Ulkemizin iyi bir universitesinin dis hekimligi fakültesinden mezunum. Doktorami yaptım. Kendi klinigim var. Cok şükür iyi de kazaniyorum. Hasta yoğunluğumuz falan gayet iyi. Kendime ait arabam, evim, yazligim var. Cesifli alanlara ilgim var.
Spor olarak yuzmeyi cok seviyorum. Kendime bakmayi, bakimli olmayi seviyorum. Kariyer, para, arkadaslik, aile iliskileri bakımından cok şükür iyi olsam da aşkta degilim. Ya ben dikis tutturamiyorum ya da erkeklere boyle kadinlar agir mi geliyor bilmiyorum.
Yani ben hayatim boyunca ders çalıştım. Ilk hedefim kariyer yapmakti. Oyle evleneyim yanimda erkek olsun, yuvam olsun dusuncesinde degildim. Her seyin bir zamani var sonuçta.
Ne zaman ki hayallerimi gerceklestirdim, hayatimi duzene soktum, işimi sağlama aldım yani özel sektor olarak çalışıp piyasa da tutunmakta kolay degil. Bu yuzden saglama almak dedim. Cok şükür bu konuda da pek zorluk yasamadim. Bircok konuda kendimi ispat ettikten, yerimi saglamlastirdiktan sonra artik aile olma, yuva olma, coluk cocuga karışma fikrini dusunmeye basladim.
Gelin olmayi falan son birkac senedir hayal eder oldum. Ama yani benim inanin hic sevgilim de olmadi. Ya boyle bir ihtiyac hissetmedim ya da denk gelmedi. Erkekler sanki uzak benden. Gorustugum kisiler oluyor ama bulusmalarin devami pek gelmiyor. .
Ögretmen, avukat, dis hekimi, muhendis gibi mesleklerden kisilerle görüştüm. Tanidik, akraba vasitasiylada oldu, kendim tanistigimda oldu. Ama olmuyor devami gelmiyor. Kendimi seffaf sekilde anlatiyorum karsi tarafa. Egolu falan da değilim. Ne batıyor, ters geliyor erkeklere anlayamiyorum.
Davranis mi, meslek mi, kazanç olayi mi, tip mi bilmiyorum. Guzellik göreceli ama yani kendimi nasil tanimlasam ortalamayayim diyeyim. Cirkin degilim. Dedigim gibi kendime bakmayi, giyinmeyi falan seviyorum.
Ne ters geliyor da gorusmelerin devami gelmiyor bilmiyorum. Nasip kismet tabi ama bu aralar bunu kafaya takmaya basladim. Yani gelen kadin hastalarim da hocam bu yaz evleniyorum insallah, hocam nisanlandim falan diyorlar. Bunlarin yaslari 24-25. Bu durumu fazla takar hale geldim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer