Arkadaşlar telefonunuza sevgilinizi isim olarak ne kaydettiniz? Sevgiliyi telefona kaydetmenin en eğlenceli yolu nedir? Ya da hangi isimle kaydetmek isterdiniz? Duygusal komik olabilir :)
Sevgili isimleri önerileri verir misiniz? Sevgili telefona nasıl kaydedilir?
Cevabın nedir?
Sevgili İsimleri
Bal peteğim diye kaydettim ben kız arkadaşımı telefonuma. Kendisi organik bal gibi değerli, eşsiz ve hayranlık uyandırıcı birisi çünkü. O beni aradığında, telefonda çıkan "bal peteğim" yazısını gördükçe içim huzurla doluyor, gülümsüyorum. Ona başkaları gibi özentilikle güzel hitaplarda bulunmuyorum içimden geldiği için öyle hitap ediyorum, telefonuma o demeden bal peteğim olarak kaydettim çünkü. İkili ilişkilerin uzun soluklu olması için zaten aşk, heyecan, aşırı sevgi şart.
Sevgili Telefona Nasıl Kaydedilir
-Canımın içi
-Bal peteğim
-Aşkım
-Hatun
-Sevgilim
-Gülüm
-Hayatım
-Hayatımın Anlamı
-Dünyam
-Yıldızım
-Biricik Sevgilim
Sevgili İsimleri Yazma
-Papatyam
-Gün Işığım
-Sevdam
-Eşim
-Değerlim
-Canımın İçi
-Sevdam
-Gözümün Nuru

Sevgiliyi Rehbere Ne Diye Kaydedilir sorusuna en iyi önerilerim bunlar. :)60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılcicişkom
aşkim
karadenizlim
birtaneciğim
deniz gözlümmmmmmmm
:tabancamın mermisi (bu kızla baya uzun bir ilişkimiz oldu :D :D)30 Yorumla
+1 yıl'Prensesim yazıyor,
listenin en üstünde yer alıyor, kalbimin en üstünde olduğu gibi301 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş :)
+1 yılCanımın içi, diye kaydederdim ben ve 8 aydır kaydetmeyi bekliyorum henüz öyle bir insan olmadı. Eğer o kişiyle olursa canımın içi diye kaydedeceğim. Aslında canımın içi dediğim birinden ayrılırsam da çok kötü hissederdim belki sadece eşimi öyle kaydederim. Klasik de olsa çok etkileyici bir hitap şekli olduğunu düşünüyorum, şöyle kalpli emojilerle, büyük harflerle canımın içi diye kaydetmeyi bekliyorum doğru insanı.
30 Yorumla
beni sevmeyen bir sevdigim var beni sevmek bir yana anlamıyor bile numarasını bilsem odun diye kaydederdim hos arkadaslar arasında ondan söz ederken odun diyorum anlıyorlar :)) ama ben odunumu cok özledim o olmazsa ben nasıl ısınırım kışa kadar gelir mi görür müyüm :)
11 Yorumla
Soran+1 yıldaha kısa var canım acele etme :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
258
Cevap
282Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk etapta ismiyle kaydederim. Zaman ilerledikçe ve ilişkimiz güzel bir boyut kazandıkça “Aşk” diye kaydederim. :) Sevgili olur olmaz “Çiçeğim, böceğim, ömrüm” diye rehbere kaydedilmesi bana çok çocukça geliyor.
20 Yorumla Selamlarrr :)
Herkes telefon rehberinde sevdiklerini farklı şekillerde kaydeder bazıları direkt isimle, bazıları ise onlara özel takma adlarla. Sevgiliniz için telefonunuza kaydedeceğiniz isim, ilişkinizin neşeli ve şahsi yönünü yansıtabilir.
Sevgiliyi Telefona Kaybetme İsimleri Örnekleri Neler?
Telefon rehberinizde sevgilinizi kaydederken kullanabileceğiniz isim, ilişkinizin özünü yansıtan küçük ama etkili bir ayrıntı olabilir. Bu isim, sadece onu aradığınızda değil, mesaj geldiğinde veya sizi aradığında gördüğünüzde de iç dünyanızda tatlı bir tebessüm yaratır. Belki gizemli, belki neşeli, belki de derin anlamlar taşıyan bu isimler, ilişkinizin benzersiz yönlerini ortaya çıkarabilir.

Peki, sevgilinizi telefona kaydederken hangi yaratıcı isimleri kullanabilirsiniz? İşte bu yazıda, her çiftin kendine has dinamiklerine göre uyarlayabileceği çeşitli örnekleri bulacaksınız.
İlişkinize renk katacak birkaç örnek vermek istiyorum:
1. Can Paresi
Birbirinizi tamamlayan iki yarım gibisiniz ve bu isim tam da bu duyguyu yansıtıyor. Her zaman bir arada olmayı istediğiniz o özel kişi için mükemmel bir seçim!2. Gülümseme Sebebim
Onu gördüğünüzde yüzünüzde beliren o tatlı gülümsemenin sorumlusunu telefonunuzda böyle kaydetmek, ona her baktığınızda içten içe gülümsemenize sebep olabilir.3. Yıldızım
Gökyüzündeki parlayan yıldızınız, her zaman orada, ışıl ışıl. Karanlık anlarınızda size yol gösteren, varlığıyla huzur bulduğunuz kişi için hoş bir benzetme.4. Kaçamak Partnerim
Birlikte maceralara atılmaktan hoşlanıyor musunuz? O halde bu isim, sık sık spontane kaçamaklar yaptığınız, eğlenceli ve heyecanlı anlarınıza atıfta bulunuyor olabilir.5. Hazine Adası
Onu her keşfettiğinizde yeni bir değer bulduğunuz, hayatınızın değerli bir parçası için kullanabileceğiniz mistik ve romantik bir isim.Sevgiliyi Rehbere Romantik Şekilde Telefona Kaydetme İsimleri
Sevgilinizi telefona kaydetme, ona olan duygularınızı özel ve romantik bir şekilde ifade edebileceğiniz yaratıcı bir fırsat sunar.

1. Kalbimin Sahibi
Sevgilinize olan derin bağlılığınızı ifade eden bu isim, onun sizin için ne kadar değerli olduğunu gösterir.2. Ruh Eşim
İki insanın birbirleri için mükemmel uyum içinde olduğunu hissettiren bu ifade, derin bir sevgi ve bağlılık hissini yansıtır.3. Hayatımın Aşkı
Bu isim, sevgilinizin hayatınızdaki yerinin ne kadar büyük ve önemli olduğunu vurgular.4. Aşk Meleğim
Bu sevgi dolu ifade, sevgilinizin hayatınıza getirdiği pozitif enerjiyi ve mutluluğu simgeler.5. Gözbebeğim
Sevgilinizi bu şekilde kaydetmek, ona olan tutkunuzu ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterir.Komik ve Değişik Sevgiliyi Rehbere Kaydetme İsimleri
Sevgilinizi telefonunuza kaydederken kullanabileceğiniz bazı eğlenceli ve değişik isim önerileri:
1. Pizza Hırsızı
Eğer sevgiliniz pizzanızdan sürekli bir dilim çalıyorsa bu isim mükemmel olabilir!2. Çikolata Kaplanı
Tatlı krizlerinde yanınızda olan sevgiliniz için hem sevimli hem de esprili bir takma ad.3. Snooze Butonum
Sabahları bir türlü kalkamayan ve alarmı sürekli erteleyen sevgilinize uygun bir isim.4. Viking Reisi
Maceraları seven, cesur sevgiliniz için tarihi bir esinti taşıyan bir isim.5. Uykucu Panda
Bolca uyumayı seven, sevimli ve rahatına düşkün sevgiliniz için.00 Yorumlacennetim diye yazardım ben :)) o cennet cehenme donmuştu :DD
257 Yorumla
Soran+1 yıl:)hahahaa :)
- +1 yıl
Çaklıtım
- +1 yıl
eşimde ben kadınım die o bnde önceden Ömrüm. dü sonra nefesim oldu veee en sonda HUZUR. m o benim şu fani dünyada buldugum tek HUZUR
- +1 yıl
Papatyam.
- +1 yıl
17.09.2017 pazar 12.12 😏
Teklif ederken sonsuzum olur musun demiştim o da evet olurum deyince ben de "Sonsuzum" olarak kaydetmiştim. Hala da öyle kayıtlı ayrılsak da, hep "Sonsuzum" olarak kalacak.
140 Yorumla
+1 yılbu soruyu sorsa sorsa bir bayan sorardi zaten:) tipik kizin erkegi bu konuda sorgulamasi soyle
-askim benim ismimi ne olarak kaydettin?
-bilmem unuttum ama canim heralde
-canimmi:(bende herseyim diye kayitli ama:)
-ya taman degistirirm o kadar onemlimi ki
-tamam degistrme ya hic romantik degilsin:/
olay boyle oluyor iste :)gerek yok askimmis hayatimmis falan filan:)14 Yorumla
Soran+1 yıl:) hiçte bile bunu bayanla alakası yok erkekte isteyebilir bunu odun degilse tabi ...
- +1 yıl
Aynen Ben Merak Ediyorum
- +1 yıl
sevdiğim bey :)
Ben manita yazdim 😝manita 2 yazdim😝koca, bela, uyuz, nerden ciktin karsima, hayat, malim, cancagizim, pis aşk, yavrum, gülüsümün sebebi, bir tutam aşk, deli dumrul.😝😂😂ve daha neler nelerrr... ama napim yani iki gunde bir degistiriyodumm..😝😂😂😂
20 YorumlaPrensesim olarak kaydetmiştim. Şu anda vefasız sürtük olarak kayıtlı.
305 Yorumla- +1 yıl
@goldface işiniz bitene kadarsınız he. ben anca senin gibilerle işim bitene kadarım. sevdiğim insanın bel altına bile bakmam. bu laf da kulağına küpe olsun.
ben aldatıldığım için öyle kaydettim, açıklamak zorunda da değildim sen kendin kendini küçük düşürdün. engeli yedin beybisi görüşürüz.
+1 yılnormalde ad soyadla kaydederim ben fakat ben meleğim diye kaydettim neden adım soyadım var azarını işittikten sonra prensim diye kaydettim :D
79 Yorumla- +1 yıl
@Avacado 😂😂👍
- +1 yıl
@NaptımBen Ahaha :D
- +1 yıl
@Avacado ne kadar açıklayıcı bir kız
- +1 yıl
@Lee_Rock yani sanırım demek istemiş ki sevgilisi onu meleğim diye kaydetmişken o nıye isim soyısım le kaydetmiş dıye hesap sormuş
Benim telefonumda sayı ve işaret koyunca ilk başa geçmiyor. E ilk mesaj attığım o kişi olduğu için en başta olmalı bende mecburen "Aaaaaaa" diye kaydediyordum.
45 Yorumla
Soran+1 yıl:)oda guzel
Soran+1 yıl:)
ben bilmiyorum da o beni bonus diye kaydederdi her halde olsaydı :D
28 Yorumla
Soran+1 yılhahahaa bonusum :)
Soran+1 yılbenim için en iyi olarak bgndiğim yorumlardan biriydi :)
- +1 yıl
çok kıskandım saçlarını
- +1 yıl
:))) alemsin.
- +1 yıl
maşallah :)
Soran+1 yılnazar dgecek cocuga
+1 yılSevgilimi telefona
ponciğim diye kaydedecegim :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlternatif seceneklerim:
Hic sevmediki
Asla sevmicek
Öküzlerin atasi
The salak kisi
sidikli (isim) [misal: sidikli murat]
bir boka yaramaz
sanirim sadece esimi sonsuz mutlulugum olarak kaydedecegim.
Simdiye kadar hic biri esim olmaya hak kazanamadi.00 YorumlaBu soru ne zaman sorulmuş mk.
Sedefim diye kayıtlı60 Yorumlamısra :muhsin abi
sevgi :piç selo
aslı : alişko70 Yorumla
+1 yılbir ara "ihracat fazlası"ydı sonra kocacık oldu şimdi aşk
60 YorumlaArkadaslar cok klasik laflari bir kebara atın. bence bir kadın herkesin kullandığı laflarla, eskitilmemeli. İcinde olacak senin. Bağırım diyeceksin kalp'sızım diyeceksin. Yeri geldiğinde hatunum diyeceksin. Canımın dibi olacak en içi hemde. Aşk değilde alev alacaksın ona bakısında. Adına ne yazarsan yaz kalbinden cıkarmayacaksın en son damlası olana, kadar seveceksin cığlık cığlıga
31 YorumlaBENİM 3 SENE SEVGİLİMKEN <3 MY DARLİNG <3 AHADA Bİ BÖLE OLDU Bİ MANYAGIM OLDU NİŞANLIYKEN AŞK OLDU SADECE SİMGELER YÜZÜKLÜ MÜZÜKLÜ KALPLİ FELAN OLDU AMA SADECE İSİM OLMADI. ALLAH OLDURTMASIN.. KOCAM OLUNCA NOLUR BİLEMİYORUM :D :D :D bak su anda degistiriyim dedim ne yapsam bilemedim ee aşk bu kelimeler yetmiyo akadeş :D :D
31 Yorumla- +1 yıl
Ya çok güzelmis ya gerçi benim asıl ilgimi çeken üç sene sevgili olduktan sonra nişanlanmanız bizde iki seneye yakindie konusuyoruz nişan var seneye inşallah ☺😄👰💍💍💍💎
Gizli Üye(25-29)+1 yılşirin diye kaydetmiştim ayrıldık dün değişitirdim piç yazdım
123 Yorumla- +1 yıl
aşk bulunmaz hint kumaşı sanmakla başlayıp hıyar olduğunu anladığın aradaki süreye denir.
- +1 yıl
ozaman beni kaydetme vakti gelmistir.
Cevap sahibi+1 yılTurboluToros :D :D
Baktım şöyle hep sıradan ve banel biraz farklı şeyler arıyorum ama yok , bildiğim yapabileceğim bir tek hân'ım var bu hanım kelimesi Cengiz han dan kalmıştır tüm orduyu karşısına alıp ben sizin hân'ınızım deyip eşini göstererek bu da benim hân'ım demiştir bana göre en Cool gerekçe kayıt etmeye
10 YorumlaBen kızı seviyorum diye telefonun da sevmesi gerekmiyor
234 Yorumla- +1 yıl
abi sen evlenemessin cok kiskancsin
- +1 yıl
Muthis ya 😃😃😃😃
İnternet & Teknoloji konusunda 983 cevap paylaştı. Biz daha modern zamana geçemedik, dumanla anlaşıyoruz,
tek halka nerdesin aşkım,
çift boru burdayım aşkım30 Yorumla
+1 yılzamanında akpli sevgilim olmuştu ''koyunum'' diye kaydetmiştim ve bu şekilde kaydettiğimi bilir o da beni gomunist diye kaydetmiş :)
71 Yorumlabi gün acayip kavga etmiştim.herşeyim diye kayıtlıydı silip bok diye kaydetmiştim.arayınva bok arıyor yazısını görünce gülme krizi gelmişti:)
22 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
cok ağlıyorum diye beni salya sümük diye kaydettiğini görünce bende onu 7 bela hüsnü diye kaydetmiştim. pişman değilim. yine öyle kaydeden biri olsa yine aynısını yaparım
00 YorumlaBenim ki Burkişim'di ve iğrençti, neden ayrıldığımızı sorguladığım zamanlar bu isim geliyor ve ilişkiyi bitirmemize hak veriyorum
10 Yorumla
+1 yılsevgilim yok ama olsada sanırım ismiyle kaydederdim ama arkadaşlarımdan biri kıskanç adam diye kaydetmişti işine yarayabilir
10 Yorumla
+1 yılOdun herif diye kaydedicem bundan sonrasını nasılsa hep öküz odun karışımlarını mıknatıs gibi çekiyorum
10 Yorumla
+1 yılHerşeyim yazmıştım, aslın da hiçbirşeyimmiş, acı bir şekilde öğretti bana bunu.. Malesef.
52 Yorumla- +1 yıl
Geçecek ama, parçalana parçalana. 😳😳
+1 yılGerek var mı böyle şeylere? Ismi ile kaydet gitsin. :D çokta şey yapmamak lazım
20 YorumlaHuzurum diye kayıtlıydı eskiden, şimdiyse isim soyisimle. Kısmet ya :)
20 YorumlaSevgilim yok olduğunda isminin yanına kalp koyarak kaydederim herhalde😂Aşkım birtanem vs yazmayı düşünmüyorum
00 YorumlaHer Şeyim 💙
Canımın İçii 💜
Ponçiğiim 🌸😻
Hayatımm ❤
En güzellerii 😀(öyle kaydederdim )00 Yorumla
+1 yıldaha önce kız arkadaşımın ismini siskom diye kayıt etmiştim kilolu değildi ama hoşuma gidiyordu oyle demek o da bu durumdan şikayetçi değildi :)
00 YorumlaHatun diye kaydettim ilk günden beri ilk başta çok ölünce buldu sonradan alıştı garibim napsin 😊😊😊
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTelefona sevgilisini lakaplarla kaydetmeyen bir ben varim sanirim. Kisa ve net benimki. Sevgilim yazmaya usendim S. yazdim. Baya S. diye kayitli.
00 Yorumla
+1 yılben genelde adının ve soyadının baş harfini alıp kız ismine uyarlarım ama hiç sevgilim olmadı bunu erkek kankalarıma falan yapıyorum :))
00 Yorumla
+1 yılO beni aşk diye kaydetmişti, ben de onu nutella'm.. :D tabi öldü gitti. :D
30 YorumlaHelalim diye kaydetmiştim , sarsuğum diye kaydetmiştim üşengeçlik ya hala bu şekilde kayıtlı duruyorlar ayrılmamızın üstünden baya geçmesine rağmen :D
10 Yorumla
+1 yılBalım diye kaydetmiştim bal şekerliymiş bozuldu gitti...
10 Yorumla"Aha Avrat" idi arayınca. AHA avrat arıyor. Yazıyordu.
Su samimiyetime ragmen aldatti ya , Allahtan bulsun belasını ne diyim.30 Yorumlayeni sevgilim diye daha sevgili olmadan kaydetmiştim :D
11 Yorumla
+1 yılBüyükbaş veya küçükbaş olur herhalde. Muhallebi çocuklarını sevmem. Romantikte değilim. Aynen aynen en iyisi. 😄😄
10 YorumlaHayata, acıya, mutluluğa dahası her şeye ortak olduğu için ORTAĞIM diye kayıtlı bende
10 Yorumla
+1 yılbenim sevgilim filipinlerde olduğu için çalar saatimi seni seviyorum michelle diye kaydettim.. ama telefon numarasını henüz almadım çünkü türk telekom giydiriyor..
10 Yorumla
+1 yıleski sevgilimi MAL diye kaydetmiştm. şimdi sevgilim olursa adıyla kaydedicem :D
11 Yorumla
+1 yılValla canımın içi diye kayıtlıydı, şu an g*vat yani.
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rahmetli ömrüm diye benze hatunum diye ama olmadı
00 YorumlaO hatunum diye kaydetti. ben ismi ile çünkü anne sorunsali
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılEv
Şaka şaka, ama yapanı gördüm 😂😂😂10 Yorumla
+1 yılAd soyad sadece annem dışında herkes ad soyad gayet resmi bir listem var
00 Yorumlaben direk ismiyle kaydetmiştim bir ara kayıtlı bile değildi.
00 Yorumla
+1 yılValla beğenmiyor kaydettiğim şekli. o yüzden kendisi de beni sade ismimle kaydetti :)))
00 Yorumla
+1 yılklasik olarak aşkm diye kayıt ettim o beni can tanesi diye kayıt etmiş :)
00 YorumlaErkek olsam
emanetin
gül yanaklim diye kaydederdim
Ama ben ömrüm yazardım00 Yorumlaİsim soyadını yazardım çünkü aşk bile olsa resmi olmak gerekir cıvıtmamak için ;)
00 Yorumlaİlk zamanlar kıymetlim'di şimdi aşk ❤ olarak kayıtlı 😊
00 Yorumla
+1 yılçikolatalı dondurma diye kayitliydi eskiden bir zamanlar. s. s😛
00 Yorumla
+1 yılO beni kraliçem diye kaydetmiş o yüzden ben de Kral'ım diye kaydettim valla mnsksns
00 YorumlaPandam... tabi haberi yok olsa kızardı panda ne diye ahahhahahaha
00 Yorumla
+1 yılMirasınınVedati diye kayıtlı bendr. Ama seksi saçlım diyorum :D
00 Yorumla- Devamını Gör (480)
Devamını Gör(525)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?