Aşk İlişkileri Sosyal medyada tanıştığın biriyle sevgili olur musun? Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İnternet üzerinden tanıştığın biriyle sevgili olur musun? Sosyal medyada tanıştığın biriyle sevgili olur musun? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Büyük konuşmamak lazım 😂 0 0 Yorumla
Lilith_me Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Olmuştum ve onu ben önemsemiştim ama o nasıl olsa sanal, gerçek değil diye her bku yemiş😂 yani mantıklı değil aslında. 1 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Olurum. O da benim gibi etten kemikten insan. Görüşülür zaman geçirilir ve ona göre bir yere varabilir. 1 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Sonunda buluşmak varsa olabilir. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eğer ki sarılıp öpemeyeceksem olmam. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay ben korkarım😨 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olabiliyor öyle şeyler 😅
Büyük konuşmamak lazım 😂
Olmuştum ve onu ben önemsemiştim ama o nasıl olsa sanal, gerçek değil diye her bku yemiş😂 yani mantıklı değil aslında.
Olurum. O da benim gibi etten kemikten insan. Görüşülür zaman geçirilir ve ona göre bir yere varabilir.
Bir zamanlar olmuştu..
Sadece sanalda kalmayacaksa olabülü
Evlenip düğün fotosu paylaşan bile gördük
Sonunda buluşmak varsa olabilir.
Reele geçebiliyorsak neden olmasın?
Reele taşiyabilme imkanim varsa evet
Olmam olsam da güvenemem
Eğer ki sarılıp öpemeyeceksem olmam.
Tartışılır
Hayır
Çok iyi tanımak lazimm
evet olmuştum