Sevgilimin yakın erkek arkadaşıyla samimiyeti?

Yorum yapmadan tamamen okuyun lütfen, yıllardır devam eden birlikteliğimi ağır hakaret ve saygı kalmaması sebebiyle bitirdim ancak 3 ay sonra barışmak istedim şu an barıştık, ozamanlardna yakın olduğu bir erkek arkadaşı vardı ve bu süreçde çok samimi olmuşlar tek arkadaşı canı ciğeri gibi diyeyim. Kız arkadaşımla aramız çok iyi bunu belirtmek istiyorum, ancak nezaman napıyosun desem *** ile konuşuyorum diyor o çocukls yani sürekli görüntülü konuşuyorlar sürekli mesajlaşıyor birbirlerine anlık resim atıyorlar ve başbaşa buluşuyorlar. Bundan rahatsız olduğumu yüzyüze güzel bir şekilde söyledim ve buluşma konusunda bana hak verdi bende senin bir kızla başbaşa olmanı istemem dedi ve buluşmadı çocukla bense ona tek korkumun ilerde bu kararından vazgeçecek olman dedim. Bugün başka bi erkek arkadaşıyls buluşma oldugunu söyledi bense geçsn böyle böyle konuştuk hak verdin yapmıycam dedin bende korkumu söyledim korktuğum başıma geldi dedim neyse kendimi hep geri çekiyorum vb diyerek söylediklerinin terisne gitti. Sürekli çocuk hikaye atıp onu etiketiyor gökyüzü vb vb ve aşırı rahatsız oluyorum ama yakın arkadaşı oldugu için sorun etmememi vb söylüyor. Arkadaşlar aralarında farklı bişdy olduğundan şüphelenmiyorum çocuk beni biliyor ama kıza üzüleceği için benle konuşmamasını vb söylüyordu barışmadan önce. Neysr arkadaşlar bu konu beni çok rahatsız ediyor çocuğu benden daha değerli gibi görmeye başladım onu daha çok önemsiyor gibi bilmiyorum gerçekten çok kötü hissediyorum özelikle kız arkadaşlar bir tavsiye öneri verirse çok memnun olurum.
Sevgilimin yakın erkek arkadaşıyla samimiyeti?