Biriyle aşk taksimine başlarken kişiliğe mi bakılır yoksa öğrenilmiş davranışlara mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biriyle aşk taksimine başlarken kişiliğe mi bakılır yoksa öğrenilmiş davranışlara mı?
Merhaba,
Şimdi öncelikle şöyle bir şey söyleyeyim kültür uyumlu olmalı birlikte olacak kişilerin, evlilik yapacak kişilerin öncelikle birbiriyle aynı kültüre sahip olması çok önemli çünkü evlendiğiniz zaman tek bir kişiyle evlilik yapmıyorsunuz aynı zamanda evlendiğiniz kişinin annesi babası ninesi gecesi tüm sülalesi ile evlilik yapıyorsunuz
Bundan dolayı da kesinlikle evlendiğiniz insanın kültür yapısı çok önemlidir kişilik karakter oturması eğitime aynı dili konuşabilmek çok önemlidir daha sonra da yani o gerçeği konuşalım aynı statüde meslek sahibi yan yana geldiği zaman yakışan kişi olması önemlidir.
Aşkın bazı dinamikleri vardır.. Daha doğru ilişki içinde olmanın..
Onlar olmazsa olmazıdır bunun.. Dışardan bakınca "bu insan ilişki içinde" hissi vermeli mesela.. Bu, ezberlenmiş bir durumdur ve böyle de olmalıdır..
Kişilik de buna paralel ilerler zaten.. Kişiliksizler anlayamazlar tabii ki bunu.. Aşk yaşıyor sanarlar.. Sadece sanarlar işte..
Kişilik herşeyden önemlidir bana göre tamam davranışlar da önemli ama kişilik daha ön planda diye düşünüyorum, tâbi herkesin görüşü istediği zevki farklıdır ama benim düşüncem bu şekilde 🙂
Kişilik önemli. Zaten kişiliğin davranışlara yansır.
Cevap
3Cevap
Kişilik tabi ki
kişilik dediğimiz şey davranışa yansır zaten e haliyle bakılcak tabi
Kişinin karakterinde ne varsa davranışlarında o görünür.
Kişilik karekter
Kisilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?