Sevgilinin annesi sorunsalı?

6 yıllık sevgilimin ailesi ile tanışmak istedim ve bindim otobüse onun melketine gittim 2 gün otelde kaldık sonra ise bir gün de onlarda kalmak istedim o ise annesinin sorunlu bir kadın olduğunu tanışsan bile bizde kalman uygun değil gibi bir konuşma yaptı ama ben kendi annem gibi sandım olur ya anne ile arada tartışırsın ya abartıyor sandım neyse tanıştık ettil saygımdan arka koltuğa oturdum kadın bana sen beni oğlundan kıskanıyorsun da arka koltuğa geçtin dedi kadın bana sen kendini bize kakalamaya çalışıyorsun kavga çıksın diye gittin arkaya oturdun dedi neyse işte ben de dayanamdım vurdum kapıyı arabadan çıktım ağladım arkamdan da hala arabaya mı çarptı o kız diye bağırdı her şeye rağmen sevgilimden ayrılmamışdım ama en son ben o kızı istemem demiş düğününe de gelmem demiş sevgilim de biz tek başınayız dedi annem sorunlu ben de anlaşamıyoruz kiralar bu kadar pahalı olmasa bir dk durmam asla bu şizofrenle dedi ertesi günde annesiyle yemek yapıyordu canımın içi diye fotolar atıyor ben de dayanamdım deidm o benim annem dedi ben de beni istemeyenn annen dedi ağzıma geleni söyledi ayrıldım çünkü beni istemeyen aileyi annem de istemez vermezler kaçmam lazım ama bu çocuğa güvenemedim beni anasına muhtaç eder diye ben muhatap olmam asla dedi ama bence olur gibi terk ettiğim gibi beni engelledi burdan sonra dönüşü yok ama verdiğim karar sizce doğru mu? 25 yaşına geldim hala evlenme teklifi etmedi anca otel köşelerinde gizli saklı buluş başka bir ilerleme yok

Sevgilinin annesi sorunsalı?