Aşk İlişkileri Kendini ayartıcı buluyor musun😉? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Kendini ayartıcı buluyor musun? Keyifli günler.. 😉🥂https://m.youtube.com/watch?v=nJupKOy_7po"Salına salına sinsice.." 😏#smell Kendini ayartıcı buluyor musun😉? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Ayartmak yerine mayalamak hoşuma gider sevdiğim insanın bedenini ve zihnini sonra hamuru yoğurur, sıcacık ekmek yapar kıtır kıtır yerim 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ayartıcı değilde genelde ayar bozarım 😬 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ayıp ettin😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Ayartmak gibi hedeflerim yok 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hoşuma giden biri için evet. Yoksa asker arkadaşi modundayim, naber la diyip enseye şaplak 👋 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahahsh 😂 Yorumla PiLLy_BheBek +1 yıl 😂 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl İstediğim birisiyse fazlasıyla ayartıcı olabilirim. Ayartacağımı ayartmışım zaten :P :D 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Hımm kim o 😉 Yorumla Pulsarr +1 yıl İnsanın kendini bilmesi önemli ya ahaha :D Yorumla HeartofFire +1 yıl Ayart beni yavrum shshs Yorumla Pulsarr +1 yıl ahahah ayartacağım ben seni :D Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha come on baby 😜💋 Yorumla Pulsarr +1 yıl <3 :* Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İstesem ayartıcı da olurum, akıl da alırım 😅ama herkese olacak bi şey de değil. O yüzden gerek yok😒 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Öyle olsaydım heralde şu an yanlız yaşamıyor olurdum. 1 0 Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Merhabalar 🤗Hayır bulmuyorum, öyle bir yeteneğim yok 1 0 Yorumla
яüүαмsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok genelde elime yüzüme bulaştiririm🤪 😂 1 26 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ayardım sana rüya 💋🤣 Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😍😝💋 aha bir kari ayarttim Yorumla HeartofFire +1 yıl asha yaklaş yaklaş bişey diycem 😂😂💋 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Üfff yaklaş yanima sakin korkmaaa 😂😂😚 Yorumla HeartofFire +1 yıl 😂😂ahah gel gel güzelim gel hiç acımıycak kalbiiinnn ahahsh Yorumla яüүαмsı +1 yıl 😂😂 aç koynunu giricem giricem dellennmeeee Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha kır zincirlerini gel 🤣 Yorumla яüүαмsı +1 yıl @pulsarr seninki ayakta götürüyorum el sana 😂🤣🤣Al zincirlerim senin olsun 😂😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Kim kimi götürüyor emin olamadım 😀 Kendinize sahip çıkın 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahs ürkütmesene kızı 😜 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Gezmeee ceylann bu dağlarda seni avlalarlarr 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha avla beni rüya 🤣 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Siz beni avliyonuz diyene kendime sarki cigirmistim ama avlarim anaamm😂🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha işte sen avlamaya başla en son kucağıma düş 😂😂💋 Yorumla Pulsarr +1 yıl İşi büyüttünüz ben kaçar 😂😂 Yorumla яüүαмsı +1 yıl Ava giderken avlican mi beni hüğ 😍 Yorumla HeartofFire +1 yıl Kıyamam kız :D ahsh 😍 Yorumla Pulsarr +1 yıl Bir de koysan kimbilir ne olacak 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl @Pulsarr Naptım ya :D Yorumla яüүαмsı +1 yıl @Pulsarr kiysan olacakti herhalde hahaha Ay kiyma bana bebekimmmmm 😍💋 Yorumla Pulsarr +1 yıl Ahaha kıysan o kıysan koymak yık cıssss 😂😂😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl I kullanacağım yerde o, o kullanacağım yerde ı kullanmaya başladım. Daha fazla batırmadan gideyim 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha tüy de dikti tam oldu :D Yorumla Pulsarr +1 yıl Tüy olmadan olmaz. Benden bir iz 😀😀 Yorumla HeartofFire +1 yıl @Pulsarr oky :D teşekkür ederiz.. Yorumla Pulsarr +1 yıl Rica ederim sizi size bıraktım Yorumla
KaanKısaca Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre evet ayartıcıyım kimisine de hiç işlemiyor 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hayır gurur duyulacak bir şey de dğeil zaten 1 0 Yorumla
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Olabilir de olmayabilir de 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. buluyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ayartmak yerine mayalamak hoşuma gider sevdiğim insanın bedenini ve zihnini sonra hamuru yoğurur, sıcacık ekmek yapar kıtır kıtır yerim
Ayartıcı değilde genelde ayar bozarım 😬
Selam gadası 🙃
Ayıp ettin😂
Ayartmak gibi hedeflerim yok
Hoşuma giden biri için evet. Yoksa asker arkadaşi modundayim, naber la diyip enseye şaplak 👋
ahahsh 😂
😂
İstediğim birisiyse fazlasıyla ayartıcı olabilirim. Ayartacağımı ayartmışım zaten :P :D
Hımm kim o 😉
İnsanın kendini bilmesi önemli ya ahaha :D
Ayart beni yavrum shshs
ahahah ayartacağım ben seni :D
ahsha come on baby 😜💋
<3 :*
İstesem ayartıcı da olurum, akıl da alırım 😅ama herkese olacak bi şey de değil. O yüzden gerek yok😒
Öyle olsaydım heralde şu an yanlız yaşamıyor olurdum.
Merhabalar 🤗
Hayır bulmuyorum, öyle bir yeteneğim yok
Yok genelde elime yüzüme bulaştiririm🤪 😂
Ayardım sana rüya 💋🤣
😍😝💋 aha bir kari ayarttim
asha yaklaş yaklaş bişey diycem 😂😂💋
Üfff yaklaş yanima sakin korkmaaa 😂😂😚
😂😂ahah gel gel güzelim gel hiç acımıycak kalbiiinnn ahahsh
😂😂 aç koynunu giricem giricem dellennmeeee
ahsha kır zincirlerini gel 🤣
@pulsarr seninki ayakta götürüyorum el sana 😂🤣🤣
Al zincirlerim senin olsun 😂😂
Kim kimi götürüyor emin olamadım 😀 Kendinize sahip çıkın 😂
ahs ürkütmesene kızı 😜
Gezmeee ceylann bu dağlarda seni avlalarlarr 😂😂
ahsha avla beni rüya 🤣
Siz beni avliyonuz diyene kendime sarki cigirmistim ama avlarim anaamm😂🤣
ahsha işte sen avlamaya başla en son kucağıma düş 😂😂💋
İşi büyüttünüz ben kaçar 😂😂
Ava giderken avlican mi beni hüğ 😍
Kıyamam kız :D ahsh 😍
Bir de koysan kimbilir ne olacak 😂
@Pulsarr Naptım ya :D
@Pulsarr kiysan olacakti herhalde hahaha
Ay kiyma bana bebekimmmmm 😍💋
Ahaha kıysan o kıysan koymak yık cıssss 😂😂😂
I kullanacağım yerde o, o kullanacağım yerde ı kullanmaya başladım. Daha fazla batırmadan gideyim 🤣🤣
ahsha tüy de dikti tam oldu :D
Tüy olmadan olmaz. Benden bir iz 😀😀
@Pulsarr oky :D teşekkür ederiz..
Rica ederim sizi size bıraktım
Kişiden kişiye değişiyor. Kimine göre evet ayartıcıyım kimisine de hiç işlemiyor
Hayır gurur duyulacak bir şey de dğeil zaten
Gerek duymuyorum... 🥂
Benden bişi s. ik olmaz
Ne desem bilemedim 🙂
Olabilir de olmayabilir de
Fazlasi ile.:)
buluyorum