuk alışırım :) dünyanın sonu değil, her insanın hayatımıza girme sebebi ve hayatımızdan gitme sebebi var.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık insanları üzer ve değişim süreci uzun sürebilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUmursamam devam ederim
10 Yorumla
+1 yılBen ayrıldım. Yani on yıllık hayat arkadaşım tarafından terk edildim
Öyle zor geliyor öyle de acı çekiyor insanlar kafayı yemiş gibi intihar edesi geliyor insanın ama bir süre sonra yavaş yavaş içinden çıkmaya başlıyor ve hiç bir şey olmamış gibi. Sanki hayatına giren yok gibi yolunda devam edebilirsiniz
Terkedilmiş biriyseniz ilk bir yıl çok zor bunun için psikologlar ve psikatri tedavisi görmeniz gerekir. Evine geldiğinde o artık Yok.
Bir yere gidersin adı ismi geçtiğinde ciğerlerin yanar cevap veremezsin
Hayat arkadaşım demek ne demek yahu kolay mı?
Canından can gidiyor uğruna onca zaman çalışıp kar kış yağmur demeden onca emek zahmetini çektiğin kişiyi kaybetmek hiç te öyle kolay değil
Gittiğim her yerde millet söyledi seni istemeyeni sende isteme ama söylemesi çok kolay değil mi kardeşim. Yıllarını aynı yatakta sofrada evde birlikte geçen onca yıldan sonra gel dayan katlan
Söylemesi bekarlara kolay geliyor. Boşuna dememişler bekara karı boşamak kolay ama ben alıştım
Elhamdülillah çok şükür anladım ki onu yaratan benide yarattı. Böyle rahatım öyle de mutluyum ki yeni bayan arkadaşımla. Unutmak istiyorsan
Geçmişte ki arkadaşını dert edip hastalanmak istemiyorsanız. Derhal kendinize yeni bir arkadaş bulun. Derhal evlenin. Emin olun ben şu an çok mutluyum. Yeni bayan arkadaşımın tırnağı bile olamadığımı itiraf ediyorum. Onun için hiç kimseyi dert edinmeyin. Olan biten Her şeyi Allah'a bırakın
Allah kapattığı her kapının ardından yeni bir kapı daha açıyor. Ayrılık hiç bir şeyin ve hiç kimsenin sonu değil. Bazılarından ayrıldığınız için değil kurtulduğunu Z için sevinin göbek atın gidin elinize mendil alın halaylar çekin. PARAN ÇOKSA KIZ DA ÇOK DERT ETME. 21. Cİ YÜZYILIN İNSANLARI ÇOĞU AŞK SEVGİ ARAMIYORLAR. SADECE ALTINDA Kİ ARABAYA EVİNE İŞİNE BAKIYORLAR. YENİDEN EVLENECEK PARAN VARSA DERHAL EVLENİN BİR HAFTA İÇİNDE HİÇ BEKLEME YAPMA
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bir şey olmadan buradan konuşmak gerçekten normal ve gerçekçi olmaz. Genelde ayrılık sonrası eğer severek ayrılma durumunda kaldıysa insan hayat ona cehennem oluyor gerçekten. Ayrılık sebebi ne olursa olsun yani sevdiği için sevgisinden ötürü mantıklı düşünemiyor, tek yaptığı şey üzülmek oluyor. O yüzden seven taraf için ayrılık sonrası hayat çok zor geçer. Ama belli bir zaman geçtikten sonra gözleri açılmaya başlar olaylara daha mantıklı yaklaşmaya başladı an üzüntüsü geçer ve hayatına normal şekilde devam eder.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman içinde bir buruk kalır ama hayat herşeye rağmen devam ediyor.
Doğruyu beni bırakan er ya da geç hata yaptığını görecektir.
Bu zamana kadar böyle oldu.
Ayrılmak isteyen kadını 1 hafta önceden fark ederim.
Benden kaçamaz. beklerim o güne kadar.
Olacaklari yüzüne bir bir anlatırım tabi normal olarak beni kendini beğenmişlikle suçlar ama en fazla 1 ay sonra geri döner.
Ama tabi hiç bir şey istediği gibi olamaz.
Hayatın gerçeği.
Kendimi bildim bile söylediğim tek bir cümle var.
Acele verilen kararlar hep ama hep göz yaşı ile biter.10 Yorumla
+1 yılKadınlar duygusal erkekler mantıksal hareket eder. Erkekler ayrılırken özgürlüğün verdiği rehavetle Neyi kaybettiğini anlayana kadar geçen sürede, ilk anın acısını kadın atlatmaya başlamıştır bile.
Kendini seven her insan hayatının merkezine bir başkasını değil kendini koymuşsa zaten akışında devam eder hayatına çok sarsılmaz.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılık sonrası aşık oldum yani ne demek oluyor zaten o yalandı sonradan öğrendim o kadar kötü şey aşık olmama vesile oldu nefreti hissettim o kızın ruhunu gördüm o kıza nefretimi keşfettim kurtulamadığım için falan bir de fenerliydi çocuk onun nefreti bir de yenmişlerdi halay çektiler forma giydi ben trabzonsporluyum bir ilginç bir bilgi öbür çocuk da fenerli hayatımın özeti
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Burada çevrende birlikte mutluluk esas olduğu için önce çevrene konuyu anlatır birlikte ayrılık kararı aldığınızı anlatır. Yeni bir başlangıç yaptığını anlatır yeni hayatında geçmişten ders alarak yeni bir düzene geçip yeni bir hayata başlamak bu hayatta çevrende birlikte mutlu olmak için çaba harcarsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk günler benim için oldukça zor geçiyor.
Yaşanmışlıklar, alışkanlıklar sağdan sağdan vurduğu için manyak olmuşluğum var.
Gururumla ettiğim savaşlar dillere destan 🤦
Birkaç gün yas tutar sonra kendime gelirim.
Çünkü yasını tutmadığım acı tazeliğini yitirmiyor.
Birkaç günün sonunda kendime geldikten sonra en doğru kararlarla yola devam...10 Yorumla
+1 yılAyrılık sonrası bi dönüp kendimle yüzleşirim. Acaba nerde yanlış haptım, hatalarım neydi falan filan böyle bi düşünce sürecine girerim. Toparladıktan sonra hayat devam ediyor deyip yoluma bakarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu süreç bende yıllar alabilir emin olamadım.. Yani bir ayda bu şekilde toparlanamam sanırım
14 Yorumla
Soran+1 yılMümkünse aşık olma 😄
- +1 yıl
Çok geç...
Soran+1 yılO zaman ayrılma 😂
- +1 yıl
Tamam
+1 yılHayat devam ediyor bir şekilde.. Nasıl ettiğini yaşayan bilir.. Anlatmakla olmaz..
10 Yorumlaayrılık sebebine bağlı aslında ama tam teside olabılır böylede olabilir ama ilişkilere göre terslik gösterir fotoğrafı yorumlim eğer erkek ayrıldıysa kız hatayı kendınde arar erkek ayrıldıgı ıcın erkek uzulmez kız üzülür ve sonra erkek pişman olur kızssa onu unutur sevmeyı bırakır benm gorüşümm boyle
10 Yorumla
+1 yılgenelde ben görseleki erkek gibi oluyorum tabi bu karsidaki kisinin sizi kendine baglamasiyla alakali. olurda bir gun gorseldeki kadin olusam muhtemelen severek ayrildigim ve ugruna herseyi goze alip beni kendime olan askimdan alikoyan biri olur.
10 Yorumla
+1 yılGerçeklerin farkına varınca gayet kolay devam ediyorsun. suçun yok ve her şey ortada olunca zor olmuyor. Farklı bir ayrılık sebebi olursa tabiki zor olur.
10 Yorumla
+1 yılİlk aşkımdı ayrıldıktan. Sonra baya ağladım deprasiftim mutlu hissedmiyordum ve kendimi toplamaya karar verdim ben toparlandım sonra eski sevgilim geldi tekrar barışmak istediğini ve lişman olduğunu söyledi ama ben tekrar aynı ruh hallerini yaşamak istemediğim için affedmedim
10 YorumlaHerkese halimden memnunum gibi gözükürüm ama gizli gizli ağlarım 😔
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Eğer seviyorsam o insanı ve ayrildiysam üzülürüm tabiiki ama içi boş bir ilişkiyse hiç umrumda bile olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ben ilk beş gün bi mutlu-bi mutsuz oluyorum. Sonra düzeliyorum. Aynı hedeflerime vs daha sıkı bağlanıp devam ediyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Görseldeki ile gerçeklik pek bağdaşmıyor bu daha çok kişiye göre değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kaldığım yerden devam.
Göbek bağımı kimseyle kesmedim sonuçta.10 Yorumladepresif halde ama genelde kendime ayırdığım vakit artıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aklıma bile gelmiyor.. Öyle yaşadığım bir aşkta olmadı ki doya doya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Erkek her zaman ağlar kadınlar ağlamaz unutur
10 YorumlaBen aynı ben geriye dönmüyorum. Her erkek için yukarıdaki resimler gerçekleşmiyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSokayım böyle görsele anam sevilmişe dönmüştüm ilk ay
10 Yorumla
+1 yılAynılarını yaşıyorum. Şu an bir hafta sonra ile bir ay sonranın arasındayım
10 YorumlaBen böyle değilim, ayrıldığım an bütün anıları duyguları da orada bırakmış olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 ay olacak neredeyse ve ilk hafta en zoruydu. Ondan sonra onsuz da yapabileceğini farkediyorsun. Depresyon azalmaya başlıyor daha az ağlıyorsun.
10 YorumlaYaşanması gereken aşk acısını yaşayıp hayatına devam ediyorsun ve karşına başka biri çıkınca unutuyorsun, geçmişe dönüp baktığında çektiğin acıyı hatırlayıp tebessüm ediyorsun. Aşk acısı acı olduğu kadar güzel de, insan geçmişteki her duyguyu özlüyor.
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yokmuş gibi devam ederim neden kendimi yıpratıyor um ki mal miyim ya zaten biz insnalar kalbimizin kirilcagini bile bile sevgili oluyolar bizim kendi suçumuz kimse kb
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 ay süren ilişkinin acısını 5 aydır çekiyorum.. :')
10 YorumlaMutlu bir şekilde kutluyorsunuz işte önceden ben çok sorunlu gü ler geçiririm sevdiğim kız yüzünden durum buysa sevdiğin kızsa işler biraz zor olabiliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey olmamış gibi relax.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen devam ediyorum. Hiç bu görseldekini yaşamadım.
10 YorumlaDeğişir. Deper veren üzülür, kullanan hayatına bakar.
00 YorumlaBen hala aynıyım ama adamın umrunda değil bence görmüyorum. ama öyle düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılhiç yokmuş olmamış gibi devam et umursama kısacası emin ol ki geri doner benim 5 ilişkim oldu hepsi de boyleydi
10 Yorumla
+1 yılEğerki gerçek bir ilişki ise hem erkek hem de kadın bireyler mutsuz olurlar gerçek bir ilişki değil ise ozaman hiç kimse üzülmez ağlamaz.
10 Yorumla
+1 yıltam tersi aslında kadınlar yedekteki erkeklere yönelir. erkekler de zaten zor buldukları aşkın kaybolup gitmesini düşünür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi varsa İcim acır unutamam ama sevgi yoksa mutlu olup hayata devam ke😅 ve yasadımda ayrıldıktan sonra iyikı bitti diye..
10 Yorumla
+1 yılAyrılık sonrası acı çekilir aşk acısı yaniii
Sonra alişma sürecine girilir
Sonra kabullenilir
Sonra aa ne kadar canım yaaa evresine girilir
Sonra sal git modu evresi açılır
Daha sonra başka ilişkilere yelken açılır…00 YorumlaBöyle bir saçmalık mı var genelleme yapılmamalı erkeklerin çoğunluğundan fazlası o görselle uyuşmuyor bile 2’5 3 yıldır aklımdan saniye bile çıkmayan bir kız var böyle GÖRSELLER CİDDEN SİNİRİMİ BÖZÜYOR
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Düşünecek fırsat vermiyorum kendime 2 gün önce ayrıldım dün Latin dansları kursuna kayıt oldum 😅
00 Yorumla
+1 yılbence ikisi de uzulur erkeği neden duygusuz gösteriyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılben şahsen çok üzülürdüm bilmiyorum ne kadar üzgün kalabilcemi
10 Yorumla- sevsem bile 1 günü unuturum
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi kafamdan siler yeni doğmuş gibi devam ederim
10 Yorumla
+1 yıl1 gün üzülüp hayatıma daha iyi şekilde devam ediyorum
10 YorumlaAyrıldığımda nedense çok fena üzülmem bir iki gün falan neden ayrıldım diye düşünür ardından hayatıma devam ederim değmez biriymiş ki ayrılmışız sonuçta
00 YorumlaUmarım gerçekten böyle olur
30 Yorumla
+1 yılSosyalleşme çalışırım aklıma gelmesin diye ki öylede oluyor sonrası hiç aklıma bile gelmiyor bunun farkına vardığında geri geliyor yalvarıyor
10 Yorumla
+1 yılalakası yok en son bende tam tersi oldu
10 YorumlaHiç Olmamış Gibi Davranırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayat devam ediyor yaniiiii
10 YorumlaYeni bir kızla yehwjsbsgsgw
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılGörseldeki gibi :)
10 Yorumla Hem ağlarım hem gülerim
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu biraz da ayrılık sebebiyle alakalı. Severek mi yoksa ciddi bir nedenle mi ayrılık. Severek ayrıldığında bir parçan hep onunla kalır. Bir süre sonra onsuzluğa alışırsın ancak içindeki sesi onunla konuşurken bulduğun uzaklara dalıp gittiğin anlar olur. Şarkınız çalar ve ilk dinlediğin ya da sana o şarkıyı söyleyişi gelir kulağına. Trafikte arabasına benzeyeni görürsün ve içinde o olsa keşke demeden edemezsin.
Aldatılarak ayrıldıysan eğer durum çok daha farklıdır. Kandırılmış olmanın öfkesi içini ilk zamanlar kemirir sonra o kadar kalitesiz biriyle olmamanın daha iyi olduğunun farkına varırsın ve yaşadıklarınla birlikte onu da geçmişte bırakırsın.
Bitiren tarafsan ve sebebin geçerliyse kendi içinde arkadan bakmadan sadece ilerlersin. Zaten bir ümidin olsa gitmek fikri dahi gelmez aklına. Sebeplerin dönmeni engeller ve sadece onsuz geleceğine odaklanırsın.
Karşılıklı alınmış bir kararsa bu bir süre acı çekersin. Saygılı bir şekilde bitirebildiğiniz için yaşadığın şeyin değerini hayatın boyunca unutmazsın.
Her ne olursa olsun sonsuza kadar sürmeyecektir.
Her şey başlar ve biter.
Teşekkür ederim kaleminize sağlık 🙂
Rica ederim 😇
Yeditepe de ne zaman okudunuz acaba🤔
Harika yorum tebrikler 🍾
hocam ben aldatılarak ayrılanlardanım, 6 gün oldu bugün. ben onu o da beni her yerden engelledi. beni 1 yıldır tinderda 1 gecelik ilişki yaşamak için tanıştığı bir kadınla aldatıyormuş...
Peki ilk gün herşeyi bildiği için gitmek isteyen birine umut verip Güven aşılayıp ona kendini sevdirip yarı yolda bıraktıysan nasıl olur karşı taraf seni herseyinle kabullenmiş ve sen yinede kaçıyorsun böyle olsa nasıl hisseder çok merak ediyorum