Merhaba arkadaşlar anlatcaklarım beni sizin gözünüzden canım göstericek ama yapamadım affettim. Sonra olan oldu yine.
Benim 5 yıl süren bir ilişkim vardı annemle tartıştılar sonra beni terk etti sonra ben defalarca barışmaya çalıştım olmadı seviyorum ama affedemiyorum dedi. Meğersem o sırada başka birisiyle konuşuyor o kadar çok güveniyordumki başkasıyla konuştuğu aklımdan geçmezdi sonra o çocukla konuşmayı bırakıp barıştık sonra 2,3, gün sonra olmadığını söyledi ve bitirdik aradan 1,5 ay geçti salonda karşılaştık. O çocukla sevgili olmuşlar biliyordum. beni başka kızla yan yana oturduğumu gördü ve sevgili zanneti ama öyle bişey yok sonra kendisi beni yanına çağırdı bişeyler söyledi sonra tamam gidebilirsin sevgilinin yanına diyip konuyu kapattı kiskanmis olabilir neyse , Üniversite kazanmış bende onun kazandığı şehirden başka hiçbiyer yazmadım benim üniversite olmadı. Konuştuk bazı şeyleri ben o çocukla çıkmasına rağmen kabul edip affettim. Barıştık mükemmel bir yeni sayfa açtık veya açtığımız zannettim her şey çok güzel ilerliyordu bir sabah buluştuk gezdik, dolaştık evine bıraktım. Akşam oldu durup dururken bana seni seviyorum ama soğudum dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Sorun neydi bilmiyorum o kadar çok sevgimi hissettirdimki ona beni terk etmesi aklım almıyor sonra, instagramımı kapaticam dedi neden dedim kendimden nefret ediyorum sana bunları söylediğim için dedi. Bende bütün fotoğraflarımızı kaldırdım. Seni seviyorum ve soğudum kelimesi bana çok koydu bu nasıl bir aptalca bir cümle şu an napıyor bilmiyorum onu çok seviyorum ama yeter artık yaptıkları dedikleri o kadar çok zoruma gitti ki. Dayanamıyorum yani ben sana ne yaptımda bunları yaşattı bana olayın sonuna gelim kendinden nefret ettiği için kapattığı hesabı geri açtı ve beni terk ettikten sonra ki çıktığı çocuğu takip etmiş insan bu kadar acımasız olmamalı kendimden nefret ediyorum öz güvenim kalmadı ve o çocukla takiplesmis bide ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafayı sıyırdım annesine ayrıldığımızı söylemiyor en son ben yazcam kadına bana diyorki tehtitmi ediyorsun beni ne alaka neee durum bu ve ben canım. Belkide çok seviyorum o yüzden affediyorum.😕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer