Nişanlımın ailesi nişanlımı manipüle ederek ve nişanlımın benden soğumasını sağlayarak nişanımı bozdurdu eski nişanlım asla yazmasa da benim yazmamı sağlayacak durumlar yapıyor yazmalımıyım sizce düzelir mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O yazmadan bir şey yazma kararsız insanlardan uzak dur madem aile reddedicek neden nisanlaniyorsunhz
Başta karşı çıkmıştı seviyorum diye sonra nişanlılık sorumlulukları ağır gelince sinirini benden çıkarıyordu senin yüzünden bunlara katlanıyorum diye sonra ailesine anlatıyormuş çevresine felan en son ki kavgamız da görümcem ben istemiyorum devam etmesini dedi sonra o da ablam böyle istiyor diyerek bitirdik
Kadın ağzı ile hareket eden erkekden uzak dur
İşte sonrasında kendi yazmadı da hani anlıyorum süründüğünü yazdırmaya çalışıyor hepimiz öyle yorumladık neden böyle bir şey yaptı sence o kadar kararlı bir insan
Kararlı olsaydı başkasının ağzı ile iş yapmazdi yazma ona kendini küçültürsün sen yoluna bak
Hemen hemen aynı konudan nişan attım yapma sakın bir erkek seni ailesine karşı savunmıyorsa olmuyor maalesef hep ezilirsin bitmiş bişeyin peşinde koşma
Nasıl oldu sizin ki
Kimseye kötü bişey yapmadım ailesine karşı hep saygılı biriydim küçük şeyleri sorun ederek sanki büyük hata yapmışım gibi suçladılar beni dayandım sevdiğim için sonra nişanlımıda bana karşı doldurdular oda beni ailesine karşı savunmak yerine onların lafına bakarak üzdü
Peki sonra geri döndü mü sana benim eski nişanlım yazmıyor bile yazdırmaya çalışıyor o derece bir egoist yani ne diyim
Aslında bana böyle davranırken onu çok sevdiğimi biliyodu ayrılacağımı hiç düşünmedi yani çok şaşırdı bide düğünümüze 1 hafta kalmıştı sanki garanti gibi görüyordu benden böyle bi tepki görünce aşırı derecede şaşırdı ve pişmanda oldu her şey aileler yüzünden oldu demeye başladı aslında geri döndü ama fayda etmeyeceğinin farkındaydı zaten sonrasında iletişimi kestim her yerden engelledim açık kapı bırakma üzülürsün o süreç çok zor biliyorum insan geri dönsün istiyo sanki özür dilese her şey geçecek gibi ama geçmiyo seni ailesine karşı savunamayan bir adam hep böyle devam edecektir dönüşü yok ileride çok çekersin
Çok üzüldüm ya şimdi nasılsın peki
Çok zor bi süreç kolay değil evlilik gibi bi yoldan dönüyosun ama geçmeyecek bişey de değil zaman zaman iyi hissediyorum bazen tam tersi çok üzülüyorum ama kaybettiğim hiç bişey yok içim rahat sabır gerektiriyor bu süreç biraz elbet geçecek sen nasılsın peki
Bende senin gibiyim aynı şeyleri hissediyorum bazen kendimi suçluyorum bazen Allaha havale ediyorum karmaşık bir döngü
Hiç kendini suçlama sonuçta sen bişeyleri bahane etmedin aile olunca işin içinde olmuyor gerçekten aile istemeyince bi şekilde bozuyorlar seni ailesine karşı savunamayan biriyle olmaz Oluru yok o ihtimali silmelisin
Nişan çok gerekli bir aktivite değil. Manipülasyon yapan bir ailede yetişen erkekte manipülasyon yapacaktır. Nişanlısız kalman en doğrusu
Ailesinden değerli olsan sana güveniyor olsa zaten en başta bitmezdi. boş ver önüne bak.
Son zamanları sık sık aynı soruları görüyorum
Çok yaşayan var demek ki aynı durumları
Daha dün mü ne gördüm bunun aynısını. Bir iki cümle fark oluyor gerisi aynı.
Ben hiç rast gelmedim gelseydim yorumumu esirgemezdim neden bu tipler ve vakalar çoğaldı böyle ya 😐 tek ben yaşıyor sanıyordum bu durumu
🤷
Bence tekrar denemelisin
Yazmayın ona senyorr majesteleri
Yazma, anacı olan o terk edilen sensin.
Yazma. Ne gerek var.
sana gurban olsun