Bazıları vardır ki lafa gelince romantizmin sirkesiz turşusunu kurarken iş icraat olunca turşudaki hıyardan farkları kalmıyor böyle pörsümüş hıyar ama normal değil.:))

Bazıları vardır ki lafa gelince romantizmin sirkesiz turşusunu kurarken iş icraat olunca turşudaki hıyardan farkları kalmıyor böyle pörsümüş hıyar ama normal değil.:))
Kendini arı sanıyorsa ondan bir cacık olmaz. Vız vız her çiçeğe konayım derdinde olur sadece, ciddiyet sıfır, karakter sıfır.
https://www.youtube.com/embed/Y_2UZ9I2FqMBazı kadınlar özellikle evli kadınlar bu cacıklara göz yumar hep. Eşlerine güvendikleri için değil, onlar tarafından aldatıldıklarında ayrılığı göze alamadıkları, konfor alanlarını bozmak istemedikleri için 'Benim kocam öyle şeyler yapmaz' diyorlar. Bu rahatlığı gören sadakatsiz koca da fırsattan istifade bol bol aldatıyor. Sonrasında bu yanına kar kalıyor. Çünkü bu defada eşi 'Vay o. pu benim kocamı baştan çıkardı' yalanına tutunuyor.
Erkekler baştan çıkarılan zavallılar değildir hanımlar, niyeti olan erkek sizi aldatacağı kadını baştan çıkarır.
Aynı şekilde kendini kraliçe arı sanan kadinlardan da bir cacık olmaz... Ama bu hayatta midesizler var olduğu sürece bu cacikları görmeye hep maruz kalacaz
Döktürmüşsün☺️ sanki bir şeye çok kızmış gibi geldi enerjin neden bilmiyorum ama canın sıkkın sanki iyi misin?
Hayır enerjim çok iyi bende öyle😃 belki konudan ötürü gülücüklü emojiler kullanmadım diye öyle hissettin 😇
Olabilir, emojisizlikten diyosun yani keyifsizlikten olmasında ☺️
Keyfim meyfim on numara 😄 teşekkür ederim sorduğun için 😌
Rica ederim ne demek zöhre :)
🙂
Hani şu spor yaparken vs. çektikleri resimleri vücutlarını sergilercesine instagram gibi platformlarda paylaşanlar var ya, onlardan bi cacık olmaz diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Kendilerini pazarlıyorlar hissi uyadırıyo bende. İşte bunların hiç bir özelliğinin özelliği kalmıyo gözümde.
Bazı şeyler uğruna şekilden şekile giren, rezilleşip ayaklar altında ezilenler, perdesi olmayan, rahat ve gepgeniş bir nefsi olan, yaptıklarını söyleyemeyen, söylediklerini yapayan, arkasından her türlü hakareti edip yüzüne karşı dost gibi duran..
Ve daha nicesi..
Cevap
2Cevap
Egolu davranıyorsa
Herşeyi ben bilirim edasında olan tiplerden bir cacık olmaz. Spor salonunda ayna pozuyla "bakın benim baklavam var" diyenlerden de bi cacık olmaz ya da "ben bir coni bravoyum" diyen tipler.
Kadınlar kaslı erkek sever ama bunu aynada sergileyip paylaşanı sevmez diyebilir miyiz
Ben sevmiyorum fit olsa kafi. Ayrıca bunu yapanların niye yaptığını biliyoruz
Niye yapıyorlar ben bilmiyorum
Bencil, egoist, küçük dağları ben yarattım modunda olan insanlardan bir hıyar olmaz. Cacığı sulandırıyorlar neyseki cacık pek sevmiyorum
Detaydaki cümle efso 😂👍🏻 Onun dışında sabit fikirli olması. "Ben buyum" diyen insan.
Sabit fikirli insanlardan daha beterini biliyorum fikirsizler :))
shashhshashhs tespitler efsane 🤣🤣 Çok doğru
Sadece kendini düşünen ve karşıdakini yok sayan kişiler.
Bir konuda Uyarıldığı halde ısrarla aynı şeyi yapan tam bir hıyardır meselaa =)
Egolu hareketleri, bencilce tavır ve düşünceleri, çoğu konudaki ben bilirim dik başlılığı, nezaketsizliği, empatiden yoksun oluşu, küçük dağları ben yarattım yürüşleri vs vs.
hıyar istiyorum
Cacık içindir umarım :))
Sen bi yazsana bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?