İlk defa minyon kız sevmeyen ve böyle kabaca davranış sergileyen erkek gördüm. Belki karşındaki kişinin davranış biçimi böyle sanırım bilemedim ama davranış şekli hiç hoşuma gitmedi benim. Konuşmaya devam et bakalım zaten nasıl tavırları olduğunu fark edersin ve ona göre adım atarsın.
O zaman sohbet etmeye gerek yok. Sana değer vermeyen ve dış görünüşün hakkında böyle kaba yaklaşımda bulunan kim olursa olsun bence konuşmayı kesmelisin.
Canım her insanın istekleri farklı. Bazıları çok küçük minyon seviyor bazıları ise kilolu seviyor bu beğenilip beğenilmemek durumunu bir kişi üzerinden değerlendirirsen yanlış yaparsın. Eminim ki çıtı pıtı tatlı güzel gülüşlere sahip bir kadınsın. Bu durumu kafana takma olur mu can. Sen biri uzun diye sevmiyorsan tüm kadınlar evet bizde uzun sevmiyoruz der mi hayır. O yüzden seni beğenmeyen ne kaybettiğinin farkında değil.. sen gülümse ve hayata devam et can
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tum erkekler boyle ama ya benş begenenı bulana kdr ölücem sence begenmedı mi
Ben de minyon severim. Herkesin zevki farklıdır. Değiştiremeyeceğin şeyler için canını sıkma. Konuştuğun kişi flörtüne benziyor. Seni böyle kabul edip beğenen birini elbet bulursun. Canını sıkma, modunu yüksek tut.
Şöyle olsa daha iyi olurdu sözünü herkes söyler. Şuanki flörtüm dudak şeklimi çok beğeniyor. Keşke daha geniş omuzlu olsaydın diyor. Bense onun alnının daha kısa olması gerektiğini düşünüyorum. Senin olay da böyle. Herkesin idealleri farklı olduğu için keşkeler olacaktır. Boyunu beğenmez yüzünü beğenir. Bazı şeylere tölerans gösterebilir. Güzelliğine atıfta bulunuyorsa beğenmiştir.
Hesabında resim falan yok mu? Sanaldan flörtleşeceksen az çok karakterini tanımaya çalış ve çok umutlanma. Yüz yüze bir kahve içersiniz, ikinizin de fikri şekillenir.
Açıkçası fake hesaplara karşı ben de ön yargılıyım. Özgüveni olmayanı sevmem çünkü insanı yorarlar. Bence kendi hesabını söyle, o ağır geliyorsa hesabında olan fotolardan gönder ona.
Ozguvensız olsam sesli konuşmam buluşma ayarlamama ben dedim ilk ne ozguvensız olcam t şşşsk geçmek için yazmıştım sohbeti sardı o kdr o benim kıcımı emsin
Minyon beğenmeyen erkek ilk defa görüyorum Çoğu erkek balıketli sever vesaire göğüsler Ama ben öyle değil kadın dediğin zariftir bedeni de zarif olmalı
Beğenmese o lafın üzerine napıyorsun bakim yazmazdı diye düşünüyorum. Bilemiyorum Türkiye aşağılık kompleksi dolu mal insanlarla dolu olduğu için şizofren de olabilir. Bilemezsin.
44 kiloyum bırak xxs içine girmeyi xs bile dar geliyor 32 bedene nasıl sığıyorsun dar pantolon olunca 26 beden giyiyorum seni hayal edemedim ben bile şaşırdım onun şaşırması gayet normal seni beğenmemezlik durumunu nereden çıkardıysan özgüvenini kırma buluşacakmışsınız buluş kendi bedenini kendin seçemiyorsun mutlu olmana bak istemiyor mu istemesin
32 beden çocuk reyonu gibi yani 40 kilo ve aşağısı olmuyor mu? 34 ve 36 beden 40 kilo ve yukarısı giyebilir de. 32 beden küçük baya nasıl bir vücudunuz var görsek. Çocuksu beden sanırım. Aslında iyi bir şey o canlandıramamış
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sortta oyle sadece şortlar belden bol gelıyo 32 34 oluyor
Bunu nerden çıkardın adam seni 36 sanmis sen 32 yim demişsin yani o kadar küçük görünmüyormuşsun normal duruyormussun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beğenmeyene kapı orada. Minyon balık etli vs vs her çeşit insanı beğenen insan mevcut gidip beğendiği tarzda kadınlarla konuşabilir o zaman. Bence fiziğin çok hoştur eminim
Adam beğenmiyorum dememiş 36 sanmış iyi iste dmeekki çok ta ince durmuyon erkekler bence vücut hatları belirgin seviyor ama üzülme daha iyisini bulabilirsin
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kırmamak için yakısmıs dedi baktı kucucuk incecik bişym dolgun degılım oyle teğkı verdi bence tum erkekler balık etli sevıyo bu ilk degıl alışkının zaten
Ya böyle davarlari nerden buluyorsunuz ya lütfen size değer verene yönelin hiç bir kıza böyle demem desemde begendiğimden derim, lütfen kendinize değer verin ve minyonlar çok güzel bence hepsi bal gibi tatlı oluyolar😋
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abazan olduğu o kadar belli ki. Bunları nasıl ciddiye alıp da konuşabiliyorsunuz ya