Eşimle 1.5 yıllık bi süreçten sonra evlendik. Öncesinde sevgisini gerçekten hissettiren bir adamdı evlenince elbette bana da rahatlık geldi ancak eşim abartıyor gibi bunu.. telefonu elinden bırakmıyor sohbet etmiyor sadece yemekte beraberiz.. içten öpmüyor artık sarilmiyor da eskisi gibi ben ise o gelince hemen öperim sarılır konuşurum dinlerim anlatırım ama o bomboş. Oda mevzusunda bile soğuk bana karşı.. İnsan karisini hiç öpmek istemez mi kendiliğinden.. sizce beni sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Şunu söyleyeyim : Evlilik tek bir beden de iki can olmaktır önemli olan bunun bilinciyle hareket etmek karşınıza alarak net olarak konuşmalısınız bu durumu diğer türlü aranızda ki bağ zayıflar ve sevgi zaman, içerisin de tamamen biter evlilik iki kişinin el ele vererek emek işleyerek çaba harcayarak mücadele ederek yürütüldüğü bir kurumdur aksi halde bu şekilde evliliğinizi yürütemeyeceğinizi belirtmelisiniz sevgi ait olmaktır üstelik bunun farkındalığı ile hareket edilmelidir, doğru olan da zaten bu sorunu çözüme ulaştırmaya gayret edin maalesef sonu hoş olmayabilir ortaya çıkacak olan tablo ya boşanmak ya da birbirinizden uzaklaşmak olur.
Diğer sorunuza cevaben : Hayatın içerisin de sevinç acı üzüntü mutluluk biz insanlar için var düşe kalka büyüyoruz yaşayarak görüyoruz anlıyoruz bir çok durumu bunu unutmayın ayrıca kendinize sımsıkı sarılmalısınız, sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin bu dünyada en çok sizin size ihtiyacınız olacak bir elinizle diğerini tutun size siz lazımsınız umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın sabrınızı koruyarak dik durarak kaldığınız, yerden devam etmelisiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSadece buraz salmiş sende ilgilenme azcik bi sıcak bi soğuk yap düzelir. Ben 4 yildir hayatimin merkezine koyduğum her günümde andığım deli gibi aşık oladuğum kızla 2 aydir ayriyiz bugün başkasiyla storysini gördüm kalpli falan canim çok yaniyo2 aydir ayriydik ve bugun o storyi gordüm. Bu zamana kadar ne istediyse aldim ne diyosa yaptim. Ben bu acıyı hak edicek ne yaptim4 yildir canimdan cok sevdigim kadinla 2 ay once ayrildik su an baskasiyla sevgili olmus storyi gorunce çildirdim delirdim çünkü onu ne kadar sevdigimi Allah biliyo. Mesajla küfürler ettim hakaretler ettim aşağilamalar ettim ağza alinmiycak şeyler söyledim canımın acısıyla. Seni şikayet edicem savciliğa yarin diyor. Tehditten ve küfürden. Gebertirim seni demistim bi kere onu diyo. O da 4 yildir kufurler ediyo bana. Sizce para cezasi mi olur hapis mi? Canim çok yaniyo siz hic 4 yildir sevdiginiz kadini baskalarinin kollarinda gördüğünüz mü? Ben şimdi napicam 4 yilim başkasinin kollarinda benim eş olarak gördüm karicim dedigim kadinBakkaldan çakmak aldım. Cikarttim cüzdanimdan resmini elveda dedim öptüm sanki hisseder gibi yaktım çakmağı tutuşturdum fotoğrafı attım yere. Hayallerimin yanişini izledim dakikalarca yandı yandı kül oldu. Sankj canımı verdim ruhumu yaktim sokak ortasinda
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlilik böyle bir kurum aslında.. Öyle haftada 1-2 defa görüşme ile her gün, her dakika görüşmenin sağladığı bir dezavantaj. Bakış açıları değişiyor, daha uzun vadeli düşüncelere giriliyor. Örnek, ev sahibi olmak, yeni bir mobilya almak ne bileyim araba almak.. Çocuk yapmak ve çocuğu için geleceği düzgün planlamak. Bu ülkede ekonomik şartlar daha ağır bastığı için, bir zamanlar "ekmek elden, su gölden" davranışları uçup gidiyor. Yerine, sorumluluk bilinci, gelecek kaygısı ve derin düşünceler ortaya çıkıyor.
Sevgi konusunda bir probleminizin olduğunu düşünmüyorum. Hayat şartları gerçekten zorluyor insanları.00 Yorumla
+1 yılBabam da böyleydi. Annem 23 yıl sabretti. Sonra boşandılar. Bu süreçte babam annemin kıymetinş anladı ve tekrar barıştılar. Artık eskisinden daha farklılar. Babam bazı şeyler için çabalıyor. Bence sizin eşiniz de sizi ne kadar çok sevdiğini belli etmeyi unutuyordur. Karşınıza alıp konuşun. Böyle böyle olmaz ben bunları istiyorum diyin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demiştir mevzu bundan ibaret.. Genelinde aynı sorun var merak etme.. Elde edene kadar canım cicim ama sonra fabrika ayarlarına geri dönüyorlar.. Al karşına adam gibi konuş, oluru yoksa çek resti.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
+1 yılBöyle biriyle evli kalmak sana işkence gibi gelir ve devam eder. Neden bu adam böyle oldu, nasıl bu hale geldi bir fikrin var mı acaba? Yani durduk yere değişim olmaması gerekir. Bu sorunu eşin ile ciddi şekilde konuştunuz mi acaba? Eğer bunu yapmadıysan yap yani evlilik böyle yürümez bence daha fazla.
00 Yorumla
+1 yılErkekler bazan eşlerini yalnızca arkadaşı gibi düşünür. Erkek kadın mantalite farkı bu. Kadınlar bu konuda farklı , ben şöyle diyorum, kadınlar sürekli motivasyon istiyor, sevildiğini duymak hissetmek istiyor. Çok güzel olduğunu bildiği halde bunu erkeğinden duymayınca üzülüyor. Bence o yüzdendir. Aslında sizi çok seviyordur. Bunu aşmak için ondan istemeniz gerekiyor. Belki zamanla sevmeye alışır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOfff ben çok istekli biriyim hayaller kurarım eve gelince karımı öpmek sarılmak isterim yatarken sarılmak isterim sabah onu öperek uyandırmak onun öpücükleriyle uyanmak isterim bi korkum var ya ben de öyle olursam evlendikten sonra bu hayallerim küçüklüğümden beri var
00 Yorumla
+1 yılNe yaptında adam böyle oldu sorgula ya da ne yapamadında böyle oldu adam sen hiç bir hata yapmadıysan adamı doyuramıyorsundur doyuyur herşer dört dörtlükse onda problem vardır ya başkasını sevdi sende olmayanı başkasında buldu demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bu sorunu yasayan cok. Biraz erkeklerin siz gibi olmadigini gorup kabullenmelisiniz. Ama fazla ilgisizse evet bu sorun. O zaman sende buu dile getireceksin. Oda muhtemelen kabul etmicek, sende aksatacaksin evde isleri. Seni farketmesii saglayacaksin.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sonrasi gevşeme ve evlendim ya rahatlığı olmis sizde.
Telefon sürekli elde hoş değil. Onu suçlayarak kızarak degil de ona tatlı yaklasimlar yapıp konuyu açarak guzel bir şekilde anlatmak en guzeli.
Anlaması lazim
00 YorumlaKlasik türk erkeği köprüyü gectik diyip herşeyi salmış boşanmak istediğin de aklı başına gelir ama geç kalmış olur
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle iken umursayacagini sanmıyorum ayrılık daha işine gelir sanki🥺
Biraz ilgini cek uzerinden eksikligini hissettir isten gelince opmeye calisma ama bakimindan süsünden püsünden de ödün verme o sana yalvarir o zmn
20 Yorumla
+1 yılevlenene kadar sevgi çok ateşli ve alevli geçer, evlendikten sonra sevgi saygıya dönüşür, para sadece ihtiyaçtır tabii ki Buda şarttır, eşin artık seni elinde garanti olduğunu bildiğinden dolayı hayat yolunda başka birileri ile macera peşine düşmüş tabii ki bunun sonucunun zararını sen ondan kopup gittiğinde anlayıp pişmanlık duyar benim görüşlerim bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılHanımlar her şeyi pembe masallardaki gibi olmasını isterler. Belki erkeklerde ister. Ama gerçekte hiç de öyle olmuyor. Bu birbirini deli gibi sevip evlenenler içinde geçerli ne yazikki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Evlendikten sonra ask ve heyecan bitiyor. Cunku aklina ya gecmisindeki kişiler geliyor, ya da yeni hoslandigi kisiler aklina geliyor. Böyle olunca da seni opmesi icinden gelmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılİşte birbirinizi tam tanımadan bazı şeyleri bilemiyorsun evlilik öyle bir şey ki insanların gerçek yüzünü ortaya çıkarıyor evlenenlerin bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz maalesef ki
00 Yorumla Bir sıkıntı olabilir mi acaba kırıldığı bir konu mu var. bu kadar kuruntu yapma al karşına açık açık söyle düzelir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar basit...
Uzak dur sen de. Öyle yapışırsan hiç yapmaz çünkü. Bi de ağız diş sağlığına dikkat et zira kötü koku falan alıyorsa belki ondandır
10 Yorumlaİnsan eşini nasıl öpmek istemez ya, cidden sevgisinden ben de şüphe ederim yani. Allah yardımcın olsun...
11 Yorumla- +1 yıl
Aminnn
Soğumuş gibi ya da erkekler evlenince biraz değişiyor ya da hayal k8rıklığımı yaşadı bilemiycem evlendikten sonra değişen birşeyler olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşinize sorsanıza , küçükken oyuncaklarından çok çabuk sıkılır mıymış.
Belliki elde ettiği herşeyden belli bir süre sonra sıkılıyor.
00 YorumlaEvliliğinize renk katmayı deneyin, evlilik uzmanından yardım alın. Eşiniz bu işe yanaşmıyorsa siz yardım alın, uygulayın.
00 YorumlaSürekli elinin altındasın ondan. Ödül değilsşn artık onun için
Merak etme, bütün evlilikler öyle. Böyle boktan zorlama bi kurum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan her zaman ayni modda olamiyor.
Ask ve igli dersen insan zamanla ayni hisleri veremiyor.
Hele evliyken farkli oluyor.013 Yorumla- +1 yıl
Bahane etmeyin Allah aşkına modla ne alakası var?
Ne yani evlendikten sonra mod değişimi falan mı oluyor?
Aslında sizi de suçlamıyorum, biz erkekleri evlenmeden önce tanıyamıyoruz. Yoksa siz hep aynı erkeksiniz. - +1 yıl
Simdi beni gormedrn direk elestirmeye basladin.
Bende evliyim ve hic degismedim.
Esin drgisti diye herkesi ayni kefeye koyma. - +1 yıl
Evli değilim, gözlemlerimden yola çıkarak bu tanıya vardım.
Bütün erkekleri genelleştirmemim sebebi senin genelleştirmen 🙂 - +1 yıl
Degisim cinsiyetr bagli drgildir.
Ama bazi innsanlar evlendikten sonra degisim geciriyor.
Bunu unutma Aşk gecicidir ama vefa kalicidir. - +1 yıl
"Evlendikten sonra değişim geçiriyor"a katılmıyorum.
Gizli alışkanlık ve davranışları ortaya çıkıyor dersek daha doğru olabilir.
Kişinin evlendikten sonra takındığı tavırlar onda hep vardı, evlilik de buna bahane oldu 🙂 - +1 yıl
Bazi takintilar sonradann kazaniliyor haberin olsun 😉
- +1 yıl
Hiç mi psikoloji okumadınız 😀
Hiçbir takıntı veya travma evlendikten sonra oluşmaz.
Bunun sebebi çocukluk yaşantısı, ergenlik, gençlik...
Herhangi bir şey olabilir, anladınız mı? 😉 - +1 yıl
Takinti ve aliskanliklar dogustan mi geliyor o zaman.
- +1 yıl
Doğuştan değil, sonradan ama evlendikten sonra da değil 😀😀😊
- +1 yıl
Evlendikten sonra da bazilari degisir ve yeni aliskanlik edinebilir cadi.
- +1 yıl
Lisede psikoloji dersi gördüm, biliyorum
- +1 yıl
Tamam kardeşim
- +1 yıl
Hahah psikoloji dersini seveyim , hayat okulundan mezun olduk 😉
Evliliklerin en büyük bitme sebebi bu iletişimsizlik zaten. Zor olmamalı gelince eve sohbet edip birlikte güzel vakit geçirmek.
00 Yorumlanormalde evılıkte bu sonucta butun gun berabersınız adamın senın pesınden saga solo kosturacakhlaı yok sende rahatla bıraz tv fılan ızle :)
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
Birbirinizi iyice tanınadan mı evlendiniz ve eşiniz ilk zamanlar sıcak ve şimdi neden soğuk size
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Telefonu elinden düşürmüyor lafın yetti. Bence dikkatli olmanda fayda var..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl@zzzaaafffeeerrr @Edameda06 Galiba eşi buraya gelin konuyu kapatın hadi bakalim
128 Yorumla- +1 yıl
Ben her zaman tartışmaya açığım kim kimin eşi anlat bakalım bizde fikrimizi destanla koyarız ortaya
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr @edameda06 bir soruyu oku iki cevap yaz o yorum altında yorumlaşın bende kurtulurum sizde 😈
- +1 yıl
@Edameda06 @zzzaaafffeeerrr benim cevabım altında yorumlasmayin birini cevap atıp etiketleyip ordan yazişsaniza kurban olarak benimi seçtiniz gece gece
- +1 yıl
@Edameda06 Eda aynı soruyu erkek soruyor kadına haklılık payı çıkarıyorsun. Şimdi kadın soruyor erkek hatalı diyorsun. Ne var adam telefonla oynasın neden batıyor sana desene ignelesene
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr @edameda06 Lan benim yorumum altından cevap vermek ne sizin ben bu başka soru kendiniz ayrı cevap versenize lannnnn
- +1 yıl
@Edameda06 diğer olay da aynı idi kadının hayatı sosyal medya elinde telefon habire foto paylaşım derdinde. Şöyle özüne dön sen busun işte emoji olarak
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr @edameda06 he ya bı ikiniz kaldınız dünyayı kurtarak Allah'tan avukat olmadılar ülkede evlilik müessese'ni yok ederdiler
Her gün eylem biri Erkeklere zulüm Biri Kızlara zulüm diye her gün sokakta eylem mi yapicaktiniz haaa cevap verin - +1 yıl
@Edameda06 okudum eda rahat ol sen kadın savunuculuğu yapıyorsun bunu idrak et ve daha adil ol
- +1 yıl
Acilkodu034 nerdesin
- +1 yıl
@zzzaaafffeeerrr zikir çekiyom Allah'a yöneldim
- +1 yıl
@Edameda06 Eda bence işine geldiği gibi anlayan sensin. Diğer olayda adam haklı iken sen kadına haklılık payı çıkartmaya calistin ve adama iğneleyici laflar söyledin. Ama bu olayda net bi şekilde kadın haklı diyorsun. Kadına neden böyle oldu sende hata yokmu öpmesi için ne yaptın ilgi göstermesi için ne yaptın demeden adamı suçladin
- +1 yıl
@Edameda06 @zzzaaafffeeerrr Ben sizin yüzünden kalmayan beynimi imha etmeye gidiyorum KS bu bir intihar postudur. Katilleri söylememe gerek yok KS'yi istila eden Yecüc ve Mecücü burada bulabilirsiniz
- +1 yıl
@Edameda06 bariz belli olan senin kadın savunuculuğu yaptığın eda
- +1 yıl
@Edameda06 asla aksine her zaman adil olmaktan yanayım.
- +1 yıl
@Edameda06 sen ön yargılı ve kadın yandaşı sın her durumda kadına haklılık payı çıkartmaya uğraşan tiplerdensin
- +1 yıl
@Edameda06 öyle lanse ediyorsun erkeğin paylaşımını sorgulayıcı irdeleyici hatta iğneleyici cevaplar veriyor aynı şeyi kadının sorusunda yapmıyorsun
seviyor. eğer başka biri yoksa tabi. ya da zaten evlendim ve iş bitti daha ne uğraşayım modunda.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Eşler bir birini sevmeli saymali sevgi ve aşk duymalı cinselligi birlikte yaşamlidir
00 Yorumlaseni sevmeyen biriyle boşuna ömrünü gençliğini harcama. değmez. boşan gitsin. bas tekmeyi
00 YorumlaYaşlar kaç? Evlendikten ne kadar süre sonra başladı bu durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sevmeme degil de ulasmis artik. bir hedef degilsiniz onun icin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk 24 temmuzda evlenmiş 2 ay olmuş evleneli ama instada kızlarla konuşıyor. Ne ara soğudun da gözün dışarıda kız evde kapalı kıyafetleri de kapalı ama kendi dışarda
00 Yorumla
+1 yılBence sende soğuk yap. Farkeder umarım. Ve evet soğuk sevmiyor gibi veya başkası var
00 Yorumla
+1 yılBizim de öyle maalesef.. Bazen sarpa sarabiliyor. Çıkılmaz bir hal alabiliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki düşme olur ilk zamanlara göre, sürekli ilgi bekleyen kücük kız cocuklugundan kurtulun.
00 Yorumla Geçmiş olsun bana kalırsa konuştuğu ya da hoşlandığı başka biri var hayatında
00 YorumlaMuhtemelen artık soğumuş tür onun için size bu şekilde davranıyor
00 Yorumla
+1 yılYani her evlilikte olur bunlar çözümü yok başka insanda olsa illa ilgi azalır
00 Yorumla
+1 yılbir yandan haklısın her insan eşinin ilgisi olmasını bekler yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılcok erken bırakmıssiniz paylasmayi
surec kotu :)00 Yorumla
+1 yılEvlilik ve sahiplenme duygusu ilişkinizi öldürmüş. Böyle ömür geçmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUl*n ben kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı ve koca s*kli olmadığım için kimse beni sevmeyecek ama herif eşinin deperini bilmşyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Abi sik mevzusunu kafana takma Türkiye ortalamasındaysa yeter ben çok fazla ilişkiye girdim kimse boyunu sorun etmiyor
Cevap sahibi+1 yıl@ardax55555 kanka 13 cm uzunluğu, çevresi de 9-10 cm yani TR veya Dünya ortalaması yani ortalama işte. Gerçekten sorun olmuyor mu?
- +1 yıl
Türkiyede 20 erkeğin 19 unun penisi ortalama boyda zaten nolcak. Özgüvenin yüksek olsun istediğin kadınla yatarsın. Benim 190 arkadaş var onun penisi 14 cm oda mutlu sevgilisiyle
Cevap sahibi+1 yıl@ardax55555 anladım kanka sağ ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılheh işte sanalda sevgili arayan evli erkek modeli. bıktık sizin kocalarnzdna ya şu sanal alemde. sanalda yazan erkeklern yüzde 90nı evli
00 YorumlaÇözümü burada aramak yerine yüz yüze konuşmanı tavsiye ederim. Günümüz gençleri aynı evlerde yaşayıp karı koca ilişkisinden daha üst seviyede yaşıyor bu ilişkiyi. Eşinle mutluluğunuz dışında problemleri de konuşmayı öğrenmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler evlenince monotonluktan sıkılır böyle olacağı belliydi bıkmış senden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına yanlış insanı alırken aklın neredeydi acaba
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sende ona karşı soğuk ol farkına varır belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlort ederken, biseyler hepmi yolundaydi. Yani degisim evliliklemi basladi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevmese evlenmez ama sanirim adami irrite eden bazi davranislarin var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bazı hisler duygular azalmış olabilir. Oturup konuşmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılHemen böyle düşünme. Oturup karşılıklı konuşun, baktınız çözüm olmadı aile terapistine gidin
00 YorumlaDemek ki istekleri karşılayamıon bu kadar basit sert yapar adam yavaş dersen dön dedinde olmaz dersen böyle olur bb
00 Yorumlaaklı eski sinde kalmış olmalı onusende aradı bulamyınca soğudu
00 YorumlaBunu her zaman olmasa bile çoğu zaman tersine çevirebilirsin
10 Yorumla
+1 yılkarşına al ve bir sorun olup olmadığını sor karşılıklı konuşmazsanız cevapsız kalır sorular
10 YorumlaGenelde öyle heves edip evleniyorlar sonra sıkılıyorlar
00 YorumlaEvlilikte yakınlaşma çok çok önemlidir ve sanırım cinsellikte bitmeye başlamış diye anladım dogrumu?
00 Yorumla
+1 yılBiraz süre ver ondan sonra gerekeni konuşalım seninle
00 Yorumla
+1 yılRutine binmiş bazı şeyler değiştirmek senin elinde
10 YorumlaTehlike sinyalleri alıyorum😏
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi