Bana evlılık teklıfı etmek istiyor. kuyumcu kredı ımkanlarından bahsettı. kendı kredısını kontrol etmeden benden kontrol etmemı ıstedı. Kendı denese cıkmasa tamam yıne ses etmem ama o denemeden benım yapmamı istemesi tuhaf degil mi. kendı kendıme yuzuk alcakmısım gıbı hıssetmem cidden üzcü.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Açıkçası soru başlığını okuduktan sonra detay kısmını okuma ihtiyacı duymadım, sonuçta evlilik yolunda gitseniz de ailelerin tanışması kültür açısından uyumlu olup olmadığınızı sorgulamanız gerekir, bundan sonra da evlilik yolunda ilerleyeceksiniz bazı şeylerin zamanında yapılması gerekir üstelik Kredi çekmek ve faizli bir işlem yapmak kesinlikle doğru bir yaklaşım değildir.
Madem sevgiliniz olan kişi sizi seviyor size değer veriyor düzgün bir iş bulur evlilik yolunda ilerlersiniz size takacağı yüzüğü de kendisi alabilir bence, ancak böyle bir durum söz konusu değil gizli saklı flört içindesinizle de sevgili olmuşsunuz böyle bir şey yapmak zorunda da değilsiniz böyle bir şey yapmanız hiçbir şekilde doğru bir şey de değil.
İki gün sonra diyelim ki anlaşamadınız diyelim ki bazı sıkıntılar yaşamaya başladı o zaman çektiğiniz kredinin borcunu da siz ödeyeceksiniz yani böyle şeyler için bir defa kredi çekmek, ya da böyle şeylerin iki kişi arasında meydana çıkması münakaşa edilmesi ve münakaşa şeklinde konuşulması doğru bir şey değil.
Bu durumu sevgilinizle uygun bir dille konuşun eğer baktınız size zarar verdiğini düşünüyorsunuz ilişkinizi tekrardan bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Saçmalığın danişkası. Seven kişi öncelikle sevgiliyseniz ve iş ciddiye gitmişse o süreçte ilerdeki maddi sıkıntıları düşünüp birikim yapmaya başlaması gerek. Hadi onu da geçtim dediğine gelelim. Bir erkek bir kızdan borç istediğini de duydum doğal birşeydir lakin sana evlenme teklifi yapıcam yüzük alıcam sen kredi Çek al bana ver ben teklifi yapayım sana vereyim. Çok ama çok saçma. Bence sen o kişiyi iyice tart ölç biç. Öyle adamdan adam olmaz. Ben daha sevgilim yokken 14 yaşından beri sırf bu nedenden birikim yapıyorum. Bizim üslubumuz da daha kıza hesap ödetmek olmaz düşüncesi yatarken evlenme teklifi yapıcam yüzünü sen al ne demek. Olmadı yeri de sen seç , orada ki maddi sorunları da sen karşıla. Kısaca yüzüğü al kendine uygun yer seç süslemeyi sen yap , kuracağın o narin güzel cümleleri de önceden hallet kendine evlenme teklif yap. Cidden öyle saçma şey olamaz. Öyle erkek varsa ya o yüzüğü satar parana konar. ya da sen afedersin o aptallığı yaparsan gün gelir neler neler ister. Sevgi ve saygılarımla 🙏
10 Yorumla
+1 yılAyıp cidden. İmkanı yoksa yüzük almaya, yüzüksüz romantik bir ortamda başka bi hediye ile evlenme telif etseydi daha onurlu bir hareket olurdu. Maddi problemler illaki geçer ama karakteri de tuhafmış. Sen de seviyorsan zaten kabul ederdin yüzük olmasa bile. 3'e 5'e bakmazdın.
00 Yorumla
+1 yılNerden buldun bu eziği, kredi faiz oranlarından haberin var mı ayrıca onu geçtim cebinde yüzük parası olmayan bir ezik ile ne diye zamanını harcıyorsun oldu olacak düğün masraflarını sen üstlen böyle şey mi olur adam zaten seni bariz kullanıyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bana da anormal geldi açıkçası. Hiçbir normal tarafı yok ve bu yüzüğe yüklenen anlamı da anlamıyorum yani gerekirse sahte yüzük takarsınız ama ben sevdiğim insana sadığım mesajını verebilirsiniz. Sadakatinizi bu şekilde de gösterirsiniz. Önemli olan gönüllerin bir olması değil mi? Bu kadar maddiyat üzerine kurulu bir ilişkiden hayır gelmez zaten. Bir de anladığım kadarıyla size her şeyi aldırtmaya çalışan bir tip olacak gibi geliyor bana kendisi yani dolandırıcılık sezdim. Her şeyin gönlünüzce olması dilelğiyle...
20 Yorumla
u +1 yılGibisi fazla. Öyle bir imkan yok de.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır normal değil
00 Yorumla
+1 yılDüğünü de sana yaptırabilir dikkat et))
Kalıplaşmış geleneklere bu kadar bağlı kalmaya ne gerek var madem alamıyor bir çiçek alsın romantik bir yemeğe çıkarsın teklifini etsin , illa yüzük gerekiyorsa o zaten sözde takılır uygun birşeyler ayarlasın artik o zamana gelinceye kadar.
Ama cimri olduğu için bunu yapıyorsa çok çekeceğin var benden demesi
34 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😂 ilk cümle güldürdü beni, ama haklısın adam çok akıllı, uyanık 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
Ama şuda var yüzüğe kredi çekecek durumda bir insan niye evliliğe kalkışıyor.. Kesinlikle burjuvaist sanmayın ama belli bir realite var bu ülkede..
- +1 yıl
@Augustus_Octavianus sevdiği için yapacak değer bence.. bugün iPhone'nun son modelini bile alabilen lise çocukları varsa , sevdiği kadına kendi bütçesini zora sokmayacak kadar bir borca girip uygun fiyat değere sahip yüzüğü alıp evlilik teklifi etmesini de çok görmeyelim hani.. evlilik kutsal bir kurum ben seviyorum aile olmayı , sevgiler yuvasız kalmamalı 😃
Yüzük şart mı ki dersen, söz için bu işin nişanı/izi e bekliyor insan o yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. asla paragöz bir insan değilim, ama yüzük için sana kredi çektiren bir insanla evlilik yürür mü acaba? yüzük o kadar basit kısmı ki, düğün falan yapmadınız diyelim ev kirası , beyaz eşya , mobilya masrafları var acaba bunun için de kredi mi çektirir sana diye düşünüyor insan. tamam her sorumlulugu erkek almasın okey ama yüzük için de sevgilinin kredi cekmesini beklemek sanki evlilik boyunca sorumlulukları sana atacak gibi. ha maddi durumu yüzük alacak kadar bile yoksa beklesin , zaten dediğim gibi yüzük masrafı devede tırnak gibi evlilik masraflarına bakılırsa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana alacağı yüzüğün kredisini sen mi çekecekmişsin?
Saf olma canımın içi, adam bariz kullanıyor seni. Sana hediye almak isteyen adam çalışır, parasını kazanır, hediyesini alır ya da borç ister yine hediyesini alır ama tabii ki borç istemeyi alışkanlık haline getiren, borcunu ödemeyen birisi olmasın hayatında.
Kimse için asla kredi çekme, kimse için böyle bir riske girme ve derhal ayrıl bu adamdan.
Hemen yol ver, sana kredi çektirmeyi, senin üstüne borç yığmayı ve bunun sonucunda da keyfini sürmeyi amaçlıyor.00 Yorumla
+1 yılyani.. bu durum gerçekten üzücü size bunu zorunda bırakması..
ancak hani bir plan dahilinde hareket ederseniz o konu da kredi çekilir birisi kredi öder birisi ev geçindirir bu normal bence günümüzde herkes bu minvalde davranıyor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersin de adam harbi öküz. Şimdiden yüzüğü sana aldirtan adam ilerleyince de evin tüm yükün senin omuzlarına atar. Erkeklerin geneli ne yazık ki böyle cepte olduğunu kendisine değer verdiğini hissdince istedikleri gibi davranabileceklerini sanıyorlar
14 Yorumla- +1 yıl
Seni gidi erkek düşmanı seni, ya da erkeklerden yana yüzü gülememiş cancazım, her erkek aynı değil unutma ki düğün sonrası takıları paraları alıp tüymüş çok kadınlar var, öyle sinsi simsarlara düşmemek lazım erkek olduğum halde öyle simsarlara karşıyım, cinsiyeti ne olursa olsun şeytan zihniyetli insanların canları cehenneme, sen harbi birine denk geldiğinde anlarsın.
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
@HeLLNighT her turlu pisligi gelince bir numarasiniz para da kazanin ilgilendirmez kimseyi bi erkekliginiz yok
- +1 yıl
Bari paraniz olsun
Yaaaa saçmalama yüzüğü çok pahalı almasın normal bir şey alsın ama senden kredi çekmesin. Çoook saçma geldi. Parasız biriyle sen nasıl yapacaksın. Bunun daha ev eşyaları var hepsini sen mi üstleneceksin. Ona ondan soğuduğunu belli et o ya oara ayarlamaya çalışsın ya da bir iş yapsın. Adamsa ek işe bile gider.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı. Ben böyle birisi ile olan birlikteliğimi tekrar gözden geçirirdim. Ne malûm krediyi sana çektirip , kredi parasini yüzük alacağım ayağına senden aldıktan sonra ortadan kaybolmayacağı. Hem evlilik teklifi süpriz gerektiren bir durumdur. Bu durumu seninle paylaşmasını geçtim. Kredisini sana çektirmek nedir? Tamam maddi durumu el vermiyor olabilir ama sana gelene kadar hiç mi ailesinden birinden ve akrabalarindan kredi cekmesini isteyemedi? Bunları iyi düşün derim
15 Yorumla- +1 yıl
Ya toplasan 300 usd etmeyecek bir yüzüğü düzenbaz bir şekilde içten planlarla kredi çektirip o parada gözü olan erkeğe ben ne diyeyim Şahsen komiğime gitti tanıdığım insanlar bu tarz küçük Planlar yapmakla ancak gine söylüyoruz eğer ki yüzüğü alip onunla bir çıkar ilişkisi kuran erkekde bu hayatı boşuna yaşıyordur 😋😛🤩😉😅
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Benim bildiğim yüzüğü erkek alır.
Seni maddi manevi sömürmeye çalıyor kullanıyor gibi sanki
Bu erkekten bir cacık olmaz.
Kendi, kendine yüzük alacaksan hiç alıp boş yere borca girip kendini sıkıntıya hiç sokma bence.
Bir yüzük için kredi kullanma kuyumcu ve banka faiz koyar üstüne o yüzük ederinden çok fazlaya gelir sana00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her türlü eşyanın ortak alınmasını desteklerim, ancak bu biraz itici davranış. Bazı şeyler ufak görünür ama kalp çok kırar. Özellikle çok altın istenmesi veya bir çok faaliyetin erkeklere yüklenilmesini de desteklemem. Evlilik sonrası boşanma, bütün çabaları kaybettiriyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. 3-4bin lira için neden kredi çekmek istiyor ki?
Veya yüzük alacak 3-4 bini olmayan biri nasıl evlenmeye cesaret ediyor?
Biz annemle yengeme baget yüzük alacağız doğum gününde, baktık 3-4bin bir şey. Hani pahalı bi şey olsa anlarım da yani ne bileyim.
Evlenmek maalesef biraz birikim istiyor. Bu birikimi olmayan kimse bu şartlar altında zor evlenir.00 YorumlaNormal değil başvuru yapma. yardımcıda olma seven bir yerden bulur bir şekilde öder ki bundan senin haberin bile olmaması gerekiyor ama bu iş etinden sütünden faydalanmaya gidecek gibi görünüyor sen zor durumda kalacaksın. Ilişkinizi gözden geçirmenin zamanı gelmiş.
00 YorumlaEvet tek taş alıyor ama senin paranla alması çok tuhaf. belkide sana tektaş alicak ama sonra iyi gitmeyip ayrılacak. kredinle başbaşa kalabilirsin. bi de bence tektaş alma gibi bir düşüncesi olsaydı sana sürpriz yapardı niye seninle birlikte soruyor ki? Haa tamam diyelim ki sordu niye kendi hesabına bakmadan sana kredi çektiriyor ki. benden sana tavsiye elini bu işten çek. o yoluna sen yoluna bence.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Sana yüzük almayı düşünüyor belli ama kendi parasıyla almaya çalıştığını zannetmiyorum kendisi değil de parayı sana harcatmak istiyor galiba hatta seni sevdiğinden bile ben şüphe etmeye başladım mal müll varlığınız varsa belki ondan size yanaşmaya çalışıyor olabilir ama bu yaptığı hareket etik değil sana hediye alacaksa fiyatını senin bilmemen lâzım parasını miktarını bilirsen ben vereyim sen bana geri ödersin şeklinde oluyor ama yaptığı hareket etik değil
00 Yorumla
+1 yılBildiğin sen alıyorsun yüzüğü kendine kusura bakma ama sevgilinde tam bir öküz oldu olacak geç aynanın karşına çıkar yüzüğü kendi kendine evlenme teklifi et bence yol yakınken ilişkini gözden geçir kimin ne olduğunu bilmiyoruz belki yıllarıdır tanıyorsun dur ama gerçek kendini göster miyor olabilir şimdi sen yüzüğü aldın diyelim yarın öbür gün evi eşyayı sen al diyecek bence bu konuda yüz verme iyice tanımadan da evlenme kararı alma
30 YorumlaAklına girmek istemem ama dikkat etmeni istediğim için söylüyorum. Exim tarafından fena şekilde dolandırıldım hala da sonuçlarını çekiyorum. Kaç sene tanırsan tanı güvenme derim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlilik teklifi yapıcaksa bu süpriz olur daha teklif etmeden ediceğini söylemek kadar saçmalık yok yüzüğü sana aldırması da cabası tam bir öküz kusura bakma senin paranı kullanmak istiyor izin verme sakın parası yoksa çiçek alıp evlenme teklifi etsin iş o raddeye gelirse yüzüğünüzü söz keserken takarsınız o zamana bi şekilde alınır
10 Yorumla
+1 yılOndan eş meş olmaz. Boş ver onu.. Evlendikten sonra, kim bilir sana ne kadar borç takacak. Bana göre, çok Utanmaz bir adammış. Durumun yoksa, evlenme ya! Kadının parasıyla yüzük alıp evlenme teklifi etmekte nedir? Çok ayıp..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaç para ulan bir yüzük ablamın nişanlısı baget yüzük almak için mesela bir aylık maaşıyla aldı diye biliyorum 10 milyar küsür yüzüğü beraber seçtiler içine yazı yazdırdıkları için adam bir haftaya hazır olur falan demiş ablamla bunları biliyordu sadece ne zaman alamaya gideceğini bilmiyordu yüzüğü alınca da mütevazi bir yerde evlenme teklifini yaptı eniştemin annesine de 5 milyar demişler hkhsakdfhsjuhfkj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa dolandırcak ya da birşekilde ayrılık olursa yüzüğün tamamını ödemiş olmaktansa artık ödemeyeceği kısım kâr kalıcak belkide ödediklerini de senden icra yoluyla istiycek bilemezsin bunlar hepsi ihtimal , tek taşını kendin alıp tek başına kendin yapıcaksan hiç girme bu işlere hatta ayrıl daha mantıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHahaha ben bu hikayeyi gördüm. Kredi çektirdi kıza işini kurdu sonra borçlarını ödemesi için gönderdiği paraları da icraya verdi *2 kazanç yaptı adam 🤣 uzak dur ondan yoksa çok üzülürsün... Evlenme teklifi edeceğim kredi çek nedir ya 🤣 bir yüzük bile almayı beceremeyen kişiyle nasıl ev yuva kuracaksınız siz?
00 Yorumla
+1 yılNereden buldun bu adamı çok mu aradın yol ver gitsin sakın yüzük için kredi mi çekilir amaç evlilik teklifi ise bence 10 ya da 15 en fazla iş görür bunun içinde kredi çekilmez diye düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılBence tam anlamıyla saçmalık bu iş yüzükle başlar söz Nisan evlilik eşyalar vs vs yolu var. Hiç mi eşi dostu ailesi yok para isteyeceği ya da ona güvenip para alacağı kimse yok? evlilik teklifi habersiz supriz olanı makbuldür boş ver Bence yol yakınken uzaklaş.
20 Yorumla
+1 yılHiç normal değil. Sana değer veriyorsa bir şekilde kendi imkanları ile alır yüzüğünü. Düşük segment olsa dahi kendisi almalı bu nedir ya saçmalık.
Sen kendin almak istesen zaten alırsın ona ihtiyacın yok o zaman 😄00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kabul etme zaten. Masum bi istek degil bu. Buu kabul edersen yarin evleince, hatta evlenene kadar herseyi sana yikmaya alisir. Yuzukte alamiyosa evlemesin o zaman. Gorunduguden daha buyuk bi sorun bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevince mantıklı düşünemiyor. Farkındayım teşekkür ederim
+1 yılkendisine selam söyle de ki; el şeyiyle gerdeğe girilmez. pırlanta alamıyor tamam alyans alsın. yk mu anası babası işi gücü anlamadım.
dikkat et diyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım… 😅 bana da tuhaf geldi.. ayrıca yüzük alamıyorsa diğer adımlarda ne yapacaksınız? Diğer adımlar daha da külfetli…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir adamla evlenmem ben dolandırıcı mıdır nedir , bugün evlilik teklifi için kredi isteyen yarın iş yapacağım kredi çek der
20 Yorumla Belki kendisine kredi cikmicagni biliyo ondan sana cektiricek ama kendi odicektir. Diger tarafdan düşünürsek nezamandir birliktesn güvenilir birimi gercekten ciddimi ya da arada ciddi Nisan soz olmadan boyle biseye kalksma seni s. lak yerine koymasna izin verme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbırak bu işleri yaa daha evlilik için yüzük bile alamayan bir g. vat düğünü nişanı nasıl karşılar bu adam seni dolandırıp takılarla kacacak sakın fırsat verme sonra nişan günü dağmat ararsın
00 Yorumla
+1 yılYerinde olsam o sevgiliden ayrılır yüzüğü de kendim alır tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım girmesinler havaya isimli şarkıyla stori atarım
00 Yorumla
+1 yılBende öyle hissederdim 🫢
Cok sacma.. bütcesine göre bir yüzük alsin..
Kredi cekicek hatta sana cektiricekse.. bu cok sacma hic yapmasin daha iyi 🤦🏻♀️00 Yorumla
+1 yılNur topu gibi bir trol sevgilin var. Evlenirsen muhtemelen trol bir çocuğunuz olacak :D Böyle bir şey ilk defa duyuyorum gerçekten :D ve ciddi ciddi bunu söylüyorsa daha da komik :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu devirde her şey normal ya, iki insan evlenmek istiyorsa birinin durumu yoksa bu hoş karşılanmalı, sonuçta yüzük sende kalacak, hiçbir problem olmaz üzme çocuğu bunun için derim ben, yine de tercih senin
02 Yorumla
Soran+1 yılAcil almasına gerek yok kı evlılık meraklısı bırı degılım. 6-7 ay bırıktırsın oldugu kadar alsın. Tek tasımı da ben almayım yanı. Zaten bana almıs olsa ayrılsak ona verırım kımsenın malında gozum yok.
Cevap sahibi+1 yılO da doğru, evlilik çocuk oyuncağı değil, iyi tart karşındakini benden sana nasihat olsun
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Bence de çok kötü direk sana yüklemek istemiş ben olsam yüzüne açık açık derdim evlenme teklifi için yüzüğü bile bana ödetenle işim olmazdı açıkcası
10 YorumlaGelinliği de sana aldırabilir ama akıllıca ayrılırsan krediyi ödemek zorunda kalmam demiş :) toprak dan girilecek evlilikler başladı...
10 Yorumla
+1 yılŞaka gibi, böyle kanka ile evlenmeyin asla. Mesele yüzük değil sade bir şey de alabilir di, ki bunu sana niye söylüyor ki yüzük alacağını.
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne garip ya bacım koşarak uzaklaş o erkekten
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çok güldüm çok iyi ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKredi çekerek hiç bir şey yapılmaz. Hele de evlilik masrafları... sakin buna müsaade etme. Bu kişiyle evlenilmez. Bu talep bunu ispatlıyor
10 Yorumla Sana evlilik teklifi yapmak için senden kredi cekmeni istiyosa ona adam denmez, yol yakınken vazgecmelisin.
41 Yorumla- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
Saçmalama kendi prasi yoksa yuzukte olmasin oyle sey mi olur kredi cek tuzuk alayim falan sana 10bin cektirir gider 1000 tl yuzuk alir
00 YorumlaHayatımda yapacağım en güzel sürprizi bu şekilde bozmak istemezdim. Bence de bu adam dolandırıcı olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin akilliymiş, uyanık herif 😄 yüzüğe bile parası olmayan, evlenmeye nasıl parası olacak dimi. Sahte yüzük alsın madem parası yetmiyorsa 😄
00 Yorumla
+1 yılTrol soru değilse böyle hisset zaten saçma sakın alma ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke trol olsa...
- +1 yıl
Ozamn ayrıl borca girip ayrılacaksın yoksa
Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Böyle sevgili olmaz olsun!!
Mantıklı düşün...
Bu adam evde bakmaz ileride.
Sana git çalış der.
Bence yol yakınken bırak bu çocuğu00 Yorumlaevet tuhaf cekme sakın ısteyen erken gıdıp kendı alır sonucta bellı bı yasa gelmıs ıllakı bırıkımı vardır :)
00 Yorumla
+1 yılKıyamam “ tektaşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım” dedirtmek istedi sana herhalde. Ne kadar düşünceli.
00 YorumlaAhahahah, oha djfjdn. Siz nası erkeklerle takılıyosunuz. Evlenme ayağına s.. kecek seni. Bu kadar embesşl olmayın kızlar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendi çeksin niye sana çektiriyor krediyi.. Ben birine evlenme teklif edeceksem niye kıza kredi çektireyim. canım adam yaa.. 🤦♂️😔
00 Yorumla
+1 yılBu yüzük işlerini neden bu kadar büyütüyor bu çiftler cidden anlamıyorum ya, çok mu önemli
10 Yorumla
+1 yılCekme evli olmadigin biri icin nie bole abuk subuk seyler yaparsnzi
10 Yorumla
+1 yılve sen bu kişiyle hala sevgilimisin kendine saygın olsun ayrıl ya şundan komedi gibi
10 YorumlaO insandan kaç arkana da bakma zararın neresinden dönersen kardır demişler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ya şöyle insanlara sevgilim demeyin, kör olmak var birde bu durum var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöylr saçma ilişkilerde ısrarcı olan insanları anlayamıyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbencede, üzücü olması bırak trajik ve yazık. kendi kendine yüzük alman ne demek? dışarda ben sevgilime bu yüzüğü aldım diye havada atacak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sen ona hala sevgilim mi diyorsun kusura bakma bu tipler yüzünden güzelim adamlara yüz vermiyorsunuz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılİşte ayrılık olursa yüzüğü ver demek zorunda kalmıycaktır. 😉
00 Yorumla - Devamını Gör (176)
Devamını Gör(221)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim bana yüzük almak için kredi çekmemi istedi. Bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler