Aşk İlişkileri Nasıl elde ede bilirim bilmiyorum? Meldaales Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ünlü birinin arkadaşı var onun canlısına falan giriyorum yazdım ona konuştuk ama artım görüldü atıyor elde ermek içbi napmaliyim nude atsammı Nasıl elde ede bilirim bilmiyorum? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Seni istemiyorsa elde etmekle uğraşma 1 0 Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ay bu ne ya art arda mesaj bu ne eziklik cevap almamana rağmen üstelik kusucam 2 5 Yorumla Meldaales +1 yıl Yok o güzel vücudun vara saol yazdı sonra mesaj geri cekti Niyr bilmiyorum Yorumla püskevitçay +1 yıl Yazma artık böyle üzerine düşerek elde edemeyeceğin kesin hele nude falan asla düşünme Yorumla Meldaales +1 yıl Olmaz mı diyorsun Yorumla püskevitçay +1 yıl Tabii olmaz aşkım başka erkek mi kalmadı ya yapma böyle şeyler sen kadınsın farkında mısın avcı değil avlanan olmalısın Yorumla Meldaales +1 yıl Haklısın askım Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Fazla iddialı laf olacak ama erkeği sadece geçici süreliğine kendinde tutabilirsin. Sana ilgisi yoksa onunla p*rno film bile çevirsen nafile 😆 1 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Ya😂 Yorumla
hadilan12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hala neden yazıyorsun 🥲😅 kaldırıyorsunuz narin totoş larini ne gerek var ya 😅 1 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Haklısın 😂 Yorumla
Kalkıncagidelim Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl iban iste para gönder belki 1 kere yatar seninle 0 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Sanmam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Akıl yokki bunlarda sadece bi a*m var bide meme o kadar 2 5 Yorumla Meldaales +1 yıl Ne diyorsun be Yorumla Yareın_tys +1 yıl Sende de bir çubuk o kadar (: Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Yareın_tys ben aklı olmayanlara demiştim niye üstüne alındın? Akılsız mısın? Yorumla Yareın_tys +1 yıl Üstüme alınmadım milleti yargılayan salağa cevap vermekti isteğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Yareın_tys o zaman dediğim şeyler senin için de geçerli daha fazla düşünmeye de gerek yok Yorumla
Keyfimbilirrrr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Adam seni takmamış hala yazıyorsun 1 4 Yorumla Meldaales +1 yıl Saflık Yorumla Keyfimbilirrrr +1 yıl Saflık bu değil 😂😂 Yorumla Meldaales +1 yıl Ne alaka 😂 Yorumla Keyfimbilirrrr +1 yıl Yav ne alaka ne bu bildiğin kendini küçük göstermek adam seni şimdi öyle görüyor Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Parayla elde edebilirsin. Açamayacağı kapı yok. 1 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Doğru Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Off cidden kendini bu kadar düşüren insanlarla aynı havayı soluyor olmak çok sinirimi bozuyo 1 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Ne alaka Yorumla
araz17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl unlu derken kıme göre unlu :D 0 2 Yorumla Meldaales +1 yıl Yarı ünlü Yorumla araz17cm +1 yıl uzak dur bırak egosuyla annesı ugrasssın uzulme sonra Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl bu kadar yazarsan siklenmezsin 0 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Haklısın Yorumla
hebelehop Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ünlü olsam da bana nudeler aksa keşke 0 0 Yorumla
nebkadnzr Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar çaresiz ve zavallı göründüğünün farkında mısın? Sırf ünlü birini ayartacan diye karakterini iki paralık bir hale büründürmüşsün 0 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Ya ne alaka Yorumla
Jackdanıles299 Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. İşe yaramaz senden güzel kaç kişi yazıyor buna 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ne kadar ezikçe bir durum bu ya 0 3 Yorumla Meldaales +1 yıl Ne alaka Yorumla 34Constantine +1 yıl Yani seni gram umursamayan biri için bu kadar küçük düşmek. Yorumla Meldaales +1 yıl Haklısınız Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Nude istiyormu 0 14 Yorumla Meldaales +1 yıl Yok Yorumla kanarya001907 +1 yıl Atma pişman olursun ileride Yorumla Meldaales +1 yıl Neden Yorumla kanarya001907 +1 yıl Aleyhine kullanılır ya da basit görülürsün Yorumla Meldaales +1 yıl Haklısın Yorumla kanarya001907 +1 yıl Kadın için risk hemde çok ben bir kez tuzağa düşüyordum Yorumla Meldaales +1 yıl Nasıl yani Yorumla kanarya001907 +1 yıl Netten görüntülü seks yapıyorduk yüz açık meğerse karşımdaki videodan yapıyormuş daha önce çekilmiş beni kaydetmişler çıplak ve yüz açık o görüntüyü izlettiler şok oldum para istediler nette yayınlarız diye Yorumla Meldaales +1 yıl Şikayetçi olacaktın kardeşim Yorumla kanarya001907 +1 yıl Kimi kime şikayet etcen Yorumla Meldaales +1 yıl O sana bu karaktersizliğş yapanı kardeşim Yorumla kanarya001907 +1 yıl Belli biri değilki netten tanıştık Yorumla Meldaales +1 yıl Tamam işte hesabını ve mesajlarını ss alıp cumhuriyet baş savcısına suç duyurusunda buluna bilirsin Yorumla kanarya001907 +1 yıl Bu çok zaman önce oldu ve geçti gitti teşekkürler Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bence at tahrik et pervane olsun cevrende 0 1 Yorumla Meldaales +1 yıl Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Seni istemiyorsa elde etmekle uğraşma
Ay bu ne ya art arda mesaj bu ne eziklik cevap almamana rağmen üstelik kusucam
Yok o güzel vücudun vara saol yazdı sonra mesaj geri cekti Niyr bilmiyorum
Yazma artık böyle üzerine düşerek elde edemeyeceğin kesin hele nude falan asla düşünme
Olmaz mı diyorsun
Tabii olmaz aşkım başka erkek mi kalmadı ya yapma böyle şeyler sen kadınsın farkında mısın avcı değil avlanan olmalısın
Haklısın askım
Fazla iddialı laf olacak ama erkeği sadece geçici süreliğine kendinde tutabilirsin. Sana ilgisi yoksa onunla p*rno film bile çevirsen nafile 😆
Ya😂
Hala neden yazıyorsun 🥲😅 kaldırıyorsunuz narin totoş larini ne gerek var ya 😅
Haklısın 😂
iban iste para gönder belki 1 kere yatar seninle
Sanmam
Akıl yokki bunlarda sadece bi a*m var bide meme o kadar
Ne diyorsun be
Sende de bir çubuk o kadar (:
@Yareın_tys ben aklı olmayanlara demiştim niye üstüne alındın? Akılsız mısın?
Üstüme alınmadım milleti yargılayan salağa cevap vermekti isteğim
@Yareın_tys o zaman dediğim şeyler senin için de geçerli daha fazla düşünmeye de gerek yok
Adam seni takmamış hala yazıyorsun
Saflık
Saflık bu değil 😂😂
Ne alaka 😂
Yav ne alaka ne bu bildiğin kendini küçük göstermek adam seni şimdi öyle görüyor
Parayla elde edebilirsin. Açamayacağı kapı yok.
Doğru
Off cidden kendini bu kadar düşüren insanlarla aynı havayı soluyor olmak çok sinirimi bozuyo
Ne alaka
unlu derken kıme göre unlu :D
Yarı ünlü
uzak dur bırak egosuyla annesı ugrasssın uzulme sonra
bu kadar yazarsan siklenmezsin
Haklısın
ünlü olsam da bana nudeler aksa keşke
Fazlaca itici yazmıssın...
Kendini aşağılatırsın.
Ne kadar çaresiz ve zavallı göründüğünün farkında mısın? Sırf ünlü birini ayartacan diye karakterini iki paralık bir hale büründürmüşsün
Ya ne alaka
İşe yaramaz senden güzel kaç kişi yazıyor buna
Ne kadar ezikçe bir durum bu ya
Ne alaka
Yani seni gram umursamayan biri için bu kadar küçük düşmek.
Haklısınız
At at belki aklını alırsın
Yüz vermiyor boş ver
Edemezsiniz
Niye
Değişik
Edemezsin. İtici konuşmuşsun
Yok
Nude istiyormu
Yok
Atma pişman olursun ileride
Neden
Aleyhine kullanılır ya da basit görülürsün
Haklısın
Kadın için risk hemde çok ben bir kez tuzağa düşüyordum
Nasıl yani
Netten görüntülü seks yapıyorduk yüz açık meğerse karşımdaki videodan yapıyormuş daha önce çekilmiş beni kaydetmişler çıplak ve yüz açık o görüntüyü izlettiler şok oldum para istediler nette yayınlarız diye
Şikayetçi olacaktın kardeşim
Kimi kime şikayet etcen
O sana bu karaktersizliğş yapanı kardeşim
Belli biri değilki netten tanıştık
Tamam işte hesabını ve mesajlarını ss alıp cumhuriyet baş savcısına suç duyurusunda buluna bilirsin
Bu çok zaman önce oldu ve geçti gitti teşekkürler
Bence at tahrik et pervane olsun cevrende
Yok