Bir erkeğin sevdiği kızı ailesinin yerine koyması?

Bir erkek sevgilisini çok seviyorsa ve onu ailesi gibi görüyorsa o kız çok şanslı mıdır? Sevgilim beni 3 sene önce vefat eden babasının yerine koyuyor bana diyor ki babamı çok seviyordum kaybetmekten korkuyordum kaybettim ve hayat karşıma seni çıkardı seni de kaybetmekten korkuyorum diyor. Uzak mesafe ilişkisi olduğu için ve kaybetmekten korktuğu için hem beni gereğinden fazla kısıtlıyor hem de beni kısıtladığı için kendisini de kısıtlıyor örneğin yanımda ailem ya da o yokken konsere bile gitmeme izin yok gidebiliceğim tek ter kafeler falan o da sürekli olmamak şartıyla ve ben gezmeyi aşırı seven bir insanım belkide 18 yaşında olduğum içindir. Hayat sevgilimi erken olgunlaştırmış. Bu yüzden aynı yaşta olmamıza rağmen benden olgun. o çok ciddi düşünüyor. Ben de ciddiyim evleniceğim insan kendisi. üniversite bitince tabiki. Önümde okumam gereken koca bir tıp fakültesi var. Ama ben hem konsere gitmek akşam 9 gibi evde olmak zorunda kalmadan araa 11 e kadar gezmek erkek arkadaşlarımı dışlamamak istiyorum sevgilimi çok seviyorum ve sonuna kadar ona sadık kalıcam bu zamana kadar da hep kaldım 1 sene oldu ama o bunu anlamıyor hayatını sadece bana adasan nolurdu diyor. Ona bara gidiyim evden başka yerde içiyim demiyorum ki keşke bunu anlasa... ha bir de kıyafetlerime de çok karışıyor sizce ne yapmam gerek yaptıkları doğru mu

Bir erkeğin sevdiği kızı ailesinin yerine koyması?