Eski sevgilimi hala seviyorum nasil yeniden baska birini sevebilir ve iliskiye baslayabilirim?
Su an kimseyle konusmuyorum bile
Napmam lazim
Eski sevgilimi hala seviyorum nasil yeniden baska birini sevebilir ve iliskiye baslayabilirim?
Su an kimseyle konusmuyorum bile
Napmam lazim
Öncelikle bu kolay bir süreç değil. Ancak burada tavsiyeler genel olarak yaşanılanların perspektifinde olacaktır. Yani elinden geldiğince kendi kişiliğin ile alakalı bak olaya. Mesela biri çıkıp kesinlikle bırak diyebilir. Zira ilişkinin zararları daha ağır basar. Biri bırakma der ben pişman oldum. Bak böyle böyle oldu der. Yani Sen ne yaşadın, ne zarar verdi. Ayrılmak mı ağır basıyor barışmak mı ve sonuç olarak bu ağır basan tarafı sebepleri ile düşün. Sana faydası olan bir ilişkiyi kestirip atma. Zararı varsa da peşinden koşma.
Ha kesinlikle bırakmak istiyorsan. ama alışkanlık haline geldi bırakamıyorsan. Yalnız kalmamaya çalış. Kesinlikle çivi çiviyi söker misali başkasına gitme bu en büyük pişmanlığın haline gelebilir. Zira insan o halde doğru kararlar veremez genelde. Nefret etmek için sebepler bulma, Bu genelde iyi sonuç vermez. Seviyorsan bile bunu içine yaşa ama hayatını etkilemesin. Mesela uyuman gerekiyor ise uyu ve düşünme. Gerekirse bir şeyler oku ve okurken uyuyakal. Ancak başka bir şey ile asla acısını çıkartmaya çalışma. Bu duygular yaşanmalı ki olgunlaşalım.
Eğer o adamı unutamadıysan başlayamazsın hiçbir şekilde o insanla yürümez ha şöyle olabilir o insanı yara bandı gibi kullanırsın yaralarını sardığında da o adam da seni çok sevdiğinde onu bırakır gidersin çünkü yaralara sarılmış olacak o insanı onunla unutacaksın seni sevilmesini seveceksiniz sevdiğin için birlikte olmayacaksın kendimden biliyorum ve bu karşı tarafın günahını almak oluyor hakkını yemek oluyor ahını almak oluyor zaten ilk 5 son başıma gelen bir şeydi ondan sonra hiç kimseyi tamamen unutamadan başkasına hayatımı almadım çünkü sürekli onun yaptığı en ufak bir şey bile aklına geliyoruz yeri geliyor onun gibi davranıyor hatırlıyorsun hani derler ya gelen gideni aratır eğer unutamadıysan dediklerimi bulacak pişman olma pişmanlığı da çok ağır şahit unuttuysan da sevgili arayışında doğma evet şu an kimseyle konuşmuyorsun doğruyu sana bekle eğer senin için doğru bir insan varsa ki eminim vardır bir gün karşılaşırsın belki kimsenin sizi sevebileceğine inanmıyorsun ama emin ol hiç beklemediğim bir günde karşına çıkacağım o kişi..
Knk eğer düzgün bir ayrılık yaşamadıysan yani içini ona dökemediysen. Ciddi bir şekilde toplan ve otur aklında ki kapanış konuşmasını yap bitir. Arada aklına gelmesi normal kesinlikle barışma ya da affetme gibi bir imkanın yoksa mesajları sil pişman gibi hissedeceksin ama olmuyorsun sonunda iyi ki de yaptım diyicen (sen barışmamakta kararlıysan). Kendini meşkul et ne bilim iştir bir dil öğrenmeye başla aklını meşkul et oyun oyna satranç sudoku hobi bul hobi yap. Vize haftamdı ayrıldığımda emin ol üzülecek vaktim bile olmadı bir saat ağladım kaldırmak omzunda kaldım fjemdlls
Ayrılık sürecini de dolu dolu yaşamak gerekiyor. Çoooookkk doğru
Cevap
35Cevap
Ortamını değiştir biraz.
Hafif bi imaj değişikliği iyi gelir.
Biraz daha güzel kıyafetler, çok iddaalı olmayan bi makyaj yap.
Biraz dik yürü.
Zaten birileri iletişime geçecektir seninle.
Sana kalırsa bu iş bir süre daha yaş gibi duruyor.
Sen yapamıyorsan bırak millet yakınlaşsın.
Ayrılık acısı atlatmanin karşındaki kişiyi unutmanın bir süreci vardır. Genellikle 6 ay kadar sürüyor istemsiz de olsa. Ama en önemlisi bunun için kendine zaman tanımandır, çivi çiviyi söker ama unutmaya da hazır olursan.
İnsan bı cafeye gider oratmini beğenir hep oraya gider hep orayı tavsiye eder sende bı arkadaş bulup hayatına devam ediceksin sen istemesende. o. seni bulur
Bende aynı senin gibiyim eskisi gibi asla olmayacağımı biliyorum onunla
Bi kaç tavsiye vereceğim
- Yeni arkadaşlıklar edin
- kendinle muhasebe yap olmayacağını kendi suratına VUR, kendinle dost gibi konuş biraz canın yanabilir ama boşa dememişler
“ gerçekler acıdır diye ”
- aklına geldiğinde umursamaz tavır ile bi kenara at hemen konuyu değiştir
- onu hatırlayacak en ufak şey bırakma
Bunların az da olsa faydası olur ✅ 🙏
Iliskiyi unutup karsi cinsle sadece arkadaslik etlderek. Flort edersin bikac kisiyke sanaldan. Zamanla kafan dagilir ve birinden hoslanabilirsin. Bu dedigimi yap icine kapanma
Yeni birisiyle bir şeyler yaşamadan bazen atamazsın bu durumu üstünde. Hayatına birilerini al ama hemen sevgili olma biraz takıl dolaş flört et başkalarıyla mutlu olduğunu gördükçe eski sevgilinini izi silinir bence. Kimseyi kırmamak adına kısa flörtler yaşayabilirsin.
Bence önce biraz kendini dinleyip yalnız kalmanı öneririm hala eski sevgiline karşı duyguların varsa onların bitmesini ya da azalmasını bekle mutlaka zamanla daha az ilgi duyacaksın çünkü her şey geçici belli bir süre sonra. Başkasını seviyorken birisiyle çıkmak bence çıktığın insana haksızlık olur çünkü kimse böyle bir duruma düşmek istemez. Kalbini dinle ve başka uğraşlar bul zaman zaten su misali hızlı geçiyor.
Geçenlerde 10 senelik çok yakın bir arkadaşım bana “hiç kendini bir erkek için yerden yere vurduğunu görmedim” dedi. Hiçbir insan gözümüzün tek bir damla gözyaşına yeterince değmiyor kızlar. Yolumuza bir şekilde bakalım, arayış içinde olursan zorunluluk hissedersin unutmak için.
Tamamen unutmazsın ama birileriyle flört ol konuş zaman gecir hisler ancak başka hisler geldiğinde geçer
Bunun bir planı yok açıkçası karşına çıkarsa başlarsın bence özellikle arama bırak o sana denk gelsin ancak o zaman değer görebilirsin
Biraz ara vermeyi dene, akışına bırak. İlla yeni birisini bulacağım diye ararsan muhtemelen yanlış bir kişiyi bulabilirsin.
cıvı cıvıyı söker herzaman gözunu acman yeterlı etrafında senınle ılgılenn muhakkak vardır :D
Eskisini kafanda ve kalbinde bitirmeden yeni birini hayatına alma sana da ona da yazık olur
Hiç kimseyle bir ilişki yaşama eski sevgilini unut.
Önce normal bir erkek arkadaş bulacan onunla takilacan sonrasını sen getirirsin
Şöyle söyleyeyim yani birini unutmadan yeni bir ilişkiye başlamak o yeni kişiye haksızlık olur. Önce eski sevgilin insansa karşına al konuş haa hayvan gibi hödük gibi bir şey ise gerçekten zamanla zaten soğutur kendinden :(
Bir süre kafanı toplayıp onu unutup ondan sonra birileriyle tanışabilirsin görüşebilirsin olabilir yani sadece bir süreç lazım zamanla her şey olabilir sadece duygularını rayına oturt yeterli olur diye düşünüyorum.
Direkt yapamazsin zamanla cozuluyor hepsi, ben 5 ay esko sevgilimin hâlâ sevgilim oldugunu dusunerek yasadim hâlâ insanlara erkeklere sevgilim var diyordum
Çok iyiymis
Kendini meşgul edecek birşeyler bul ki onu düşünecek vaktin olmasın zaten böylelikle zamanla aklından çıkmış olacak onu unutmadan yeni bir ilişkiye başlamamalısın
Eski Esi once Tamamen unutman ve yaralarini tedavi etmen gerekiyor once! Bunin icin de gerekirse professional yardim oneririm!
Mehmet Basimi 531 926 51 96
Aile Danismani
Şimdilik yeni bir ilişkiye hiç girme hem kendini hem de karşı tarafı mutsuz edersin. Kendine zaman ver kendine odaklan eminim ileride karşına eskisini aratmayacak insanlar çıkar. Sadece bekle
Eski sevgilini hâlâ seviyorsan yeni bir ilişkiye başlaman imkansız ama exinin şu an birlikte olduğu biri yoksa veya kötü ayrilmadiysaniz exine yaz bence
hmmmmmmmmmm dusunelımmm tinder. com a davetlisin! saka yaptım dur dusıneyım hmmm hmmm hmmmmm dusundum cevabım eskı sevgılını oldurmek nokta optum
Bende aynıyım baslamiyorum kafam karışık karşındakine iyi gelebileceğimi düşünmüyorum ama başka şekilde de unutmak uzun surucek bilmiyorum sende sal bence
Sevdiğin halde niye başlamak istiyorsun boş zaman kaybı sevgili yapmayı hedeflemek yerine kendine geliştirmeyi hedefle beli bir süre sevgin biter kendini hazır hisetiğin zaman başka birini sev
Ağlayabildiğin kadar ağlamalısın bence içini dök ben 8 ay birini unutamadım her gün ağladım ama sonunda geçti bitti unutma kimse unutulamaz değildir ve en beklemediğin anda biri gelir
Zamana bırak zamanla unutursun unutmadan başka bir ilişkiye başlama yalnızlığın tadını çıkar ve kendine yatırım yap
Bence o kisi karsina ciktiginda bunlari dusunmeyeceksin yeni bir iliskiye baslamak icin kendini zorlama
Onun hakkında olan herşeyi sil heryerden çıkar ve flörtöz insan ol birilerine bağlanma onlar sana bağlansın
Şu an yeni bir ilişkiye başlama hem senin için hem karşındaki için olumsuz sonuçlar doğar. Biraz zaman ver içindekiler hafiflesin.
Kendine ve karşındakine saygı duy. Kimsenin sana yapmasını istemediğin şeyi sende başkasına yapma. Naçizane tavsiyem budur.
Kafan çok karışık mantıklı kararlar alamıyorsun acele etme ama cümlenin sonuna nokta koymadan yeni bir cümleye başlayamazsın
Ben de yapamam sanmıştım da zamanla alışıyorsun başkalarına da şans ver inan ki oluyor
Yeni birisini bulmakta ki amacın ne hayatına bakmak mı yoksa omu unutmak mı?
Aşk hiç beklenmedik anda gelir. Tesadüfler her zaman beklenen zamanlardan güzeldir.
Başka insanlarla konuştukça, akışına bıraktıkça işler düzelirrrr
önce bittiğine emin olman lazım
Kafa dengi biriyle başlaman lazim
Gerçekten sizinle evlenecek olanlara çok yazık
Delikanlıysan yeni sevgilin ben olabilirim
Zamanla çıkar yeni birisiyle tanışın
2 ay olmuş başladın mı 😂
Eski sevgilini neden swviyorsun
Ben de aynı durumdayım napmaliyiz
Yanlızlık mis işte takıl
kimse kimsenin yarabandi olamaz..
Bana mesaj atarak🥰😅🤗
Abi çözüm belli ya şaka bi yana seks
Kesinlikle birini bul çivi çiviyi söker
Birine severken olmaz o iş kuzu
Aynı durum bende de var maalesef :(
aynı durumdayım zor durum
eskiyi unutmak bazen çoook zor
Zaman önüne illaki biri çıkacaktır
Bende düşünüyorum bunu🤔
Biriyle konuşmaya başlayarak
büyüyerek
O sıkıntı hala seviyorrsun
Bi tık’a bakar
konuştunmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar
İlişkilerde ayrılık süreci önemlidir. Bireyin kendine zaman vermesi gerekiyor. Her yaşanılan ilişkinin dinamiği farklıdır. Örneğin birey ilişkisi devam ederken psikolojik olarak yorulmuş olabilir. Sürekli gelgitli bir ilişki yaşamış olabilir veya tam tersi her şeyin mükemmele yakın gittiği bir ilişki de yaşamış olabilir. Yani sonuç ne olursa olsun orada verilen bir emek var. Sonuç olarak bir bağ kuruyorsunuz ve o bağı bir anda koparmak bazen zor olabiliyor. Zihninizde de kesin bitirmeniz gerekiyor. Bazen ilişkiler biter kimse kimseyi evet aramaz görüşmez fakat zihninde hala koparamadığın bağın vardır. O yüzden de unutmak bir hayli zorlaşır. Öncelikle kesin kararlıysanız zihninizde de bitirmeyi seçin. Bütün olan bitenle yüzleşmek, kabul etmek insana yeni bir yol açar. Siz beyninizde de bitirirseniz enerjiniz de akışa geçecektir. Yoksa farkında olmadan istemeden enerjinizi kilitlersiniz. Ne zaman kendinizi hazır hissederseniz yeni bir ilişkiye o zaman başlarsınız. Kendiliğinden olacaktır. 💞
Cok güzel bir yaklasim Demet Hnm 👍