Evet kızlar artık yalnız kalmak zorundasınız.
20-30 yaş bandında iyi bir erkek bulamayıp yatağınıza yalnız giriyorsanız ve kapınızın önünde 3-5 tane kedi beslemek zorundaysanız bu sizin suçunuz. erkeklerin değil
Evet kızlar artık yalnız kalmak zorundasınız.
20-30 yaş bandında iyi bir erkek bulamayıp yatağınıza yalnız giriyorsanız ve kapınızın önünde 3-5 tane kedi beslemek zorundaysanız bu sizin suçunuz. erkeklerin değil
Erkekler artık toksik ilişkilerden bıktı. Kadınların sürekli olarak mutlu edilme beklentisi, erkeğe köle muamelesi yapmaları, sürekl ilgi açlığı, tüm bunların yanında hâlâ "benden iyisini bulamaz" kafasında olmaları, maddiyata gereğinden fazla önem vermeleri erkekleri ciddi ilişki yaşama isteğinden uzaklaştırıyor.
Neden erkeklerin sevgiye ilgiye ihtiyacı olmadığını, bunun sadece dişilere özgü bir ihtiyaç olduğunu anladığınızda bunu kabulleneceksiniz
Cevap
15Cevap
Hayır abla yalnız kızların değil erkeklerin de suçu bu yaşıma kadar bekar kalmış biri olarak benim de suçum. Tabi ki toplumun da sucu ailenin bütün hayatın yükünü erkeğin omzuma yükleyip erkeği herkül gibi görüp her türlü sorunu hiç zorlanmadan tek başına çözmesi gerektiğini düşünen toplumun da sucu. Evlenmeyen erkeklerin de suçu çünkü cesur olamıyorlar. Kızlar da evlenecek erkek bulamayınca duygusal cinsel ve tensel ilişkilerini de erkek arkadaşlarıyla veya sevgilileriyle gideriyorlar doğal olarak. Tabi erkeği cesaretlendirmeyip fedakarlık yapmayan kızların da sucu var.
yoo, kapının önünde beslemiyorlar ki, evde kedi besliyorlar :D
Valla biz istiyoruz da, biz istenmiyoruz.. :))
Evlenilecek erkek sayısı, evlenilecek kız sayısından çok fazladır.
Dizilerdeki o zengin adamlar gibilerini istedikleri sürece yalnız kalacaklar
28 yaşındayım ve doğrudan ciddi ilişki arıyorum ama kimsenin niyeti yok o yüzden saldım
Ben 21 yaşındayım ve artık ilk kez sevgilim olsun istiyorum ama kafalarimiz uyarsa devam eder bir kaç yıla evleniriz ha uymazsa basit herkes yoluna
Ben şahsen iletişimimi kestim babam ve abi dışında kimseye güvenemiyorum
Ciddisi denk geldi de ben mi denk gelmedim 🤪
Herkes aynı karaktere sahip değildir.
Sorumluluk almak istemiyorlar
Doğru bir tespit
Erkeklerin iç sesi
Neden bizim suçumuz
Güven yok
Vur kaç anla
Cansin
Niye öyle dedin ki?
Nedenki